1 ile 30 arası toplam 1701 sonuç

Konu: FM 2010 Türkçe Yolda mı?

Hybrid View

Nesil
    2006

Ömer abi, Türkiye yasalarına göre korsan kullanmak yasak değil. Satmak yasak, ticari kuruluşlarda korsan kullanmak yasaktır. Onun dışında evinde istediğin gibi korsan kullanabilirsin, kanunen bakıldığında bir kişi torrent yolu ile istediği kadar film indirsin hiçbir suçu yok.

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by Photograph View Post
    Ömer abi, Türkiye yasalarına göre korsan kullanmak yasak değil. Satmak yasak, ticari kuruluşlarda korsan kullanmak yasaktır. Onun dışında evinde istediğin gibi korsan kullanabilirsin, kanunen bakıldığında bir kişi torrent yolu ile istediği kadar film indirsin hiçbir suçu yok.
    Korsan kullanmak suc. Kullanim fazla oldugu icin mudahale yapilmamakta. Ikisini karistirmamak lazim.

http://www.mevzuat.adalet.gov.tr/html/957.html

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by perpetua View Post
    Korsan kullanmak suc. Kullanim fazla oldugu icin mudahale yapilmamakta. Ikisini karistirmamak lazim.

http://www.mevzuat.adalet.gov.tr/html/957.html
    Ömer abi, ben oyunu korsan almadım ama; alan varsada karışmam. Sonuçta 80 TL gibi bir ücreti herkesin vermesi beklenemez.

Ama bu kanun uygulanmıyorsa, o kanunun hiçbir anlamı yoktur. Sonuçta, kanunlar uygulanınca işe yarar.

Zaten kaldı ki bu dünyada herkes korsan ürün kullanıyordur, şu var ki bu sitede bir gün olsun korsan mp3 indirmeyen bir arkadaşımız yoktur.

Ama bana; göre bu oyunun eğer orjinal satışı artması isteniliyorsa, SI Games'de taşın altına elini koysun fiyatlarda indirime gitsin. Eğer gitmezse, zaten onların bileceği iş bu ülkede o istediklerini oranı geçmeleri çok zor.

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by Photograph View Post
    Ömer abi, ben oyunu korsan almadım ama; alan varsada karışmam. Sonuçta 80 TL gibi bir ücreti herkesin vermesi beklenemez.

Ama bu kanun uygulanmıyorsa, o kanunun hiçbir anlamı yoktur. Sonuçta, kanunlar uygulanınca işe yarar.
    Katilamam.

Bu kanun uygulanmiyorsa, bunun nedeni polisin cok daha ciddi suclarla ugrasmak zorunda olmasidir. Kanunlara inanan vatandas bu konuda polise yardimci olmazsa kim yardim olacak? En azindan benim bakis acim bu yondedir.

Ama bana; göre bu oyunun eğer orjinal satışı artması isteniliyorsa, SI Games'de taşın altına elini koysun fiyatlarda indirime gitsin. Eğer gitmezse, zaten onların bileceği iş bu ülkede o istediklerini oranı geçmeleri çok zor.
    SI Games veya Sega, bu ulkede korsana bakis acisi senin yukarida belirttigin gibi oldugu icin zaten Turkce dilini eklemiyor. Bu nedenle Turkiye'ye yatirim yapmayi dusunmuyor.

Fiyatlari dusurup bizim piyasaya girersen korsani azaltiriz dusuncesine insanlar hakimse, CM'in ne kadar satmayi basardigi bu ulkede oyun satmak isteyen sirketler icin onemli bir veridir. Bu verinin ne gosterdigini su asamada ben bilmiyorum. Ama eminim ki SI/Sega bu konuda bilgi almayi basaracaktir ve kendilerine gore bir karar vereceklerdir.

Ama maalesef ben sahsen cok umitli degilim cunku FM icin korsan kovayalan oldugu kadar, CM icin korsan kovalayan kisiye rastladim internet'de surada burada dolanirken. Belki benim simdiye kadar gorduklerim geneli temsil etmiyordur ancak mevcut izlenimlerim bu yonde.

Mesaj Yetkileri