Baştan sona üstün oynadığımız bir maçı mağlubiyetle tamamlıyoruz. Şaka mı diyeyim, büyü mü diyeyim ne diyeyim şaşırdım. Doğru düzgün pozisyon vermediğimiz maçta 3 gol yiyoruz ve mağlup oluyoruz. Ben bu takımı eleştiremem. Çünkü eleştirmeye kalksam neyi eleştireyim ? Pozisyon var, pas var, iyi defans var, iyi futbol var, iyi mücadele var ama skorboardta başka birşey yazıyor.

Bugün sahada aksayan iki isim vardı; Biri Cristian diğeri ise Güiza. Cristian'ın yerini Emre resmen iki kişilik oynayarak kapattı. Defansta Emre, hücumda Emre, heryerde Emre. Güiza'yı o duruma sokanlara ne diyeyim onu da bilemiyorum. Ne oldu 2-1 önde olduğumuz maç Güiza çıkınca 7-1 mi oldu ? Islıkladınız ne geçti elinize ? Bugün Güiza'yı aslında o duruma Daum soktu. Haftaiçi kamuoyunda Güiza'ya duyulan tepki vs. şeklinde haberler vardı. Başla Semih'le veya Gökhan'la duruma göre Güiza'yı oyuna sok ve o oyuncuyu tribünlerin önüne atma. Neyse Güiza'nın en kötü ihtimalle bu ülkede her zaman 1 destekçisi olacak.

Özer'e de geçmiş olsun. Zaten şanssız sakatlıkların olduğu şu dönemde 1 sakatlık daha eklendi. Lille maçında Santos cezalı, Mehmet yok, Uğur yok, Deivid yok. Allah Daum'a kolaylık versin, kadro çıkarmak zor olacak.

Önce kendi oyuncularımızı ardından Bursaspor'u tebrik ediyorum.