Anket Sonuçlarını Görüntüle: Maç Tahmini

Voters
44. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe

14 31.82%
  • Bursaspor

23 52.27%
  • Berabere

7 15.91%
1 ile 30 arası toplam 234 sonuç

Konu: Fenerbahçe - Bursaspor [22. Hafta]

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Raccoon City

Tum fenerliler guiza falan diyorda bilicayi goren yok herhalde bursanin attigi 2. golde mesela o nasil bir gelisdir ? bursali oyuncu 1 adim onde olsa kirmizi kart penalti ha bi adim gerideydi cift vurus oldu bence fenerin en tehlikeli adami bilica , guzia en azindan sadece gol kaciriyor , ayrica Bursaspor da boylelikle son dakikada kupada yedigi golun ocunu almis oldu , eksik kasimpasa macinida alirsa fenerin ustune cikiyor ve bizimde 1 puan altimiza geliyorlar cidden tebrik etmek lazim

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Quote Originally Posted by izmer96 View Post
    Tum fenerliler guiza falan diyorda bilicayi goren yok herhalde bursanin attigi 2. golde mesela o nasil bir gelisdir ? bursali oyuncu 1 adim onde olsa kirmizi kart penalti ha bi adim gerideydi cift vurus oldu bence fenerin en tehlikeli adami bilica , guzia en azindan sadece gol kaciriyor , ayrica Bursaspor da boylelikle son dakikada kupada yedigi golun ocunu almis oldu , eksik kasimpasa macinida alirsa fenerin ustune cikiyor ve bizimde 1 puan altimiza geliyorlar cidden tebrik etmek lazim

Geçen Lille maçından sonra takımın son 7-8 yılına damga vuran stoperlerle ilgili kullandığım bir ifade biraz ağır olduğu için sansüre uğradı.. Ağaçların işlenmeye hazır hale gelmişi anlamında.. Ayrıca birkaç sayfa önceye dönersen,maç öncesi yorumlarımda en fazla defansı eleştirdiğimi göreceksin..

Mesaj Yetkileri