Helal Bursa bee.Alnının teriyle..
Fenerbahçe
Bursaspor
Berabere
Helal Bursa bee.Alnının teriyle..
Maçı netten kesintisiz full izledim babamla süperdi bunu sölim öncelikle![]()
En zevk aldıgım maç oldu bu hafta. Bize pek yaramadı aslında Bursa bile 6 puan fark kodu bize![]()
Ama iyi maç olduğu için dert etmiyorum. Önemli olan izlediğim 90 dakikanın boşa gitmemiş olması.
Bursa iyi takım yolunda olmanın temelini geçen sezon atmıstı şimdi üst sıralara tırmanıyor kuskusuz en iyi futbol oynayan takımı ligimizin Bursaspor.
Birkez daha Helal olsun...
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Baştan sona üstün oynadığımız bir maçı mağlubiyetle tamamlıyoruz. Şaka mı diyeyim, büyü mü diyeyim ne diyeyim şaşırdım. Doğru düzgün pozisyon vermediğimiz maçta 3 gol yiyoruz ve mağlup oluyoruz. Ben bu takımı eleştiremem. Çünkü eleştirmeye kalksam neyi eleştireyim ? Pozisyon var, pas var, iyi defans var, iyi futbol var, iyi mücadele var ama skorboardta başka birşey yazıyor.
Bugün sahada aksayan iki isim vardı; Biri Cristian diğeri ise Güiza. Cristian'ın yerini Emre resmen iki kişilik oynayarak kapattı. Defansta Emre, hücumda Emre, heryerde Emre. Güiza'yı o duruma sokanlara ne diyeyim onu da bilemiyorum. Ne oldu 2-1 önde olduğumuz maç Güiza çıkınca 7-1 mi oldu ? Islıkladınız ne geçti elinize ? Bugün Güiza'yı aslında o duruma Daum soktu. Haftaiçi kamuoyunda Güiza'ya duyulan tepki vs. şeklinde haberler vardı. Başla Semih'le veya Gökhan'la duruma göre Güiza'yı oyuna sok ve o oyuncuyu tribünlerin önüne atma. Neyse Güiza'nın en kötü ihtimalle bu ülkede her zaman 1 destekçisi olacak.
Özer'e de geçmiş olsun. Zaten şanssız sakatlıkların olduğu şu dönemde 1 sakatlık daha eklendi. Lille maçında Santos cezalı, Mehmet yok, Uğur yok, Deivid yok. Allah Daum'a kolaylık versin, kadro çıkarmak zor olacak.
Önce kendi oyuncularımızı ardından Bursaspor'u tebrik ediyorum.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
yaman76hakanFB
Hocam bir maçlık iş değil bu hemen 1 mağlubiyet alınınca topu tüfeği göndermek olmaz, he ne olur hoca artık ısrarlı davrandığı 2 3 oyuncuyu kadroda biraz dinlendirir..
Fenerbahçe'nin büyüklüğünü kimse tartışamaz Dünya kulübü denilen şey öyle 1 2 yılda olmaz bu zamada Real Madrid bile para ile akla gelmicek transferler yapıyorsa üstüne mağlubiyetler alıyorsa bunu yadırgamamak gerek.
Maç çok kolay geçecekti ama Guîzanın gol pozisyonlarındaki yetersizliği takımı bu konuma getirdi, Bilica sanırım maçtan önce Yakın dövüş flimlerini çok izlemiş olmalı ki gereksiz faul yaptı..
Geçmiş olsun, Bursaspoor güzel galibiyet aldı umarım devam eder böyle önemli olan ligin gidişaatının her zaman değişecek olması 4 5 takım şampiyonluk istemeli ki bizlerde daha güzel maçlar izlemeliyiz..![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Kardeşim..Geceler boyu uykularıma karabasan gibi çöken Denizli kabusundan sonra bile bu yönetime inandım.. Her sohbetimde onları savundum..Ama geçen yıl Tanjeviç'le devam kararı aldıkları gün bunların nato mermer,nato kafa olduklarını anladım.. Hele Daum takımın başına geri geldiği gün buna iyice inandım.. Adamlar dokunulmaz olduklarına o kadar inanmış ki, bizim gibi küçük düşünen,günlük başarıya odaklılar kim oluyor..
kardeş eğer okudugun yorumlar zoruna gidiyorsa (ki sanırım öyle) foruma girmeden evde oturup spor programlarını izlemeni tavsiye ederim... insanlar sevinçlerini foruma yansıtabilirler,yeterki uygun üslup kullanılsın... Bugün Fenerbahçe'nin 2-0'dan 2-3 yenilmesi benim için haftanın en keyif veren olayıydı ve bu keyfi forumda paylaşmak kadar olağan birşey yokDediğim gibi normal tepkiler bunlar...
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
ben şu konuda bir kişinin dalga geçtiğini göremedim nedense.
Allah Allah nasıl bir yorum bu yahu , tamam yenildiniz diye tabiki seviniyorum ben Bursa'da yasıyorum tabi ki sevinecegim.
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Alican 80. dakikada falan "Bir kerede Fenerbahçe son dakikada yesin." dedi.
Sonuç 3-2.![]()
Aynen abi.Ben Daum'u severdim aslında yalan söylemiyim.İlk geldiğinde çok iyi kadro kurmuştu.2.gelişinde de bunu yapacağını düşünüyodum.Sezona 8 de 8 yaparak başladık.Ama sonra o kadar saçma hatalar yapıldı ki.Devre arasına lider girdik devre arası transfer yapamadık.Ordan sonra ip koptu bence.
Devre arasında forvet almamak,saçma Guiza ısrarı,Bilica transferi bu takımı bitirdi.He bu sene şampiyon da olabiliriz.Ama gereken yapılmayalı 4 sene oluyor.
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Tum fenerliler guiza falan diyorda bilicayi goren yok herhalde bursanin attigi 2. golde mesela o nasil bir gelisdir ? bursali oyuncu 1 adim onde olsa kirmizi kart penalti ha bi adim gerideydi cift vurus oldu bence fenerin en tehlikeli adami bilica , guzia en azindan sadece gol kaciriyor, ayrica Bursaspor da boylelikle son dakikada kupada yedigi golun ocunu almis oldu , eksik kasimpasa macinida alirsa fenerin ustune cikiyor ve bizimde 1 puan altimiza geliyorlar cidden tebrik etmek lazim
Maç hakkında konuşulacak bir şey .. 3 haftadır olduğu gibi farklı kazanmamız gereken maçı müthiş golcümüz ve kaçan goller nedeniyle kaybettik. Başkaları ne derse yorumcular ne söylerse söylesin 90 dakika izledim ve Bursa'dan çok çok üstündük.
NOT : Fenerbahçe'ye gelen yıldızlar sönüyor masalı Guiza için geçerli değil. İspanya'da gol kralı olduğu seneki maçlarını izleyin. Emin olun Guiza o sezon bile bu kadar karşı karşıya kalmadı kalecilerle. Bu saatten sonra da psikolojik olarak verimli olamayacağı garanti.Artık gitmesi gerek.
Bir Dost
Hellbells
Allahım sen bizi bu 3lü ile terbiye etme yarabbiii.
Maçtan önce korktuğum oldu, Güiza boş pozisyonda atamadı, Bilica şuursuzluk yaptı, Deniz'de yapmıştır illaki bişi hatırlamıyorum
2-0'dan 2-3 maç verdik ya helal olsun. Özer'in sakatlandığı pozisyonda Gökhan'ı ileri çekerse kaybederiz demiştim, hay dilimi eşek arısı sokaydı. Orada Önder yerine Semih'i alıp Güiza'yı sağ koridora çekse, Güiza'da bişiler yapardı belki.
Neyse sağlık olsun Bursa'nın puan kazanması iyi oldu, biraz tutuşsun bizimkiler.
@laziale seni anlayabiliyorum.Bende yakınıyorum bu durumdan ancak aynı durum Galatasaray maç konuları içinde geçerli.Yapcak bişey yok.
Geçen Lille maçından sonra takımın son 7-8 yılına damga vuran stoperlerle ilgili kullandığım bir ifade biraz ağır olduğu için sansüre uğradı.. Ağaçların işlenmeye hazır hale gelmişi anlamında.. Ayrıca birkaç sayfa önceye dönersen,maç öncesi yorumlarımda en fazla defansı eleştirdiğimi göreceksin..
Güiza Bilica'yı gören gözler Cristian'ı neden görmez ?
yok boyle birşey ya o baroni ne işe yararr ilk bunu sorguluyorum nerede mehmet aurelio,emrenin canı çıktı koşmaktan öldü herif baroni faydasızı yüzünden 3.golü yedik bilica zaten hanzonun teki adamın kariyeri yok sivasta iyi oynadı diye dünya kulübünün stoperi oldu yok böyle birşey,
Guiza maçtan çıktı ileriye atak yappamadık adam gol atamasa bile pozisyona girio koşuyor birşeyler yapıyor yoruyor rakip defansı alex fln tamamlıo skoru buluyoruz orada guize yıpratıcı adamı ağlattınız helal olsun sizin gibi taraftara,Semih semih ne semihi semih futbolcumu tek yaptığı iş nobrelik nobreden hiçbir farkı yok semihin.Ağzımı açıcam ama saygı çerçevesini geçicem susuyorum.
Bursaspor'u tebrik ediyorum.Gayet iyi mücadele ettiler,kontra atağa iyi çıktılar ve maçı kazandılar.
Volkan Şen,Ozan İpek ve Batalla harika oynadı gerçekten.
Lugano,Fenerbahçe için gerçekten olmazsa olmaz bir isim.O varken defans derli toplu oluyor.
Bursaspor artık zirve yarışının iyice içindedir.Kasımpaşa maçını alırsa -bana göre şampiyonluğun 3 adayından - biridir.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Bataşa kim ya ligtv de adama bataşa diyolar ne öle şey gibi![]()
Rıdvan Dilmen o sihirli cümeyi kurdu : "Bursaspor şampiyon olur, dikkatle izleyin." diyor. . .