Evet aynen oyle. Bu nedenle bence kelimesini kullandim. Bariz olan bir seyi tekrarlamanin amaci ne acaba?
PES'i yapay zeka'ya karsi oynayinca o pek keyifli degil bence ama neyse.PES 2009 bazı konularda çok sorunluydu. Biz de bu sorunları farkedince bıraktık arkadaşlarla. Halbuki en az haftada 3-4 kez Playstation'a giderdik. PES 2010 çıktı, baktık süper. Diğer arkadaşlara da söyledik. Haftada 2-3 kez ev arkadaşlarımla, 1 kez de 7 arkadaş toplaşıp gidiyorduk. Ve muazzam keyif alıyorduk çünkü bir hatayla karşılaşmadık.
Oyunda hata olması / olmaması çok önemlidir. Korner hatası bu forumda bile en güzel FM oynayanları oyundan soğutmuştur. Kaan abi tanıdıklarımın en bariz örneği.
Ciddimisin?Oyundaki hatayı normal kullanıcılar 1 haftada görüyor. PaulC açıklama yapıyor, son 1 haftayı sadece kornere ayırdık, pek çok hatayı elimine ettik ancak bu hata kalmış diye. Bir hafta daha yapsalar belki de olmayacaktı.
1 hafta daha yapsalar belki de olmayacakti. O zaman buyuk hata etmisler. Keske 1 hafta daha yapsalardi da bu hata olmasaydi. Ama tabii baska bir hatanin olmayacaginin garantisi yok. Sen hala daha yorgani cekistirselerdi diyorsun.
Yazdiklarinla insanlari yanlis yonlendirmeye calismasan, cevaplamazdim.Ben işkembeden sallıyorsam cevaplama Ömer, kaale alma Allah Allah.![]()
Belki de sorun insan gibi cevap vermekte. Kafadan mesajlari silmek de bir diger cozum ama biliyorsun hic hoslanmadigim bir cozum.
Beta test hakkindaki fikirlerini burada yazmanin kimseye bir yarari yok zaten. Cok ilgileniyorsan SI forumlarinda ac bir konu ve yaz dusuncelerini.
Son olarak da burayi oku ve PaulC'nin bu sorunun beta test yapanlar tarafindan bulundugunu ama kendisinin duzeltmeyi unuttugunu yazdigini gorebilirsin.
Az once dikkat ettim. Bu bilginin disariya cikip cikmadigini bilmedigim icin biraz ustu kapali yaziyordum.
Simdi anladin mi neden yazdiklarina itiraz ettigimi?