-
yok ya..gerçekten..hani insan sinirlerine bir yere kadar hakim olabiliyor.sırf sezon başında olmuş olsa antrenman yükünden falan der geçersiniz..ama değil..her maç 2-3 sakat veriyorum..hem de genelde uzun süreli.her yamada bişeyleri düzeltirken mutlaka bişeyleri bozuyolar.çok mu zor gerçekten merak ediyorum? yani bu yamalar yayınlanmadan önce hiç mi test edilmiyor.ya da bunu bi hata olarak görmüyor mu SI acaba?sonra orjinal satışları düşük bilmem ne diye konuşup duruyorlar..aldık da ne oldu..türkçe dil desteğinde falan da değilim.şu oyunu hatasız ya da en azından bariz büyük hatalar olmadan çıkarsınlar başka da birşey istemiyorum..alıp şöyle hevesle,zevkle oynamak istiyorum..oyun çıkıyor-yamayla birlikte- yok bilmem karşı karşıya pozisyonların 4te 3ü kaçıyor,yok saçma sapan adamlar dünyanın en büyük kulüplerine transfer oluyor,yok kornerlerin bilmem ne kadarı gol oluyor..yama çıkıyor sakatlık problemi var bilmem ne var,eski hataların bir kısmı duruyor.hiç mi uğraşmıyosunuz be kardeşim.şimdi bunları burada yazmamın ne anlamı var bilmiyorum..eskiden orjinal oyun alınması taraftarıydım artık değilim..işine gelmiyosa alma diyenler de çıkacaktır elbet.şöyle söyleyim SI orjinal oyun alanları bir nevi keriz yerine koymuş oluyor..orjinal almamak da SI a iyi bir tepki olur bence..yakında satışları yarıya düşerse o zaman belki adam gibi bişeyler yapmaya karar verirler..
Mesaj Yetkileri