Birşey sormak istiyorum, Yani cidden çok merak ettiğim için soracağım. AsLında sorup, sormama arasında kararsız kaLmıştım ama sorayım daha iyi.
Şimdi ben sizin bu Sigames`i savunma sebebinizi inanın hiç anLamıyorum. Araştırma aLanında eLeştiri yaparken sürekLi savunmanızı anLıyordum. Sonuçta araştırma şefisiniz ve veriLen emekLere karşı bir koruma içerisindeydiniz.
Şimdi araştırma aLanında artık eski eLeştiriLer oLmuyor. Bu da data da yapıLan eLeştiriLerin iyiLeştiriLdiği ve artık herkes tarafından takdir ediLecek düzeyde oLduğunun kabuLLenmesi iLe aLakası oLabiLir.
Ama burda 10.3 iLe iLgiLi başLıkta ısrarLa ve ısrarLa Sigames i savunmanız bana çok mantıksız geLiyor.
Yani burda ısrarLa savunmaLarınız iLe bana kusura bakmayında sanki 1000 kişinin gördüğü, tespit ettiği hataLarı görmezden geLen tavır sergiLeyerek nerede ise onLarı suçLu çıkaracak duruma geLmiş oLmanız gerçekten benim çok garibime gidiyor.
Çok merak ediyorum sizde FM oyunu oynuyorsunuzdur büyük ihtimaL. Sizde bu hataLar oLuşmuyor mu ? Siz bu hataLarı göremiyormusunuz.
Yani burda diLe getireLen gerçek hataLara evet hakLısınız bunu Sigames kısmına iLeteLim demek yerine neden öyLedir, böyLedir diyerek sürekLi savunmada buLunuyorsunuz cidden çok merak ediyorum...