O taraftardan taraftara değişir, ben Fenerbahçe'yi futbol kulübü olduğu için tutmuyorum, Spor Kulübü olduğu için tutuyorum.
Galatasaray'ın kazandığı kupa, UEFA kadar değerli olabilseydi, o da konuşulurdu, futbolda olduğu gibi ama bayan basketbolunda, avrupanın 2 numaralı kupası, futbol gibi değil, kupa 1 ile arada kalite farkı çok yüksek, bu nedenle bu başarının fazla ses getirmemesi de normaldir. (aman polemik çıkmasın, kazanılan kupayı küçümsemiyorum ha

)
Ben mesela voleybol maçını izlerken çok eğleniyorum, bana zevk veriyor, basketbolu izlerken keyif alıyorum.
Asıl amator branşlara daha çok yatırım yaptıkları için el üstünde tutulmaları gerekir, futbolda zaten en fazla 4 sene şampiyon olamamış Fenerbahçe. Bu sene olamaz, seneye olur, bu böyle devam eder. Futbolda şampiyonluğa ulaşmak o nedenle zor ve çok uzun zaman beklenmesi gereken bir durum değil.
Bu sene başında Aykut'un yetkilendirilmesi de, futbol dalında önemli bir hamleydi. Ama o zamanlarda Daum'a imza attırılırken yanında Aykut olmalı, Aziz Yıldırım olmamalıydı, orada Daum patronunun kim olduğunu görebilirdi. Bir taraftan futbolda değişim isterken, tek başına tüm yetkiyi isteyen teknik direktör getirmek de çelişki yaratıyordu, burada hata yapıldı.