Sayfa 3 / 5 İlkİlk 12345 SonSon
61 ile 90 arası toplam 130 sonuç

Konu: Gençlerbirliği - Fenerbahçe [25. Hafta]

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

N'olur sayın başkan; n'olur!.. Bize senden kurtulma şansı ver!.. İçimizde kalan-oturduğun koltuğun hatırına- bir avuç saygıyı da öldürmeden çekil git artık!. "En çok Galatasaray şampiyonluğu gören Fenerbahçe başkanı" rekorunu birkaç derece daha geliştirmeye niyetlenmeden n'olur Fenerbahçe'yi rahat bırak!.. Aşık olduğun Brezilyalılarını da yanında götür.. Onlar nasılsa senin ardından gider.. Sen git; bize yeter..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Yönetim bravo...

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Bu arada Fenerbahçe Futbol Kulübü değil, Fenerbahçe Spor Kulübü. Bugüne kadar Fenerbahçe'ye avrupada Şampiyonlar Ligi Kupası kazandıran kimse oldu mu? Fenerbahçe Bayan Voleybol Takımı'nın yönetimi, başkanı da aynı kişiler.

100. yılında sadece futbola değil tüm branşlara yatırım yapıp, çoğunda şampiyonluğun kazanılmasını sağlayan başkan da bu başkan.

Aziz Yıldırım bu maça gelmedi çünkü bayan basketbol takımının maçına gitti. Amatör branşlardan gelen parayı diğer kulüpler gibi futbola aktarmadığından hatta futboldan gelen parayı oralara aktarıyor ve sırf bu nedenle bile saygıyı hakediyor.

Konusu değil ama yapılan doğru şeyleri de, futbolda başarısız olundu diye görmezden gelmemek gerekir. Bu yönetimin hakkıdır Şampiyonlar Ligi'ni bu ülkeye ilk defa kazandırırken orada olmak.

Ha futbolda yanlışlar yok mudur, var. Hem de nasıl var. Ve onları da Aykut hamlesi ile çözemeye niyetlendi Türkiye'de yine bir ilki gerçekleştirerek ama Daum'la olması zor bu işin. İnşallah fatura Aykut'a kesilmez ve görevine devam eder hatta daha fazla yetki ile devam eder. Bunu da başarabilirlerse o zaman futbolda da senelerdir yaşanan bu istikrarsızlık giderilmiş olur. Futbolu da futbolu bilenler yönetmeye başlar. Ve Aykut'a bu yetki verildiyse, kullanmasına da izin verilsin, Aykut'u da kaybetmeden yoksa bir hamle yapılmadıkça, oklar yönetime dönüyor süratle.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Şimdi Serkan abi olaya o yönden bakmak yanlış olur. Sonuçta sizlerin Fenerbahçe'yi tutma sebebiniz futbol takımı değil mi? Bu sebebten dolayı futbol takımının başarısını ölçüyorsunuz. İsterse dünya şampiyonu olsun futbol dışında herhangi bir branşta Fenerbahçe TSL'deki şampiyonluğunun yerini alamaz taraftarına göre. Bakın mesela Galatasaray Bayan Basketbol takımı Avrupa'da şampiyon oldu. En fazla 3 gün konuşulmuştur...
    I'm back...

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Dos Santos'un bu maçta atılmaması mucize olmuş. 2 kırmızısı rahat vardı...

Edit: Bir daha baktım da Vederson'un da bir kırmızısı gösterilmemiş...

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Quote Originally Posted by crespo009 View Post
    Gökhan Ünal'ın kafa vuruşu direğe çarpıp dışarı çıktı.

Vederson çıktı Özer Hurmaci girdi oyuna.

YOk ben anladım ceza sahasına 5 metre yakına faul vermiyolar : )

Mustafa Pektemek Çıktı Kahe girdi.

Kerem oyuna girdi Cem can çıktı.

Senin takimin 3 frikigi ustten 10 metre auta atmis, sen hala ceza sahasi civarinda faul vermiyorlar diyorsun. Hadi subjektifsin anladik da bu kadarina pes. Hep zaten hakem suclu, Fenerbahce muhtesem top oynuyor, ama su hakemler yok mu. Geciniz.....

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by MostapHa View Post
    Şimdi Serkan abi olaya o yönden bakmak yanlış olur. Sonuçta sizlerin Fenerbahçe'yi tutma sebebiniz futbol takımı değil mi? Bu sebebten dolayı futbol takımının başarısını ölçüyorsunuz. İsterse dünya şampiyonu olsun futbol dışında herhangi bir branşta Fenerbahçe TSL'deki şampiyonluğunun yerini alamaz taraftarına göre. Bakın mesela Galatasaray Bayan Basketbol takımı Avrupa'da şampiyon oldu. En fazla 3 gün konuşulmuştur...
    O taraftardan taraftara değişir, ben Fenerbahçe'yi futbol kulübü olduğu için tutmuyorum, Spor Kulübü olduğu için tutuyorum.

Galatasaray'ın kazandığı kupa, UEFA kadar değerli olabilseydi, o da konuşulurdu, futbolda olduğu gibi ama bayan basketbolunda, avrupanın 2 numaralı kupası, futbol gibi değil, kupa 1 ile arada kalite farkı çok yüksek, bu nedenle bu başarının fazla ses getirmemesi de normaldir. (aman polemik çıkmasın, kazanılan kupayı küçümsemiyorum ha )

Ben mesela voleybol maçını izlerken çok eğleniyorum, bana zevk veriyor, basketbolu izlerken keyif alıyorum.

Asıl amator branşlara daha çok yatırım yaptıkları için el üstünde tutulmaları gerekir, futbolda zaten en fazla 4 sene şampiyon olamamış Fenerbahçe. Bu sene olamaz, seneye olur, bu böyle devam eder. Futbolda şampiyonluğa ulaşmak o nedenle zor ve çok uzun zaman beklenmesi gereken bir durum değil.

Bu sene başında Aykut'un yetkilendirilmesi de, futbol dalında önemli bir hamleydi. Ama o zamanlarda Daum'a imza attırılırken yanında Aykut olmalı, Aziz Yıldırım olmamalıydı, orada Daum patronunun kim olduğunu görebilirdi. Bir taraftan futbolda değişim isterken, tek başına tüm yetkiyi isteyen teknik direktör getirmek de çelişki yaratıyordu, burada hata yapıldı.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Fenerli arkadaslar hakem diyorda ben mi yanlıs macı izledim Santos'a verilmeyen kırmızı kartlar felan iki takımda hak etmedi macı beraberlik en iyisiydi.

Tebrikler Gençler...
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Yaziklar olsun..Olmaz boyle birsey..Sampiyonluk mucize degil ama bu futbolla mucize..

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    O taraftardan taraftara değişir, ben Fenerbahçe'yi futbol kulübü olduğu için tutmuyorum, Spor Kulübü olduğu için tutuyorum.

Galatasaray'ın kazandığı kupa, UEFA kadar değerli olabilseydi, o da konuşulurdu, futbolda olduğu gibi ama bayan basketbolunda, avrupanın 2 numaralı kupası, futbol gibi değil, kupa 1 ile arada kalite farkı çok yüksek, bu nedenle bu başarının fazla ses getirmemesi de normaldir. (aman polemik çıkmasın, kazanılan kupayı küçümsemiyorum ha )

Ben mesela voleybol maçını izlerken çok eğleniyorum, bana zevk veriyor, basketbolu izlerken keyif alıyorum.

Asıl amator branşlara daha çok yatırım yaptıkları için el üstünde tutulmaları gerekir, futbolda zaten en fazla 4 sene şampiyon olamamış Fenerbahçe. Bu sene olamaz, seneye olur, bu böyle devam eder. Futbolda şampiyonluğa ulaşmak o nedenle zor ve çok uzun zaman beklenmesi gereken bir durum değil.

Bu sene başında Aykut'un yetkilendirilmesi de, futbol dalında önemli bir hamleydi. Ama o zamanlarda Daum'a imza attırılırken yanında Aykut olmalı, Aziz Yıldırım olmamalıydı, orada Daum patronunun kim olduğunu görebilirdi. Bir taraftan futbolda değişim isterken, tek başına tüm yetkiyi isteyen teknik direktör getirmek de çelişki yaratıyordu, burada hata yapıldı.

Ben her zaman, hayatım boyunca basketbolu futbolun önünde tuttum.. Bir numaralı sporum her zaman basketbol oldu.. Futbolu sadece Fenerbahçe sözkonusu olduğu zaman sever ve izlerim.. Taraftarı olmadığım bir futbol maçı sadece uykumu getirir.. Ama sabahtan akşama kadar basketbol maçı izlesem bıkmam.. TBL-Euroleague-NBA-NCAA..
    Fenerbahçe günün birinde basketbol şubesini kapatsa dahi ben basketboldan kopmam, kopamam.. Ama futbol şubesi olmasa Türkcell süper ligde kimin şampiyon olduğu umrumda olmaz.. Çünkü ben bir futbolseverden önce Fenerbahçe taraftarıyım.. Özelde futbol çok ağır ve sıkıcı bir spordur.. Bir tarafı destekliyorsan heyecan verir.. Ama basketbol öyle değil.. Bir smaç,bir asist,bir fast-break beni yerimden fırlatır..

Galatasarayın geçen yıl aldığı İKİ numaralı kupaya gelirsek.. Hepimiz sevindik ama unutmamak lazım: Türkiyede bayan basketbolu yeterince takip edilmediği için kupa mı kupa.. Halbuki son üç yılın Avrupa şampiyonu Spartak Moskova'dır.. Ve euroleague ile Galatasarayın aldığı eurocup arasında Şampiyonlar ligi ile intertoto arasındaki kadar büyük fark vardır.. Nitekim bu sene çok daha iyi kadro ile euroleague'de neler yaptıklarını, daha doğrusu yapamadıklarını gördük.. Ama sonuçta bir kupa almışlardır ve bize saygı duymak düşer.. Fakat Avrupa şampiyonu gibi laflar gerçekçi değil..

Fenerbahçeye gelince.. Futbol şubesi felaket yönetiliyor ve bunun baş sorumlusu Aziz Yıldırım'dır.. Diğer branşlara gelirsek.. Erkek voleybol ve erkek basketbol takımında eleştirilecek o kadar yönetimsel yanlışlar yapıldı ki.. Ama bayan basketbol ve Acıbadm destekli bayan voleybol takımının kurulmasında emeği geçen herkese teşekkür borcumuzdur..

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Quote Originally Posted by Sekopej View Post

Bunu tartismanin yeri degil, ama bence Sampiyonlar Ligi ve UEFA Kupasi arasinda da cok ciddi kalite farki var. Bakiyorsun ki bu kupayi kazanan takimlar Sampiyonlar Liginde ceyrek finale gelemiyor ya da zar zor geliyor. Shakhtar, Zenith, Sevilla (2x kazandi), CSKA ilk aklima gelenler.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by bjk4ever View Post
    Bunu tartismanin yeri degil, ama bence Sampiyonlar Ligi ve UEFA Kupasi arasinda da cok ciddi kalite farki var. Bakiyorsun ki bu kupayi kazanan takimlar Sampiyonlar Liginde ceyrek finale gelemiyor ya da zar zor geliyor. Shakhtar, Zenith, Sevilla (2x kazandi), CSKA ilk aklima gelenler.
    İşte basketbolda bu fark daha da fazla ama bunları açıkca yazınca başarı küçümseniyormuş gibi düşünülebiliyor. Bu nedenle de kelimeleri seçip yazmaya özen gösteriyorum. Kazanılan kupayı küçümsemeden.

Konuyu maça çevirecek şeyler yazarak devam ettireyim diyorum ama maç için söylenecek fazla şey olmadığından, bu zor oluyor.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

İLk 8 maçında 24 puan aLan bir takım ondan sonra oynadığı maçLarda 25 puan aLıyorsa bunda MentaL düşüşün etkisi vardır bence. Hem Daum, hemde OyuncuLar MentaL oLarak bitmiş durumdaLar.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Tribün ortamı nedeniyle doğal olarak maçı geniş analiz edebilecek kadar izleyemedik. Bilica ve Deivid'in pozisyonları güzeldi, keşke değerlendirebilmiş olsalardı. Bu puan kaybı bize şampiyonluk yolunda büyük darbe vurdu ama umut bitmez.

Vederson 80 dakika hiçbir şey yapmamasına rağmen Daum Vederson'u 80. dakikada çıkarıp, Özer'i aldı. Gençlerbirliği'ni açmak için Özer gibi futbolu bilen, teknik, rakibin düzenini bozabilecek oyunculara ihtiyacımız vardı ama Daum Vederson'a sabretti. Aynı şekilde sanıyorum Deivid de 60 dakikaya yakın oynadı.

Saat 17:15'te kuyruğa girdim, maça 18:35 gibi girebildim; daha ben girerken de dışarıda birton insan vardı, iğne atsan düşmeyecek bir tribün vardı ama takımımız resmen ev sahibi olduğumuz Ankara'da bizi yine sevindiremedi. Maçtan sonra ufak bir kesim ıslıklamaya kalksa da tribünlerin büyük bölümü takımı alkışlayarak, tezahüratlarla yolladı.

Elimizdeki çok güzel fikstürü çok kötü değerlendiriyoruz, umarım acilen tüm maçlarımızı kazanabilecek bir seri yakalarız.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Yazık olan sadece Fenerbahçe taraftarınadır.Her maç takımın peşinden koş,90 dakika boğaz patlat ama sonuç sıfır.Yazık gerçekten..Tarafsız konuşmak gerekiyorsa Fenerbahçe taraftarı bunları haketmiyor ama tabi Fenerin puan kaybetmesi bizim için iyi oldu.Tebrikler Gençlerbirliği..

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Hakem çok kötü bir maç yönetti..Ayrıca Cem Can'ın Dos Santos'a küfür ettiğini düşünüyorum öyle gördüm diyebilirim..Ayrıca Bilica çok net bir pozisyondan yararlanamamış Gençler'in defansı kendi kalesine gol atmaya çalışıyordu resmen :S Cristian'ı öpmeyemi çalışıyordu o adam anlamadım haa. Ama güldüm baya.

Nesil
    2006
    Yer
    Bandırma-10.5

Mahmut'a bayıldım. Geçen haftada izleme şansı bulmuştum hem o karşılaşmada hem bugün FB karşısında çok iyi oyun çıkardı. Soğukkanlı, müdahaleleri yerinde. Bu çizgide devam ederse süper bir defans oyuncusu geliyor.
    Aykut'ta iyi oyuncu ama onun asıl mevkisi sağbek değilmiydi? yalnız 'timing'i iyi değil, topa müdahalelerini sert yapıyor, bunu iyi ayarlayamadığında rakibi indiriyor, zaten agresifte bişey yürüyüşünden belli kollar açık yanlara doğru bu akşam kırmızı görmediyse hakeme şükretmeli.
    Mustafa Paktemek'i de tebrik etmek lazım, tek başına mücadele etti ileride, top ayağına geldiğinde zaman zaman 3 kişi bitiverdi başında.
    Fenerbahçe'de ise birtek Gökhan Ünal'ı beğendim. birşeyler yapmak için çabaladı. hele ilk yarıda yakaladığı bir pozisyonda rakibini geçtiği gibi vursa kaleye gol olması işten bile değildi. vakit kaybedince önü kapandı pas vermek zorunda kaldı.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by NightWalker89 View Post
    Hakem çok kötü bir maç yönetti..Ayrıca Cem Can'ın Dos Santos'a küfür ettiğini düşünüyorum öyle gördüm diyebilirim..Ayrıca Bilica çok net bir pozisyondan yararlanamamış Gençler'in defansı kendi kalesine gol atmaya çalışıyordu resmen :S Cristian'ı öpmeyemi çalışıyordu o adam anlamadım haa. Ama güldüm baya.
    Evet orda küfür ediyor diye gördüm bende
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Kesinlikle ediyor yani ağzını okudum adamın. Birde hakem bir sürü sarı kartları kırmızı kartları yedi yani yazık oldu 2 takımada..

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Ben istemiyor futbola anneler karışsın

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

onu ben o pozisyondan sonra yazmıştım zaten kalayı bastı diye
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Quote Originally Posted by bursa_mc View Post
    Yazık olan sadece Fenerbahçe taraftarınadır.Her maç takımın peşinden koş,90 dakika boğaz patlat ama sonuç sıfır.Yazık gerçekten..
    Aynen.....

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Aziz Yıldırım da , Daum da ,Guiza da kalsın ! Sonuna kadar destekçisiyim ben üçünün de
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2007

Yazım Galatasaray kupalarına laf edenlere, yazım biraz ağır kaçabilir kusura bakmayın...

Bizim ikincil kupalar aldığımızı söyleyenler var, ben bu Avrupa kupalarımız konusunda biraz hassasımda; Fenerbahçe başkanı sayın Aziz Yıldızım UEFA Kupamıza şansa(!) dedikten beri Fenerbahçe'yi Avrupa'da desteklemeyecek kadar örneğin(zaten başka desteklemediğim kulüp yok), o yüzden yazımı yazıyorum...

Öncelikle futbol harici bir branşı pek takip etmediğimden sadece futbol için konuşacağımı belirteyim; biz ikincil kupalar alıyormuşuz eee; buyrun siz alın madem ikincil kupaları almak çok kolay; sizi bağlayan mı var?O kupaları bedava dağıtmıyorlar bilmem farkındamısınız?

İkincisi o alınan kupaların ikincil olduğu gerçeğini bizde biliyoruz; Şampiyonlar Ligi'nden hem maddi hem manevi bakımdan değeri çok aşağılarda olan bir kupa.Birde bunları söyleyenler Şampiyonlar Ligi'ni almış falan olsa neyse diyecem(bknz: Kedi uzanamadığı ciğere mundar der).Ancak Türkiye için iki bakımdanda paha biçilemez ve sonuçta almışız o kupayı hemde Avrupa'da; 21. Yüzyılda, yakın geçmişte.Tarihte adınımız var, o kupada adımız var; he evet unutmadan Galatasaray'ın yanında birde TÜRK bayrağı vardır mutlaka!Türkiye'nin ismide ordadır.Boşuna Galatasaray TÜRKİYE'dir demiyoruz...
    Diğer büyüklerimiz gibi tarihe mükemmel anılar bırakamadık üzgünüz; örneğin Şampiyonlar Ligi'nde en çok fark yeme rekoru, diğer büyüğümüzünde bize miras bıraktığı müthiş başarı Şampiyonlar Ligi'nde Gruplarda 0(Sıfır) puan çekme rekoru(4 takım paylaşıyor).Sizin gibi birincil kupalarda bu kadar mükemmel, takdire şayan başarılar bırakamadığımız için üzügünüz; bizde ikincil kupaları almakla geçiniyoruz.Ne yaparsınız kader, bir gün belki sizler gibi geleceğe mükemmel izler bırakabiliriz(ALLAH Korusun).

He unutmadan bizim sadece Futbol'da Avrupa Kupalarımız yok; Bayan Basketbol Takımı Avrupa Şampiyonu, Erkek Tekerlekli Baketbol Takımı 2 kez üst üste Dünya Şampiyonu oldu.Bunlar sadece benim bildiklerim; çünkü Galatasaray Avrupa'da kupa alınca pek duyulmuyor; belki başka branşlarda vardır ben duymadım ancak bana göre zaten Futbol çok çok daha önemlidir, o yüzden en çok bu dalı takip ederim, severim kupa alınca sevinirim, yine de bu kollarımızı ebrik ederim, Avrupa'da kupa almak kolay olmasa gerek...
    Fakat bunlar başarı değil zaten, önemsiz boşverin canım...

Okuyanlara teşekkür ederim, bu konuya başka bir mesaj daha da atmayacağım...

Maça gelecek olursak(zaten konudan çok sapılmış ama silinen gene benim mesajım olur şimdi); Fenerbahçe puan kaybetti, zaten Alex'siz diken üstünde gibi birşey Fenerbahçe.Galatasaray'ın Ankaragücü'nü yeneceğini düşünüyorum.Fark 4 puan olur.

Nesil
    2007
    Yer
    Raccoon City

yillik degeri 450 m dolarlara cikmis bir ligde sampiyonlugun en buyuk adayi olan bir takimin , nispeten iyi futbol oynamaya calisan bir takima karsi oynadigi mac futbol anlaminda bu kadar kotu olmamali diye dusunuyorum , 1-2 sene oncesine kadar gitsin denilen Alex olmayinca fenerbahcenin atak futbol anlaminda hic bir sey yapamadigi da bir kez daha ortaya cikti bugun , yine en buyuk suc transfer yapmiyan teknik heyetindir diye dusunuyorum

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Emre'yi ıslıklamaya başladılar nedeni nedir?

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Daum o kulubenden hiç çıkma emi. Otur orda öyle izle sende seyirci ol biraz. Hiç yapmadığın şey zaten. 80 dk gezinen vedersonu çıkarma evladım daha çok ezsin topları.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Quote Originally Posted by Professional18 View Post
    Emre'yi ıslıklamaya başladılar nedeni nedir?
    Emre'ye ıslık olmadı, hatta en çok sevgi gösterilerinde bulunulan oyunculardandı. Sadece maç sonunda az sayıdaki taraftar takımı ıslıkladı ama büyük kesim alkışlarla ve takım lehine tezahüratlarla o ıslıkları susturdu.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Nasıl olmadı ya Emre'ye her top geldiğinde bir uğultu,bir yuhlama ben başka maç mı seyrettim yoksa.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Quote Originally Posted by Professional18 View Post
    Nasıl olmadı ya Emre'ye her top geldiğinde bir uğultu,bir yuhlama ben başka maç mı seyrettim yoksa.
    Büyük ihtimalle. Gençlerbirliği tarafından uğultu, yuhlama oldu desek o da olmaz, çünkü topu topu 50-60 kişilik bir grupları vardı, onun haricinde sadece maç izlemek için gelmiş seyirciler vardı. -bu seyirciler maratonu doldurmuşlardı- Yani onların da ıslıklaması, yuhlaması söz konusu olamaz. Gençlerbirliği'nin 50-60 taraftarının sesi de Fenerbahçe seyircisinin tezahüratından daha baskın çıkamayacağına göre. :}
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Sayfa 3 / 5 İlkİlk 12345 SonSon

Mesaj Yetkileri