1 ile 30 arası toplam 130 sonuç

Konu: Gençlerbirliği - Fenerbahçe [25. Hafta]

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by bjk4ever View Post
    Bunu tartismanin yeri degil, ama bence Sampiyonlar Ligi ve UEFA Kupasi arasinda da cok ciddi kalite farki var. Bakiyorsun ki bu kupayi kazanan takimlar Sampiyonlar Liginde ceyrek finale gelemiyor ya da zar zor geliyor. Shakhtar, Zenith, Sevilla (2x kazandi), CSKA ilk aklima gelenler.
    İşte basketbolda bu fark daha da fazla ama bunları açıkca yazınca başarı küçümseniyormuş gibi düşünülebiliyor. Bu nedenle de kelimeleri seçip yazmaya özen gösteriyorum. Kazanılan kupayı küçümsemeden.

Konuyu maça çevirecek şeyler yazarak devam ettireyim diyorum ama maç için söylenecek fazla şey olmadığından, bu zor oluyor.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Tribün ortamı nedeniyle doğal olarak maçı geniş analiz edebilecek kadar izleyemedik. Bilica ve Deivid'in pozisyonları güzeldi, keşke değerlendirebilmiş olsalardı. Bu puan kaybı bize şampiyonluk yolunda büyük darbe vurdu ama umut bitmez.

Vederson 80 dakika hiçbir şey yapmamasına rağmen Daum Vederson'u 80. dakikada çıkarıp, Özer'i aldı. Gençlerbirliği'ni açmak için Özer gibi futbolu bilen, teknik, rakibin düzenini bozabilecek oyunculara ihtiyacımız vardı ama Daum Vederson'a sabretti. Aynı şekilde sanıyorum Deivid de 60 dakikaya yakın oynadı.

Saat 17:15'te kuyruğa girdim, maça 18:35 gibi girebildim; daha ben girerken de dışarıda birton insan vardı, iğne atsan düşmeyecek bir tribün vardı ama takımımız resmen ev sahibi olduğumuz Ankara'da bizi yine sevindiremedi. Maçtan sonra ufak bir kesim ıslıklamaya kalksa da tribünlerin büyük bölümü takımı alkışlayarak, tezahüratlarla yolladı.

Elimizdeki çok güzel fikstürü çok kötü değerlendiriyoruz, umarım acilen tüm maçlarımızı kazanabilecek bir seri yakalarız.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Mesaj Yetkileri