Tribün ortamı nedeniyle doğal olarak maçı geniş analiz edebilecek kadar izleyemedik. Bilica ve Deivid'in pozisyonları güzeldi, keşke değerlendirebilmiş olsalardı. Bu puan kaybı bize şampiyonluk yolunda büyük darbe vurdu ama umut bitmez.

Vederson 80 dakika hiçbir şey yapmamasına rağmen Daum Vederson'u 80. dakikada çıkarıp, Özer'i aldı. Gençlerbirliği'ni açmak için Özer gibi futbolu bilen, teknik, rakibin düzenini bozabilecek oyunculara ihtiyacımız vardı ama Daum Vederson'a sabretti. Aynı şekilde sanıyorum Deivid de 60 dakikaya yakın oynadı.

Saat 17:15'te kuyruğa girdim, maça 18:35 gibi girebildim; daha ben girerken de dışarıda birton insan vardı, iğne atsan düşmeyecek bir tribün vardı ama takımımız resmen ev sahibi olduğumuz Ankara'da bizi yine sevindiremedi. Maçtan sonra ufak bir kesim ıslıklamaya kalksa da tribünlerin büyük bölümü takımı alkışlayarak, tezahüratlarla yolladı.

Elimizdeki çok güzel fikstürü çok kötü değerlendiriyoruz, umarım acilen tüm maçlarımızı kazanabilecek bir seri yakalarız.