1 ile 30 arası toplam 91 sonuç

Konu: İkinci Nouma vakası!

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by büyükpivot View Post
    Carlos Amerikan Güreşi'ne merak saldığı için suçludur, Keita da aynı dilde cevap verdiği için.

Taraftar şişe attığı için suçludur, Keita şişeyi alıp federasyon görevlisine götürünce suçlu bulunduğunu görüp, şeye yasal yaptırım yapılması için atlar, lisanslı yüzlerce futbolcunun yaşamını tehlikeye atan şeye aynı dilde cevap vermeyip aktörlük yapma gereği duyduğu için suçludur.

Volkan direk tribünlere bakarak avuçladığı, Keita ise dönerken şortunu düzelttiği ve dönerken 1 saniyelik bir süreçte yüzü tribüne dönük olduğu için suçludur.

Son cümlemi de kendin anla...
    Bu arada Keita'yı tebrik ediyorum.Suyu atanlara uymayıp sahtekarlığa başvurduğu için.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by MeMo View Post
    Bu arada Keita'yı tebrik ediyorum.Suyu atanlara uymayıp sahtekarlığa başvurduğu için.
    Çok iyi oldu, çok da güzel iyi oldu...

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Quote Originally Posted by MeMo View Post
    Hırsızın hiç mi suçu yok? biz zaten keita nın kendini yere attığını kabul ediyoruz ama nedense kimse o şişe niye atıldı diye sormuyor benim anlamadığım konu bu. zaten keitanın yere attığını kendini herkes gördü ee daha ne tartışılıyor anlamadım ??

Mesaj Yetkileri