1 ile 30 arası toplam 71 sonuç

Konu: FM 2010 ve Turksportal hakkında...

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Mehmet abi o konuda net bir bilgi yok. Ama 2 gün önce gördüğüm bir haberde bütün Play Station oyunlarının Türkçe olacağını söylemişti Sony'den bir Türk görevli. Eğer öyle olursa Football Manager'inde bundan bir pay alacağını düşünüyorum ben kendi açımdan.

@leave_992

Forum daha yeni açıldı, arızadan dolayı, az online olunması o sebeptendir.
    I'm back...

Quote Originally Posted by Aşk-ı Şehir View Post
    Mehmet abi o konuda net bir bilgi yok. Ama 2 gün önce gördüğüm bir haberde bütün Play Station oyunlarının Türkçe olacağını söylemişti Sony'den bir Türk görevli. Eğer öyle olursa Football Manager'inde bundan bir pay alacağını düşünüyorum ben kendi açımdan.

@leave_992

Forum daha yeni açıldı, arızadan dolayı, az online olunması o sebeptendir.
    Şimdi Playstationlarda Futbol Oyunları Falan Tamamen Türkçemi Olacak Valla mı Yav Süper Olur Bir Eleven 11 Serismiydi Neydi Türkçe Yama Sayesinde Spiker Falan Türkçeydi Spiker Biraz Olayları Geç Algılasada Süperdi Gece Sabaha Kadar Arkadaşlarla Turnuvalar Yapardık Bazen Maçı Bırakır Spikere Kopardık

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2003
    Yer
    İzmir/KARŞIYAKA

Quote Originally Posted by BaGa TaRKaN View Post
    Şimdi Playstationlarda Futbol Oyunları Falan Tamamen Türkçemi Olacak Valla mı Yav Süper Olur Bir Eleven 11 Serismiydi Neydi Türkçe Yama Sayesinde Spiker Falan Türkçeydi Spiker Biraz Olayları Geç Algılasada Süperdi Gece Sabaha Kadar Arkadaşlarla Turnuvalar Yapardık Bazen Maçı Bırakır Spikere Kopardık
    Her oyunun türkçe olacağını zannetmem. Forumdaki bazı arkadaşların dediğine göre tercüme işi öyle kolay değilmiş. 100 000 € lardan bahsedildi bu forumda Olsa olsa sadece sony nın oyunları Türkçe olur.

Forum konusundaki eleştiriyede katılıyorum. Forumun ve sitenin popüleritesinin yitirmesinde bir çok etken var.

1- Fm serilerinin her sene kendini tekrarlaması. Her sene aynı hataların görülmesi ve düzeltilememesi.

2- Oyunun pahalı olması ve her sene açılan konuların benzer olması. Araştırma konularında semih. Türkçe fm, korner bugu vb..

3-Bazı yöneticilerin üyeleri sindirme politikası. Üyeler birşey yazmaktan korkar olmuş.. Bir kaç ay önce foruma bir yazı yazmıştım buraya üye olan bir arkadaşım msn den çok doğru yazmışsın dedi. Bende forumada yazsana katıldığını dedim. Aldığım cevap ilginçti: "Hiç uğraşamam valla" Yanı sırf benimle aynı fikirde diye laf yemekten korkuyor arkadaş..

4-Her sene aynı vaatler aynı hayal kırıklıkları..

5-Geçmiş yıllarda yapılan garip uygulamalar. Örneğin foruma yazmak için tc kimlik no vermek gibi. Yolda polis nüfus soramazken iki yazı yazmak için tc istenmesi garipti.

Bence belli başlı nedenleri bunlar. Ama en önemli neden yönetici kesminin garip tavrı. Genelleme yapmıyorum tabi ama bir kaç arkadaş varki insanı hem fm den hem forumdan hemde hayattan soğutur..

Mesaj Yetkileri