Quote Originally Posted by Sekopej View Post
Ne güzel ya, Torres'inkine bir anlık sinir ama bir anlık siniri Emre yaptığında yine Emre'ye hakaretler, Torres sinirlenebilir ama Emre sinirlenirse hakaret edilmelidir, kabul edilemez.

Torres'in amcı nedir, penaltıyı iyi atamasın diye zarar vermek, Bilica da belki o anda sinirli, sinirli diye doğru bir şey yaptığı söylenemez, kabul edilemez 2 oyuncunun da.

Dün uydurulan saçma kurala göre, Liverpool hükmen yenik sayıldı mı acaba o maçtan sonra?

Ayrıca Tello'yu da unutmamak gerekir, 1 defa yaptı, ceza verilmedi, şimdi yine yumruk attı, umarım tv görüntülerinden Fenerbahçe'ye ceza verenler, şimdi Tello'ya da aynı cezayı verirler ama sanmıyorum aynı küfürü ettiği için Kazım'a 4 maç verilirken Baros'a sadece sarı çıktığını da gördük. Sonra da Fenerbahçe hakemlerle kazanıyor, ne güzel memleket ya...

İsmail atılmalıydı diyen hala yok, o da başka gariplik zaten...
Serkan abi seni ilk defa bu tip olaylar karşısında bu kadar neşeli,bu kadar rahat tavırlar içerisinde gördüm.Çok garipsedim doğrusu,en çok şaşırdığım bu oldu...

Sabah maçın yorumu ve bütün pozisyonların analizini içeren çok çok uzun bir yazı yazmıştım.Ondan sonra şöyle baktım,baştan sona okudum ve boşver dedim ve yarım saate yakın sürede yazdığım mesajı sildim.Sadece Tebrikler F.Bahçe yazdım.Çünkü hiçbirşeyin değişmeyeceğini ve en önemlisi değmeyeceğini gördüm.Çünkü zihniyet yanlış.Bilica'yı o hareketinden dolayı tebrik edenler,sırf kendi takımında olduğu için laf konduramayanlar var.Öyle ya da böyle kazandık mı kazandık diyenler var.En objektif adamın bile konu kendi takımı olduğu zaman 360 C dönebileceğini gördüm.Onun için ne gereği var dedim,sildim...

İsmail'in pozisyonu ile ilgili yorumuda yapayım.İlk sarı kartı doğru.Ancak aynısının tıpkısı hareketten Emre,M.Topuz,Alex,Guiza kart görmedi.İkinci pozisyona gelirsek.Orada " düdükten sonra topa vurma " eylemi yok.Geç çalan düdük var.Göçek yardımcısının bayrağını geç farketti ve geç çaldı.İsmail'de düdük çalmadığı için pozisyona devam etti.Aynı şekilde pozisyonda G.Gönül'de devam etti düdük çalmadığı için...