Quote Originally Posted by Sekopej View Post
İlhan o bilmem ne dediğin kural tamamen uydurma, futbol usul kitapçığı diye bir şey de yok, internette mağlubiyeti hazmedemeyen birinin uydurduğu şey, 17. maddenin c fıkrası falan komik şeyler.

Hakemin bir açıklaması olduğunu sanmıyorum ama o da uydurmadır. Ama maçı canlı izleyenler görmüştür, hakem penaltı çaldığı anda kart çıkarmıyor, oraya geldikten sonra kart olayı var ve Bilica'ya bakarsak, hemen penaltı verildiğinde eşeliyor, daha İnceman yerdeyken, yani hakem o nedenle vermiş olabilir ama yukarıdaki uydurma kural gibi bu haberin de uydurma olduğunu düşünüyorum.

Yukarıda söyledim, aynı hakem İsmail'i oyundan atamadı.

Aynı hakem yumruk atan Tello'ya kırmızı veremedi.

Aynı hakem ilk yarıda ofsaytla alakası olmayan pozisyonu kesti.

Bende başlasam, aynı hakem diye sıralarım bunları ve eğer maç berabere bitseydi dün, bu sefer Fenerbahçe hakem kötü diyecekti, buna da eminim, siz hakemi savunuyor olacaktınız.
Serkan, Tello'nun yumruğunu görmedim. Ama İsmail için verilecek karar esnetilebilir, çünkü dün Ronaldo canlı izlediğim maçta aynı şeyi yaptı. Bu hakem insiyatifine kalabilecek bir şey. Ama Fenerbahçe adına yapılan hatalar hem sayıca çok fazla, hem de kritik hatalar. Yukarıda hepsini sıraladım işte. Bunları hakemlerden birinin görmemesi imkansız. Gördüğünde kart vermemesi, penaltı vermemesi imkansız. İşte bu yüzden dün ben hakemin Fenerbahçe lehine kasıtlı yönetim gösterdiğini düşünüyorum. İddaa etmiyorum, sadece gördüklerimden yola çıkarak öyle düşünüyorum.