Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?
- Voters
- 40. You may not vote on this poll
-
Fenerbahçe kazanır
-
Berabere biter
-
Beşiktaş kazanır
-
Bu galibiyet şampiyonluk yolunda önemli bir bölümü avantajlı bir şekilde geçmemizi sağladı,ama artık işler daha zor.
Erken gelen gol rakibimizin bütün dengelerini alt üst etti.İlk yarıda 2.ci,3.cü golü bulabilirdik ama yakaladığımız fırsatları cömertçe harcadık.
İkinci yarının belli bir bölümünde oyunu tuttuktan sonra skoru koruma telaşı içine girmemiz oyunun hakimiyetini Beşiktaş'a vermemizi sağladı ve rakibimiz topu ayağında tutarak ataklar yapmaya başladı.
Lugano'nun pozisyonunun penaltı olmadığını düşünüyorum sonuçta kayarak müdahale yapıyor ve kayarken eli havada olma şansı olmadığı için Bobo'nun attığı top Lugano'nun eline çarpıyor.
Penaltı pozisyonunda Bilica'nın yaptığı hareket oldukça yanlıştı.Açıkcası TV başında seyrederken utandım.Penaltı pozisyonunda gördüğü sarı karttan sonra yaptığı hareketten dolayı 2.sarı kartı görüp oyundan atılması gerekiyordu.Yalnız şunu belirtmekte fayda var.
Her ne kadar Bilica'nın hareketi yanlışta olsa bu penaltıya etki etti demek doğru olmaz çünkü hem hakem çimi düzeltti hem de Bobo gerçekten kötü bir vuruş kullandı.Bobo penaltıyı gole çevirseydi işler Fenerbahçe için zor olabilirdi ve maçı belki de çeviremeyebilirdik.Bu yüzden Volkan kurtardığı penaltıyla belki de şampiyonluğu getirecek.
Fenerbahçe'de herkes futbol olarak çok iyiydi.Özer ve Mehmet Topuz kanatları çok iyi kullandılar.Özer'in seneye formunun daha da artacağını ve Milli Takıma kadar yükseleceğini düşünüyorum.
Kasımpaşa maçını mutlaka kazanmamız gerekiyor.Sonrada Bursaspor'un Ali Sami Yen'de puan kaybını bekleyeceğiz.
Mesaj Yetkileri