aydın abi merhaba belki hatırlamışındır beni eskiden takılırıdm 3 çay 1 su muhabbetleri falan vadı

(bu arada kusura bakmayın vizelerle boğuşmktan cevap yazamadım konuyu açmama rağmen

)
amacım kimseyi kırmak veya incitmek değildi ama bazı yöteciler "para verin yapalım" gibisinden isteklerde bulunmuşlar.Yani ben şunu merak ediyorum 4 yıl bu yamayı çıkararak bu kadar adamı neden kandırdınız,herkes devamını beklerlerken bi anda yama çıkarmamak,bıktık artık,parayı veren düdüğü çalar gibi deyimler kullanmak özellikle beni hayal kırıklılığna urattı Aydın abi.
Bir zamanlar(lise 1 deydim burada takıldığımda şimdi üniversite 1

) eve gitsemde turksportala girip birşeyler paylaşsam diye düşünüğüm siteye şimdi inanın değil girmek istemek en ufak bir konu okuyasım bile gelmiyor(diyeceksinizki bu kadar düşüncen kötüyse neden türkçe yamayı kullanıyosun?->>el mahkum

)
Turksportal artık işin eğlencesine bakan bir site demisşin aydın abi bunu demen bence bundan önce bu kadar yama çıkaran insanlara haksızlık etmen demektir.Bir sürü insan buraya emeğini harcamıştur ama sen kalkıp artık yama felan çıkarmıyoruz,biz işi gırgıra alıyoruz dersen haklsızlık etmiş olurusn.
Türkçe yama için ille de para istiyasınız biz verelim baride çıkarın(bunda tamamen ciddiyim 1000 üye 10 lira verse 10.000 lira eder)
Umarım eskiye dönmek için çabalarsınız.Kolay gelsin