Her yazdığına katılıyorum alleenje. Bir oyunu para verip satın aldığın zaman karşı taraf bahane üretemez. Mesela EA Games'in dağıtımını yaptığı, Dice'ın yapımcılığını yaptığı Battlefield Bad Company 2 oyunu şu an çok revaçta olan bir oyun. Modern Warfare 2 satışlarına ulaşmasa da MW2'deki ilgisizlik ve hilecilerin artması nedeniyle Bad Company 2 daha tercih edilir oldu. BC2'de oyundan atma sorunu vardı. Oyunun ortasında bazen masaüstüne dönüyorduk. Bu çok uyuz bir durumdu. Bunu düzelteceklerini söyleyen patch'i 1.5 ay sonra yayınladılar geçen gün. Ama tekrar oyundan atmalar yaşanıyor. Dün benim başıma da geldi. Ve çeşitli oyun forumlarında Dice firması ağır eleştirilere maruz kalıyor.

Herkesin düşüncesi aynı. Ben parayı ödüyorsam, sen de bana sorunsuz bir oyun sunacaksın. Ama çoğu firma, oyunu hemen çıkartıp ardından düzeltme işlemine gidiyor. Blizzard öyle değildir mesela. Blizzard sürekli yapacağı oyunları erteler. Ertelemesinin sebebi de oyunları test ettikleri aşamada karşılaştıkları sorunları gidermek oluyor genellikle.

Sonuçta bunlar oyuncuları ilgilendirmez. Sen doğru düzgün oyun yapacaksın ki hem oyuncular verdiği paranın hakkını alacak hem de sen kaliteni arttıracaksın.