Quote Originally Posted by Ümit View Post
Senin dediklerine de katılıyorum. Ama Fenerbahçe Ankaragücünü yener, Trabzonu da yenip şampiyon olursa bu Fenerbahçeye yazıklar olsun. Maçtan sonra senin de dediğin gibi herkes kendi havasında. Bana dokunan da bu.. Açıkçası benim bu takıma inancım kalmadı. Biraz dirençli bir takımla oynadık resmen dağıldık. Bekleyip göreceğiz. İnşallah şampiyon olamayız ve Daum gider. Başka söylenecek de birşey yok. Bütün Fenerbahçeli kardeşlerime geçmiş olsun diyorum...
Quote Originally Posted by BeeTLeJuiCe View Post
Bir takım 6 kupa kazanıyor rekor kırıyor, biz ise bizdeki kupalardan birini önemsiz görerek sadece şampiyon olmaya 1 ile yetinmeye çalışıyoruz. Gerçi şampiyon olunca kimsenin bir şikayeti olmayacak ama birşey değişecekse ilk şey kafa yapısı olmalı. Bunu değiştiremeyenler gitmeli. Bence Daum'un bir suçu yok o, ondan önce verilan vaati yerine getirmeye çalışıyor. Sene sonunda transfer Daum'a bırakılırsa bence seneye daha başarılı oluruz. Daum'un yaptığı kötü transfer hatırlamıyorum. Ne FB'de ne de diğer kulüplerde.
İşte, kupayı elbette ister herkes ama bunu yapacak gücü kendisinde bulamıyorsa, kafa olarak da maça hazırlanamaz, rakip oynar sen de topun peşinden koşarsın, ekonomik güç kullanma da değildir bu, gücü hiç kullanamamadır.

Daum konusunda da aslında çok tezatlıklar var, Daum'u savunduğum anlaşılmasın ama Mustafa'nın da dediği gibi, Zico'ya miras kalan takımı Daum oluşturmuştu, Alex'i bile Daum getirdi, taraftarın yıllarca unutamayacağı Hooijdonk'u Daum getirdi. Zcio kendi sistemini denedi, 8. haftada taraftar Zico istifa diye bağırmaya başladı, Daum'un otnattığı sisteme döndü, büyük maçlarda sağlam motivasyonla başarıları yakaladı, küme düşen takımlara tonla puan kaybetmese, hala takımın başında olurdu ama bir türlü küçük takımları yenecek taktiği oluşturamadı.

Daum'u ben de beğenmiyorum am bu kadar kötülenmesi de biraz haksızlık. Yine de bu takımı sınıf atlatacak hoca değildir Daum.