Anket Sonuçlarını Görüntüle: Kupayı kim alır?

Voters
42. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe

18 42.86%
  • Trabzonspor

24 57.14%
1 ile 30 arası toplam 302 sonuç

Konu: Fenerbahçe - Trabzonspor | ZTK Final Karşılaşması

Hybrid View

Nesil
    2006

Bir Fenerbahçe'li tarafından Fenerbahçe'nin şampiyonluğu istememek ayıptır. Çünkü, şampiyonluğu sonuna kadar hak ediyoruz ve oyunumuzu oynuyoruz. Kupa finalinde ise zaten ortaya koyduğumuz oyun ortada yıllardır. Kadro farketmiyor, Anelka varkende yokkende aynıdı sonuç.

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Quote Originally Posted by Universal View Post
    Bir Fenerbahçe'li tarafından Fenerbahçe'nin şampiyonluğu istememek ayıptır. Çünkü, şampiyonluğu sonuna kadar hak ediyoruz ve oyunumuzu oynuyoruz. Kupa finalinde ise zaten ortaya koyduğumuz oyun ortada yıllardır. Kadro farketmiyor, Anelka varkende yokkende aynıdı sonuç.
    Doğru söylüyorsunuz ama 2005 yılındaki o finalde Anelka Olimpiyat stadının trübünlerinden izlemişti Ribery - showu... Niye o maçta oynamadığını inanın şu an hatırlamıyorum...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Universal View Post
    Bir Fenerbahçe'li tarafından Fenerbahçe'nin şampiyonluğu istememek ayıptır.
    Şampiyon olmayı tabii ki her Fenerbahçe taraftarı ister,ama takımda bir şey değişecekse,suçlar aranmaya başlanacaksa yönetimin,futbolcuların ve teknik heyetin ön plana çıkaracak zaferleri olmaması daha hayırlı olur takım için.Ligde şampiyonluk yaşadığımızı düşünelim, takımda değişmeyecek ve yeterli görülecek bir çok parça olacak (Baroni,belki Güiza,Bilica gibi) ve büyük ihtimalle kendimizi sene sonunda büyük bir üzüntü içinde bulunacağız.

Anlatmak istediğim,şampiyonluklar benim gözümde gelip geçicidir.Önemli olan takımın doğru futbolu doğru oyuncularla oynaması,ve kendi kalitesini aşmaya çalışmasıdır.Şampiyonluk gelirse bu biraz zor olur.

Şampiyon olmayalım demiyorum,ama şampiyon olamazsak kendimi teselli edecek bir iki nedenim olacak en azından.

Mesaj Yetkileri