Anket Sonuçlarını Görüntüle: Kupayı kim alır?

Voters
42. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe

18 42.86%
  • Trabzonspor

24 57.14%
Sayfa 8 / 11 İlkİlk ... 678910 ... SonSon
211 ile 240 arası toplam 302 sonuç

Konu: Fenerbahçe - Trabzonspor | ZTK Final Karşılaşması

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Hooijdonk, Tuncay, Anelka, Appiah, Marcolardan kadro kalitemiz nerelere düştü. Şampiyonluk maçında Anelka'nın bile yedek oturabilceği bir kadro istiyoruz Aziz Başkan.. Bilica,Cristian gibi 2. sınıf hatta 3.sınıf topçularının olduğu bir takım değil. Bu atılımı da yapabilecek ekonomik güce sahibiz sanırım. Ayrıca Daum sezonun sonu ile birlikte gönderilir umarım. Bu adam ne oyunu okuyabiliyor ne müdahele edebiliyor ne de bir otoritesi var. Nerden tutsan elinde kalıyor adam.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by BeeTLeJuiCe View Post
    Bu sonuç en çok GS ve BJK'yi etkiledi bence. Trabzon kupa galibi olarak sanırım 1 ön eleme oynayacak Avrupa Liginde.
    Evet, eğer Tarbzon kupayı kazanamasa sezonu 25 gün öncden açması gerekecekti. Şimdi Beşiktaş sezonu en erken Trabzon yerine, Galatasaray da yine ön eleme oynayacağı için erken açacak. Trabzon kazanamasa, Galatasaray ön eleme oynamadan, Beşiktaş 1 eleme oynayarak katılacaktı.

Quote Originally Posted by nerazzuri View Post
    Hiç birşey yapılmayacak. Bir çok kez bu tablo tekrarladı kendini.

Başkan çıktı, bu takım şampiyon oldu kadromuz kaliteli cartı curtu hatalar kapandı. Eğer şampiyon olursak Daum'un arkasında duracaklar,şampiyon yaptı takımı diyecekler. Bir takım hatalar yine kapanacak. Ertesi sezon yine açılacak,daha kötü olacak.
    Geçen sene şampiyon olamadık, bu sene ne yapıldı? İstikrar diye, Daum takımın başında kalacak, böyle olunca, şampiyonluk elbette kazanılmalı, zaten kalacak Daum.

Quote Originally Posted by di canio View Post
    Takım İstanbul'a mı dönecekmiş Şanlıurfa'dan. Ben Ankara'ya gidip orada kalacaklar diye duymuştum.
    Olabilir, net bilgim yok, Ankara'ya da gitseler, orada taraftar karşılayacaktır takımı.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Gönül ister ki, çok mükemmel bir takımımız olsun, her maçı çıkıp çatır çatır kazansın ama öyle bir takımımız yok. Bugün herşeyini verip oynasalar, Ankaragücü maçında sahada yürüyecek halleri kalmayacaktı belki de.

27 sene sonra kazanılan kupa mı yoksa ligde şampiyonluk ve direk ŞL biletini kazanmak mı? Elbette lig şampiyonluğu. Ne zaman ki yedekleri de çok iyi, alternatifli bir kadromuz olur, o zaman hiç düşünmeden 2 kupayı da almayı düşünebiliriz ama bu şartlarda - ki bakıyorum Aziz Yıldırım'a, Daum'a, oyunculara, pek de umurlarında değil gibi duruyor. Kupa için yönetimin belirlediği bir prim yok ama şmpiyon olursa takım, alacakları primi düşün. Bu şartlarda, kendi güçlerini bilen oyuncular, takımını tanıyan Daum, elbette herşeyini maça vererek oynayamaz.

Yoksa kupayı kazanmayı hatta ligi 3 kupa ile tamamlamayı kim istemez yahu, bundan güzel bir şey olabilir mi?
    Senin dediklerine de katılıyorum. Ama Fenerbahçe Ankaragücünü yener, Trabzonu da yenip şampiyon olursa bu Fenerbahçeye yazıklar olsun. Maçtan sonra senin de dediğin gibi herkes kendi havasında. Bana dokunan da bu.. Açıkçası benim bu takıma inancım kalmadı. Biraz dirençli bir takımla oynadık resmen dağıldık. Bekleyip göreceğiz. İnşallah şampiyon olamayız ve Daum gider. Başka söylenecek de birşey yok. Bütün Fenerbahçeli kardeşlerime geçmiş olsun diyorum...
    TariboWest

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bir takım 6 kupa kazanıyor rekor kırıyor, biz ise bizdeki kupalardan birini önemsiz görerek sadece şampiyon olmaya 1 ile yetinmeye çalışıyoruz. Gerçi şampiyon olunca kimsenin bir şikayeti olmayacak ama birşey değişecekse ilk şey kafa yapısı olmalı. Bunu değiştiremeyenler gitmeli. Bence Daum'un bir suçu yok o, ondan önce verilan vaati yerine getirmeye çalışıyor. Sene sonunda transfer Daum'a bırakılırsa bence seneye daha başarılı oluruz. Daum'un yaptığı kötü transfer hatırlamıyorum. Ne FB'de ne de diğer kulüplerde.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Daha 3 gün önce Daum'u,Aziz Yıldırım'ı ve topçularımızı yere göğe sığdıramayanlar şimdi hepsi gitsin 1-2 adam kalsın revizyon olsun diyorlar, asıl sizin bu görüşlerinize bi revizyon lazım,ne kadar dönek taraftarımız varmış bizim be bende hep destek tam destek sloganını gerçek sanırdım halbuki alakası yokmuş bizim taraftarımız bildiğin skor taraftarıymış.

Anlamiyorum yahu bu takima kupa finallerinde ne oldugunu Bir turlu olmuyor iste alamiyoruz kupayi..Yine olmadi..Maci hakeden kazandi..Tebrikler Trabzon'a..Bu macin kotuleri Daum,Guiza,Bilica ve belki Ozer'di..Ama en kotusu tabiiki Daum'du..Kenarda resmen hic bir seye karismadi.Golu yedikten sonra oyuncu degisikligi yapmadi.Maci bir seyirci gibi seyretti.Ben her zaman Daum'un bu takimin basinda olmasina karsiydim ve hala da karsiyim.Sene sonunda mutlaka gonderilmeli bence..

Bu mactan sonra takimdan destegi kesmemeliyiz.Bu takim bana gore buyuk ihtimalle sampiyon olacaktir ve sampiyonluga giderken destegimizi kesmemeliyiz.

Nesil
    2006

Bir Fenerbahçe'li tarafından Fenerbahçe'nin şampiyonluğu istememek ayıptır. Çünkü, şampiyonluğu sonuna kadar hak ediyoruz ve oyunumuzu oynuyoruz. Kupa finalinde ise zaten ortaya koyduğumuz oyun ortada yıllardır. Kadro farketmiyor, Anelka varkende yokkende aynıdı sonuç.

Ligdeki son maçı garantiye almak için Fenerbahçe kupayı Trabzonspor'a vermiş gibi bir "mücadele" (!) ortaya koydu. Hani anlaşma olsa, anca bu kadar olurdu. Tanınanamaz bir takımdı sahadaki, hiçbir mücadele yoktu, koşma yoktu, anlaşılır gibi değil.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Zaten maçın son golünü hiç saymayalım FB o zaman tamamen inancını yitirmişti..Engin'in golünde ise kontr-ataktan attı..Pası kim çıkarttıysa artık güzel çıkarttı ama..Umut zaten demişti hocam şans verirse kendimi taraftara affettiririm diye ve formasını giyip golünü attı..Volkan kaç maçtır gol yemiyordu şimdi yedi ama Volkan ne yapsınki suçlu defans hiç bir varlık göstermediler Bilica desen adam çalımlara gidiyor defansta duracağına ileri gidiyor yani tamamen rezillikti Bilica seneyede kalırsa zaten bu yönetimden fazla bir şey beklenmez demektir..Guiza zaten gitmeli iş yok güç yok Gökhan bile daha iyi..Özelliklede kanat alınmalı FB'ye Santos'un yokluğunu hissetti bence FB..Kanatlardan rahat geldi TS..

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Quote Originally Posted by fenerbahce_1907 View Post
    Daha 3 gün önce Daum'u,Aziz Yıldırım'ı ve topçularımızı yere göğe sığdıramayanlar şimdi hepsi gitsin 1-2 adam kalsın revizyon olsun diyorlar, asıl sizin bu görüşlerinize bi revizyon lazım,ne kadar dönek taraftarımız varmış bizim be bende hep destek tam destek sloganını gerçek sanırdım halbuki alakası yokmuş bizim taraftarımız bildiğin skor taraftarıymış.

Sezon başından beri aynı şeyleri yazdığım için alınmıyorum gerçekten... Hatta daha bir hafta-on gün önce "bu güllük gülistalık hava kimseyi kandırmasın... Takımda köklü bir revizyon şart" diye yazdığımı birçok arkadaş hatırlayacaktır... Hatta sanırım dün akşam en az dört yabancı transferinin şart olduğunu tartıştık "Fenerbahçe Transfer Haberleri" konusunda...

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by fenerbahce_1907 View Post
    Valla kardeşim biz takıma hep sahip çıktık. Şimdi sana soruyorum. Geçen haftaya kadar Bilica, Güiza, Selçuk un gitmesi gerektiğini sen de düşünmüyor muydun? Benim destek vermememin nedeni 1 maçta bu kadar ruhsuz bir takımımızın olması. Eskişehir maçında sağlı sollu saldıran takım birden bire yürüyemez hale geldi. Şimdi demeyin takım yorgundu. Trabzon da hafta sonu maç yaptı. Ama çatır çatır topunu oynadılar ve kazandılar. Sen şu ana kadar Daumun birşey yaptığını gördün mü? Daha doğrusu iyi giderken de Dauma güveniyor muydun? Son sözüm şudur:Yatalım kalkalım Alexe dua edelim. Eğer bu sene şampiyon olursak forvetsiz şampiyon olacağız..
    TariboWest

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by Ümit View Post
    Senin dediklerine de katılıyorum. Ama Fenerbahçe Ankaragücünü yener, Trabzonu da yenip şampiyon olursa bu Fenerbahçeye yazıklar olsun. Maçtan sonra senin de dediğin gibi herkes kendi havasında. Bana dokunan da bu.. Açıkçası benim bu takıma inancım kalmadı. Biraz dirençli bir takımla oynadık resmen dağıldık. Bekleyip göreceğiz. İnşallah şampiyon olamayız ve Daum gider. Başka söylenecek de birşey yok. Bütün Fenerbahçeli kardeşlerime geçmiş olsun diyorum...
    Bir takım 6 kupa kazanıyor rekor kırıyor, biz ise bizdeki kupalardan birini önemsiz görerek sadece şampiyon olmaya 1 ile yetinmeye çalışıyoruz. Gerçi şampiyon olunca kimsenin bir şikayeti olmayacak ama birşey değişecekse ilk şey kafa yapısı olmalı. Bunu değiştiremeyenler gitmeli. Bence Daum'un bir suçu yok o, ondan önce verilan vaati yerine getirmeye çalışıyor. Sene sonunda transfer Daum'a bırakılırsa bence seneye daha başarılı oluruz. Daum'un yaptığı kötü transfer hatırlamıyorum. Ne FB'de ne de diğer kulüplerde.
    İşte, kupayı elbette ister herkes ama bunu yapacak gücü kendisinde bulamıyorsa, kafa olarak da maça hazırlanamaz, rakip oynar sen de topun peşinden koşarsın, ekonomik güç kullanma da değildir bu, gücü hiç kullanamamadır.

Daum konusunda da aslında çok tezatlıklar var, Daum'u savunduğum anlaşılmasın ama Mustafa'nın da dediği gibi, Zico'ya miras kalan takımı Daum oluşturmuştu, Alex'i bile Daum getirdi, taraftarın yıllarca unutamayacağı Hooijdonk'u Daum getirdi. Zcio kendi sistemini denedi, 8. haftada taraftar Zico istifa diye bağırmaya başladı, Daum'un otnattığı sisteme döndü, büyük maçlarda sağlam motivasyonla başarıları yakaladı, küme düşen takımlara tonla puan kaybetmese, hala takımın başında olurdu ama bir türlü küçük takımları yenecek taktiği oluşturamadı.

Daum'u ben de beğenmiyorum am bu kadar kötülenmesi de biraz haksızlık. Yine de bu takımı sınıf atlatacak hoca değildir Daum.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Quote Originally Posted by Universal View Post
    Bir Fenerbahçe'li tarafından Fenerbahçe'nin şampiyonluğu istememek ayıptır. Çünkü, şampiyonluğu sonuna kadar hak ediyoruz ve oyunumuzu oynuyoruz. Kupa finalinde ise zaten ortaya koyduğumuz oyun ortada yıllardır. Kadro farketmiyor, Anelka varkende yokkende aynıdı sonuç.
    Doğru söylüyorsunuz ama 2005 yılındaki o finalde Anelka Olimpiyat stadının trübünlerinden izlemişti Ribery - showu... Niye o maçta oynamadığını inanın şu an hatırlamıyorum...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    İşte, kupayı elbette ister herkes ama bunu yapacak gücü kendisinde bulamıyorsa, kafa olarak da maça hazırlanamaz, rakip oynar sen de topun peşinden koşarsın, ekonomik güç kullanma da değildir bu, gücü hiç kullanamamadır.

Daum konusunda da aslında çok tezatlıklar var, Daum'u savunduğum anlaşılmasın ama Mustafa'nın da dediği gibi, Zico'ya miras kalan takımı Daum oluşturmuştu, Alex'i bile Daum getirdi, taraftarın yıllarca unutamayacağı Hooijdonk'u Daum getirdi. Zcio kendi sistemini denedi, 8. haftada taraftar Zico istifa diye bağırmaya başladı, Daum'un otnattığı sisteme döndü, büyük maçlarda sağlam motivasyonla başarıları yakaladı, küme düşen takımlara tonla puan kaybetmese, hala takımın başında olurdu ama bir türlü küçük takımları yenecek taktiği oluşturamadı.

Daum'u ben de beğenmiyorum am bu kadar kötülenmesi de biraz haksızlık. Yine de bu takımı sınıf atlatacak hoca değildir Daum.
    Biraz olsun klasik yönetim anlayışı değişir, taraftarı memnun edecek değilde, hocayı memnun edecek transferler yapılırsa bence Daum bize sınıf atlatabilir. Yeterki istediği yapılsın. Bunun örneklerini BJK, Köln, Leverkusen, Wien hepsinde görebiliriz. Bence Daum iyi bir scout.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Biraz olsun klasik yönetim anlayışı değişir, taraftarı memnun edecek değilde, hocayı memnun edecek transferler yapılırsa bence Daum bize sınıf atlatabilir. Yeterki istediği yapılsın. Bunun örneklerini BJK, Köln, Leverkusen, Wien hepsinde görebiliriz. Bence Daum iyi bir scout.
    Dediğin gibi. İyi bir scout sadece.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Biraz olsun klasik yönetim anlayışı değişir, taraftarı memnun edecek değilde, hocayı memnun edecek transferler yapılırsa bence Daum bize sınıf atlatabilir. Yeterki istediği yapılsın. Bunun örneklerini BJK, Köln, Leverkusen, Wien hepsinde görebiliriz. Bence Daum iyi bir scout, orta halli bir taktisyen.
    Evet buna katılıyorum ama Daum ayrıca akıllı. Bizi de çözmüş, kendisini zorlamıyor, lig şampiyonluğu burada herşeyi unutturur diye düşünüyor. Mesela Daum gençleri sevmez diye bir görüş var ortada ama Almanya'ya kazandırdığı gençleri kimse bilmez. Ülkemizde gençlerle uğraşmak hele ki Fenerbahçe'de, buna gerek görmüyor, şampiyon olurum, öyle ya da böyle diyor, işimi yürütürüm.

Dediğin gibi yönetim anlayışının değişip, Daum'a daha fazla sorumluluk yüklenmeli, O'ndan istenen öyle ya da böyle ligi kazan yeter olmamalı sadece.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006

Antu'da birisi araştırmıştı. Daum gittikten sonra o takımların durumunu. Daum öyle bir takım kuruyor ki bir yıl sonra o takım Avrupa'da başarı elde ediyor. Leverkusen Şampiyonlar Liginde final oynadı. Fenerbahçe Şampiyonlar Liginde Çeyrek final oynadı.

Köln'ü baştan yarattı. Beşiktaş'a şampiyonluk ve kupa getirdi. Wien'i Avrupa'da ismini duyurdu.

Daum'un istediği oyuncuyu aldırtın. Yeter. Daum ile Avrupa'da yıllar önce başarılı olamıyorduk yerliler kötüydü. Bu yıl ise yabancılar kötü. Eğer seneye iyi yabancılar transfer edersek Avrupa'da tekrar zaferler elde ederiz.

Daum gençleri sever; ama yetenekli olanı. Gürhan, Olcan vs hiçbirini oynatmıyor derdik. Şimdi iki oyuncuda adını duyuramıyor. Tuncay'da Daum'un elinde Tuncay olmuştur.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Fenerbahçe'de gençlere gerek duymuyordan çok, üstündeki baskıdan dolayı bunu yapamıyor. Gerçi zamanında kaybettiği bir maçında gençleri hemen oynatma konusundaki düşüncesinde büyük etkisi var.

Kısa vadede gençleri oynatmak başarıyı hemen getirmez ama aynı sezon içinde bile götürdüklerini bence kazandırabilir. En başta dediğim gibi şu an için Aziz Yıldırım'ın isteği hemen tüketilebilir başarı. O yüzden kim gelirse gelsin, kim ne yaparsa yapsın daha iyisi şimdilik(bu sezonun geneli için) mümkün değil, darısı önümüzdeki senelere.

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Quote Originally Posted by yaman76hakanFB View Post
    Zamanında Gençlerbirliği ile final oynadık... Kupa elimize kadar geldi; o dönem Gençlerbirliği forması giyen Deniz Barış hayatının golünü attı ve bizi kupadan etti... Deniz barış şimdi Fenerbahçe'nin futbolcusu...

Ribery'nin Olimpiyat stadında sunduğu ve bizim sol kanadımızı felce çeviren resitalini saymıyorum... Herkesin aklındadır... Galatasaray formasıyla ülkemizdeki en unutulmaz performansını bize karşı sergiledi...

Yer: İzmir... Rakip Beşiktaş... Tümer Metin Beşiktaş adına yine kariyerinin en muhteşem maçlarından birisini çıkardı... Biz gol üstüne gol kaçırdık... Yani defalarca, defalarca kupayı getirecek pozisyonlar elimize geldi... Uzatmada Luciano'nun kafayla kaçırdığı bir gol var mesela... Dönüşte Tümer cezamızı kesti ve yine kupadan olduk... Sonrasında Tümer Metin fenerbahçenin futbolcusu oldu; tıpkı Deniz gibi...

Geçen yıl... Rakip yine Beşiktaş... Sahnedeki isim Bobo ve Aragones... Bunların muhteşem performansına Volkan Babacan'da eşlik edince yine kupa hayali bir başka bahara -bugüne-kaldı... Bakalım; bugün Trabzonspor adına hayatının maçını kim oynayacak...

Bu Fenerbahçenin Türk futboluna bir katkısıdır... Her kupa finalimizde rakibin bir oyuncusuna hayatının maçını oynatıyor, efsaneleştiriyoruz...

Bu sabah yazdığım mesaj... Sizce bu maçın yıldızı kimdi? (Volkan olmasa Umut Bulut sezonun patlamasını yapacaktı mesela... ama yine de bizim defansın canını çıkardı...)

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Zaten Daumun tek yaptığı iş kaliteli transfer. Fakat takım kaliteli olduğu zaman oynar zaten. Takımı mental olarak hazırlamak çok önemli. Zaten onu da Daum yapmıyor. Roland Koch yapıyor..
    TariboWest

Nesil
    2007
    Yer
    34

Burası Daumun tartışıldığı yer olmamalı bence . Tebrikler Trabzonspor
    Tırtılın : " Dünyanın sonu " dediğine ,
    Usta : " Kelebek " der ..

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Bence bu maçın yıldızı Engin'di..Seneye FB'ye gelirse şaşmam(şaka tabi ki TS bırakmaz öyle bir oyuncuyu..FB'de almaz zaten )..

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Default Maçın adamı belli oldu!

Trabzonspor ile Fenerbahçe arasında oynanan 48. Türkiye Kupası'nı bordo-mavililer 3-1'lik skorla kazandı.
    Finalin ardından maçın adamı da belli oldu. Bordo-mavili takımın ikinci golünü atan ve ortaya koyduğu futbolla galibiyette önemli bir rol oynayan Engin Baytar, maçın adamı seçildi.

05.05.2010
    Kaynak : Sporx.com

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by ogcj_me View Post
    Burası Daumun tartışıldığı yer olmamalı bence . Tebrikler Trabzonspor
    ogcj_me haklı. Trabzonspor'lu arkadaşlara da saygısızlık olur sanırım bu konuda Fenerbahçe'nin iç yapısını tartışmak.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Maçtan önce kupayı güzel bir futbolla alacağımıza inandığımı söylemiştim.Maçın başından sonuna kadarda çok iyi bir futbol oynadık.Haftalardır gol yemeyen Fenerbahçe'ye 3 gol attık hatta biraz becerikli olabilsek bi o kadar daha atardık ve neredeyse pozisyon vermeden oynadık.Kupayı kazanmayı hakeden taraftık tebrikler Trabzonspor'um.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Kupada gol yiyoruz Serhat, Manisa 2 tane atmıştı.

O değil de, haftalardır Şenol Güneş 96'nın intikamını alacak deniyodu, son maçta bizden puan alarak duble intikam almaya kalkmasın Şenol Güneş.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Maçın ilk dakikasından son dakikasına Trabzon maçı hak etti . Yine hüsyran yine hüsran ..

Nesil
    2006

Alex gol atıyor, herkes kabullenmiş Fenerbahçe'nin zaferini şimdi neler konuşuluyor.

Serkan rahat ol, son maçı her türlü kazanırız. Oyuncular hırslanmıştır.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Zaten hele bi almayın kafayı yer herkes..TS'den her şey beklenir ama yenerlersede şaşırmam..TS,Burak'a rağmen kazandı ya helal valla onuda es geçmeyi unuttum Vederson'la ne yapıyordular öyle sonra Song'la Guiza girişmesi vardı

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Tebrikler Trabzonspor...Engin ve Alex'in golleri çok güzeldi gerçekten...

Sayfa 8 / 11 İlkİlk ... 678910 ... SonSon

Mesaj Yetkileri