Ben sözlerime asla Barselona'yı dahil etmedim.Barselona örneği savunduğum düşüncelerin karşısına çıkartabileceğiniz şeyler değilki.Hatta Barselona'dan bahsetmen düşüncelerimin tamamlayıcısı olmuştur.Benim sözlerimi onaylamış oluyosunuz

Barselona ırkçı değildir çünkü; kalitesi yüksek bi İspanyol oynayabilir. Bilboa ırkçıdır çünkü; bi İspanyol ağzıyla kuş tutsa oynayamaz. Onun dışında Barselonanın yaptığı gibi bölgecilik-hemşericilik olmaktadır ve olacaktırda.
Yerli oyuncu eğilimidir anlatmak istediğim okuduğunu anlamakta sıkıntı mı çekiyorsun.Barcelona da da bu eğilim vardır diğer İspanyol takımlarında da.Bir oyuncu Katalan ve 5 yıldız diğer bir oyuncu Madrid doğumlu ve 7 yıldızsa Katalan olan oynatılır.Ben Barcelonaya ırkçı demiyorum ki.Katalunya Avrupanın en özerk bölgesidir nasıl ulusal sisteme daha entegre dersin.Uysallıkları zenginlik sebeplidir ve zenginlik ise içe kapalı ekonomi benimsendiğindendir.Okulda okudum diyosun eski defterleri aç bidaha üzerinden geç bence bilgilerinin.Daha fazla bu konuya yorum yapmayacağım.Hala Avrupanın çeşitli yerlerinde gamalı haç ve Franco posterleriyle taraftarları tahrik edilen bir klübe faşist deme gerçekten gülerler sana. Ayrıca Bılboa diye bir klüp yoktur sürekli Bilboa yazıyosun, Athletıc Club de Bılbao doğrusu.