Nihat Kahveci, Guti’nin futbolunu konuşmaya bile gerek olmadığını söyledi, “İspanya’ya kapı açtım, herkes geldi. Şaka bir yana kendimi orada hissediyorum. Takımda herkes İspanyolca konuşuyor” ifadelerini kullandı

Türkiye’yi İspanya’da temsil ettikten sonra geçen yıl Beşiktaş’a dönen Nihat Kahveci, Guti’nin futbol kalitesinin tartışılmayacağını söyledi, ardından da esprili yorumlar yaptı.
“Guti’yi konuşmaya hiç gerek yok” ifadesini kullanan Nihat, “Real Madrid gibi bir kulüpte bir sene bile kalmak başarı sayılırken, o 14 sene A takımda oynamış birisi. Benim kendisiyle karşı karşıya oynadığım dönemler oldu. Çok kaliteli bir oyuncu. Belki Real Madrid’de ilk on birde çok oynamamış olabilir ama sahada bulunduğu sürece hep başarılı olmuştur. Kişisel olarak samimiyetim yok ama aynı ligde oynadığımız için doğal olarak ikimiz de birbirimizi biliyoruz” dedi.
Teknik Direktör Schuster ve yardımcısı Cascallana’nın ardından bir İspanyol’un daha takıma katıldığına vurgu yapan siyah-beyazlı futbolcu sözlerini şöyle sürdürdü:
“ İspanya’dan geldim, peşimden bir çok kişi geldi! İspanya’ya bir kapı açtım. Şaka bir yana, bazen kendimi İspanya’da gibi hissediyorum. Takımda herkes İspanyolca konuşuyor. Bu sene çok farklı bir arkadaş ortamı oldu. Ben her şeyin iyi gideceğine inanıyorum. Başarı da bu şekilde gelebilir.”

Milliyet