Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur ?

Voters
62. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe kazanır

29 46.77%
  • Beşiktaş kazanır

26 41.94%
  • Berabere biter

7 11.29%
1 ile 30 arası toplam 356 sonuç

Konu: Fenerbahçe - Beşiktaş [5. Hafta]

Hybrid View

Nesil
    2010
    Yer
    Rize #53, Mersin #33

Quote Originally Posted by Ahmet Göktaş View Post

Quaresma'nın o kadar art niyet ve kasti sakatlama hamlelerine rağmen sağlam çıkması çok sevindirdi beni. Bir oyuncuyu markaja alırsın , başına 5-10 adam da verebilirsin. Ama nasıl bir taktik almışsa içerde Fenerbahçeli oyuncular sanki birileri direk "Çıkın o Quaresma'nın ayaklarını kırın" demiş gibiydi Fenerbahçeli oyuncular.

Ayrıca Emre Belözoğlunun itirazı aşan isyanlarına kart vermeyip , İbo'ya anında sarıyı çekmek de ayrı bir kafa karıştıran nokta. Yani Emre Belözoğlunun Türkiyede sarı kart görmeyip , Avrupada her maç sarı görmesi manidar.
    Quaresma'ya artı bir sertlik olduğunu düşünmüyorum. Aynı sertliği Dia'da gördü rakipten. Bilica'nın adı kalmış arkadaş. Tuncay'ın olduğu sene "Çıkın o Quaresma'nın ayaklarını kırın" diyenler Baki'ye de aynılarını demiş olabilirler diye düşünüyorum.

Ek olarak Emre'yi böyle antipatik yapanlarında rakipler olduğunu düşünüyorum. Emre'yi antipatik görenler empati yapıp onun yerine koysunlar kendilerini. Resmen Emre'nin hırçınlığını bilip üzerine oynanıyor. Oda insandır en nihayetinde her maçta ne denli sert faullere maruz kalıyor. Hemde bile bile onu kızdırmak için yapıldığını düşünüyorum. Bu çok aşikar bir şekilde belli ediyor kendini zaten.

Son olarakda Doğruları söyleyip antipatik olmak yanlış küfür edip sempatik olmak sizin için doğruysa o zaman ben antipatik olmaktan hiç gocunmam. Böyle mutluyuz.

Bu maçın şöyle bi özeti var; Schuster daha takımı hiç iyi tanımıyor, Aykut ise taktik yönden biraz zayıf. Hakem arkadaşımıza gelince çaldığı penaltı dışında hiçbir doğru kararı yoktu kritik açıdan. Aurelio, Volkan'a tekmeyle futbolla alakası olmayan bi şekilde giriyor, İbrahim Üzülmez haklı olsa dahi olsa burnuna kadar sokulup çirkin bir görüntü sergileyip itiraz ediyor; iki kırmızı kart pozisyonu gözler önünde verilmiyor böylece. Bunlara ek olarak Fenerbahçeli oyuncular girdikleri tam sekiz net pozisyonu harcayarak fark atabilecekleri maçı berabere bitiriyorlar, ucuz yırttı Beşiktaş.

Mesaj Yetkileri