Quote Originally Posted by bjk4ever View Post
Dia ilk 11'de idi ama Stoch kulubedeydi.
Pozisyonlar buldu da ne oldu? Sonuca etki mi etti? Hayir. Gecen sene S.Ozkan da GS macinda o kadar pozisyona girmisti, sonuc ortada.
Kimin sacmaladigi ortada. Sezon basinda transferler muthisti, Aykut hoca muthis antrenordu, her yapilan dogruydu, FB'yi ve transferleri elestirenler (ben dahil) haksizdi. Simdi bakiyor, Avrupa'da 2 defa siradan bir takima elenildi, ligde anca Manisa ve Antalya maglup edildi, cikilan 3 zorlu macta 1 galibiyet bile yok, futbol zaten cok cok kotu, evet ben sacmaliyorum.
Şu anda tamamen lafı çeviriyorsun.Kimse demedi Aykut Hoca müthiş antrenör diye.Dediklerin çıkmayınca dediklerimizden kelimeler falan çıkarmaya başladın.

Bu konuda tartışmadık mı Dia'yı dedin oynayamaz derbiye ilk 11'de başladı.Sonra baktın oynuyo dedin bişey yapamaz çalım atar kaptırır gibi saçma laflar kullandın.Sonra iyi oynadı bir sürü net pozisyona girdi Alex'i,Niang'ı pozisyona soktu.Baktın bu da çıkmadı Stoch kulubedeydi dedin sanki biz kulübede olmuyacak dedik.Şimdi de iyi oynadı da noldu diyorsun?

Gelip gelip ben burda şöyle demiştim demesen bunlar olmayacaktı.