Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur ?
- Voters
- 62. You may not vote on this poll
-
Fenerbahçe kazanır
-
Beşiktaş kazanır
-
Berabere biter
-
Galibiyeti kaçıran taraf olmamızın verdiği moral bozukluğu yüzünden maç ile ilgili yorumlarımı bugün paylaşmak istedim.
Öncelikle söylemek gerekir ki oldukça keyifli bir maçtı.Beşiktaş biraz daha iyi başladı ama oyunun 15.ci dakikasından itibaren dengeyi yakaladık ve Niang ile golü bulduk.Golden sonra 2.ci yarının başlarına kadar 3-0,4-0 olabilecek bir maçtı.Söylemek gerekir,Beşiktaş bu maçta çok açık verdi ama oyun disiplininden ödün vermedi.
Beşiktaş gibi iyi futbol oynayan ve her an gol bulabilecek bir takıma karşı kazanmak istiyorsak ilk golü attıktan sonra 2.ciyi de bulup Beşiktaş'ın gardını düşürmemiz gerekiyordu.2.ci golü bulamayınca işler zora girdi.
Emre'nin çıkıp Mehmet Topuz'un o bölgeye geçmesiyle ortasahada mücadele gücümüz azaldı.Bu dakikadan sonra Beşiktaş çok daha iyi pas yapmaya,oyunu kontrol etmeye başladı.Buna rağmen yine pozisyon bulduk,fakat bulduğumuz pozisyonları kaçırmamız 3 puanı elimizden gitmesine neden oldu.
Penaltı pozisyonundan önce Guti gerçekten harika bir pas verdi Bobo'ya,o pası verdiği zaman hissettim kötü birşeyler olacağını,Volkan çok dengesiz çıktı.Penaltı pozisyonu için konuşulacak birşey yok,çok açık penaltıydı.Volkan topu tokatladı ama Guti çok sert vurmuştu yapabilecek birşey kalmamıştı.
Aykut Kocaman'ın Stoch'u oyuna sokmamasını anlayamadım.Galibiyete ihtiyacımız var,kazanmamız lazım fakat oyuna Cristian Baroni giriyor.Sanırım ortasaha üstünlüğünü ele geçirmek istedi ama Alex'i çıkartıp Cristian'ı alınca sahada hücüm anlamında birşeyler yapabilecek bir oyuncu kalmadı.
Sonuç olarak,ligin en iyi futbol oynayan takımlarından Beşiktaş'a karşı oldukça iyi bir futbol oynadığımızı düşünüyorum..3 puanın kaçması kötü olabilir,ancak bu beraberliği 2.yarı İnönü'de alacağımız bir galibiyet ile telafi ederiz.
5 hafta sonunda 7 puandayız,kötü bir başlangıç ama ilerleyen haftalarda telafisi yapılır,önemli olan devamını iyi getirmek..
Haftaya Kasımpaşa önünde kazanmamızın yanı sıra,moral depolamak için de farklı bir skorla kazanmamız lazım.
Mesaj Yetkileri