Önceden söylediğim gibi ciddi bir fark beklemiyorum. 3-0 3-1 bunun gibi skorlarla yenebiliriz eğerki yenersek. Onun dışında ciddi bir ezilme vs. olacağınıda sanmıyorum çünkü. Bunu yapabilmek için çok konsantre olmanız lazım. Bizim tesislerde de bu havanın olduğunu görmüyorum. Gazetede okudum sabah ne kadar doğru bilmiyorum ama 3 brezilyalı isteksiz davranışlar sergilemiş (Bilica, Baroni, Santos). Bunun nedeni takımdan kesik yemeleri olarak yazılmış. Bizim ülkemizde ne yazıkki basına güvenemezsiniz ama eğer bu durumdaysa bizim takımımız fark atmasını bekleyemezsiniz. Böyle adamlar takımında huzurunu bozarlar.

10 yıldır yenmemiz tamamen şansa bağlanmamalı. Türkiye Kupasını alamayışımızda tamamiyle beceriksizlikte var. Hele G.Saray'a 5-1 verdiğimiz kupanın hiç bir şekilde şansla açıklanabilecek tarafı yok. Aynı şekilde Bjkye felan verilen kupadada.

Örnek olarak vereceksek;

Kaç yıldır finallerde kaybettik. Finale kadar gelebilmemiz başarı, son maçta kupayı alacakken kaybetmek beceriksizliktir. Ama bakınca 3-5 yıldır finalde kupayı birkez olsun alamayışımıza şanssızlıkta var diyebilirsiniz fakat tamamiyle (Bana göre beceriksizlik). Çünkü şansa inanmıyorum. Bir takım son yıllarda bu kadar çok final oynayıp bir kere kupayı kaldıramamışsa şansla uzaktan yakından alakası yoktur. Final beceriksizliğimi denir, son maç sendromumu denir artık ne isim verilirse verilir...