Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur ?

Voters
74. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe kazanır

46 62.16%
  • Galatasaray kazanır

20 27.03%
  • Berabere biter

8 10.81%
1 ile 30 arası toplam 525 sonuç

Konu: Fenerbahçe - Galatasaray [9. Hafta]

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Tarihi fark falan beklemesin kimse. Hagi Cana, Elano, Misimovic gibi oyunculari dengeli sekilde oynatip verim alirsa GS surpriz yapar, en azindan beraberlik koparir, hele FB tekrar Emre-Topuz gibi bir orta alanla cikarsa.
    Aksi takdirde klasik bir 1 veya 2 farkli FB galibiyeti olur. GS'deki en buyuk sorun kale ve forvet, Aykut'un hatalarini bu mac kaldirmaz, hatalarini gectim normal oynamasini bile kaldirmaz, Aykut iyi oynamali. Forvette de Battal bana gore gayet vasat ve yeteneksiz bir oyuncu, en mantiklisi Kewell'in forvette oynamasi olacak.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by bjk4ever View Post
    Tarihi fark falan beklemesin kimse. Hagi Cana, Elano, Misimovic gibi oyunculari dengeli sekilde oynatip verim alirsa GS surpriz yapar, en azindan beraberlik koparir, hele FB tekrar Emre-Topuz gibi bir orta alanla cikarsa.
    Aksi takdirde klasik bir 1 veya 2 farkli FB galibiyeti olur. GS'deki en buyuk sorun kale ve forvet, Aykut'un hatalarini bu mac kaldirmaz, hatalarini gectim normal oynamasini bile kaldirmaz, Aykut iyi oynamali. Forvette de Battal bana gore gayet vasat ve yeteneksiz bir oyuncu, en mantiklisi Kewell'in forvette oynamasi olacak.
    Güzel maç olur mu Emre-Topuz oynarsa ?

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Quote Originally Posted by MeMo View Post
    Güzel maç olur mu Emre-Topuz oynarsa ?
    Bence bu derbi hicbir sekilde guzel mac olmaz zaten gerginlikten dolayi, son yillarda olmuyor zaten. Emre-Topuz orta sahasinin hala iyi modern bir orta saha olmadigini dusunuyorum, defalarca acikladim neden oldugunu zaten, bir daha aciklamayacagim. Ama bu sartlarda (Selcuk, Baroni) cikabilecek en dogru orta saha da olabilir aslinda.

Mesaj Yetkileri