Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur ?

Voters
34. You may not vote on this poll
  • Beşiktaş kazanır

18 52.94%
  • Trabzonspor kazanır

10 29.41%
  • Berabere biter

6 17.65%
1 ile 30 arası toplam 154 sonuç

Konu: Beşiktaş - Trabzonspor [24. Hafta]

Hybrid View

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by Chinatown View Post
    Bjk nin golü bizim penaltı ve kırmızı kartımız verilmedi, ben net hakemin isteyerek verdiği kararlar olduğunu düşünmüyorum, o yan hakem ilk yarı Burak'ın 1 metre geriden kafasına da ofsayt verdi.

Neyse, bir maç kazanılır, bir maç kaybedilir, ama karakter önemli bir şey, haftadan haftaya değişmez, lütfen karakterimizi kaybetmeyelim.

bak bu benim maçtan sonraki ilk mesajım, oradaki ifadem de bjklilere değil, kendini kaybeden sonra mesajları siline birkaç arkadaşa. sonra da uzun süre hakemle ilgili birşey yazmadım, sadece cevap hakkı doğduğunda yazıyorum, ben de sevmem böyle çoluk çocuk gibi hakem konuşmayı, ama biri çıkıp 'Onun için geçelim artık o boş lafları. Neymiş efendim İki tarafada hatalar yapıldı. ' derse o dediklerimin içindekileri doldurmam icap eder yani benim hata aradığım yok, aksine cevap vermeye çalışıyorum o kadar
    yoksa maçtan sonra hala sesim gelmiyor, tamamen kısıldı, ben de burada keyfimi kaçırma meraklısı değilim

@I3esiktas valla bir tek siz Girayın pozisyonuna faulu geçtim kırmızı kart diyorsunuz ona bakılırsa, çünkü iki pozisyonun da kartla alakası yok.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Chinatown View Post

bak bu benim maçtan sonraki ilk mesajım, oradaki ifadem de bjklilere değil, kendini kaybeden sonra mesajları siline birkaç arkadaşa. sonra da uzun süre hakemle ilgili birşey yazmadım, sadece cevap hakkı doğduğunda yazıyorum, ben de sevmem böyle çoluk çocuk gibi hakem konuşmayı, ama biri çıkıp 'Onun için geçelim artık o boş lafları. Neymiş efendim İki tarafada hatalar yapıldı. ' derse o dediklerimin içindekileri doldurmam icap eder yani benim hata aradığım yok, aksine cevap vermeye çalışıyorum o kadar
    yoksa maçtan sonra hala sesim gelmiyor, tamamen kısıldı, ben de burada keyfimi kaçırma meraklısı değilim

@I3esiktas valla bir tek siz Girayın pozisyonuna faulu geçtim kırmızı kart diyorsunuz ona bakılırsa, çünkü iki pozisyonun dakartla alakası yok.
    Şaka yapıyorsun heralde.

Mesaj Yetkileri