1 ile 30 arası toplam 625 sonuç

Konu: Fenerbahçe Ülker-Galatasaray Cafe Crown (TBL Final Serisi) 4-2 Şampiyon Fenerbahçe

Hybrid View

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Yok anLamadığım Fenerbahçe güçLüymüş, şansız yeniLiyormuş, LaubaLiLikten yeniLiyormuş feLan. GaLatasaray kazanıyor kimsede takdir yok. Yahu adamLar çatır çatır oynuyor işte. Ben Türkiye Ligi BasketboLunu çok takip etmem ama bu seriyi başından beri izLiyorum. AsıL Fenerbahçe in sayıLarının %30 u şans ve %15 i hakem destekLi.

Bu kadar da abartmayın. Rakip takım taraftarını küçük düşürücü mesaj atarsanız, gereğini yaparız.
    Last edited by eXcitinG : 14.Haziran.2011 at 23:56
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    Yok anLamadığım FBÜLker güçLüymüş, şansız yeniLiyormuş, LaubaLiLikten yeniLiyormuş feLan. GaLatasaray kazanıyor kimsede takdir yok. Yahu adamLar çatır çatır oynuyor işte. Ben Türkiye Ligi BasketboLunu çok takip etmem ama bu seriyi başından beri izLiyorum. AsıL FBÜLKer in sayıLarının %30 u şans ve %15 i hakem destekLi.

Bu kadar da abartmayın. Rakip takım taraftarını küçük düşürücü mesaj atarsanız, gereğini yaparız.
    çok doğru bir yorum gerçekten... ben bunları söylecektim söyleyemedim belki ceza alırız filan diye ama söylemem gerekiyormuş demekki...

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    Yok anLamadığım FBÜLker güçLüymüş, şansız yeniLiyormuş, LaubaLiLikten yeniLiyormuş feLan. GaLatasaray kazanıyor kimsede takdir yok. Yahu adamLar çatır çatır oynuyor işte. Ben Türkiye Ligi BasketboLunu çok takip etmem ama bu seriyi başından beri izLiyorum. AsıL FBÜLKer in sayıLarının %30 u şans ve %15 i hakem destekLi.

Aslında topa vurulan pozisyonda faul çalan , alakasız kasti faul çalan , herhangi iki takım lehine çokca karar veren hakem nasıl destekli oluyor anlamış değilim ..
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Quote Originally Posted by furkan58 View Post
    Aslında topa vurulan pozisyonda faul çalan , alakasız kasti faul çalan , herhangi iki takım lehine çokca karar veren hakem nasıl destekli oluyor anlamış değilim ..
    İmzamı atarım.

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Sadece bu maça göre yorum yapmamak gerek

Tebrikler Galatasaray
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Börk View Post
    Sadece bu maça göre yorum yapmamak gerek

Tebrikler Galatasaray
    Zaten bu maçı izlemediğim için bu maça göre yorum yapmadım Geneldi
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

senin dediğin olaylar 1 maça göre serinin geneline bir göz at derim.

Mesaj Yetkileri