1 ile 30 arası toplam 625 sonuç

Konu: Fenerbahçe Ülker-Galatasaray Cafe Crown (TBL Final Serisi) 4-2 Şampiyon Fenerbahçe

Hybrid View

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    İki takım anaLizi yaparken içerisinde Fenerbahçe oLmayınca gayet objektif oLabiLiyorsun ama söz konusu Fenerbahçe oLunca babamı biLe tanımam havaLarında oLuşun beni inanıLmaz hayretLere düşürüyor. Senin yorumLarını ve yazıLarını şaşkınLık ve hayranLıkLa takip ediyorum.
    Maksadınızı aşıyorsunuz.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    Maksadınızı aşıyorsunuz.
    Niye ? Fenerbahçe yi eLeştirdiğim için mi ? Miami Heat in DaLLas karşısında yeniLmesine ve eLenmesine çok güzeL mantıkLı sebepLer buLabiLirken burada IsrarLa Fener ezer, biz en iyisiyiz, biz asarız, keseriz, bizden iyisi yok, rahat yenicez, en güçLü biziz gibi zırvaLaLarına cevap verdiğim için mi maksadımı aşıyorum ? GaLatasaray ın Fenerbahçe yi yenme hakkı yok mu, neden yenemiyor.? Açarmısın maksad aşmak cümLesini ?
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Niye ? Fenerbahçe yi eLeştirdiğim için mi ? Miami Heat in DaLLas karşısında yeniLmesine ve eLenmesine çok güzeL mantıkLı sebepLer buLabiLirken burada IsrarLa Fener ezer, biz en iyisiyiz, biz asarız, keseriz, bizden iyisi yok, rahat yenicez, en güçLü biziz gibi zırvaLaLarına cevap verdiğim için mi maksadımı aşıyorum ? GaLatasaray ın Fenerbahçe yi yenme hakkı yok mu, neden yenemiyor.? Açarmısın maksad aşmak cümLesini ?
    Fb ile GS arasındaki güç farkını GSlılar bile kabul etmişken şurada bile fanatiklik yapmanın hiç bir mantığını bulamıyorum.

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Fb ile GS arasındaki güç farkını GSlılar bile kabul etmişken şurada bile fanatiklik yapmanın hiç bir mantığını bulamıyorum.
    Güç farkı kabuL ediLebiLir. Ama bunu burada sürekLi herkesin suratına suratına LaubaLice vurmanı ben kabuL etmiyorum ve izin vermiyorum. BeLLi sınırLar ve saygı çerçevesinde yapacaksın yapacaksanda.

Neyse bundan sonra yorum yapmıyorum. Konuyu sürekLi takip edicem ve en küçük aşağıLamada, küçük düşürmede yöneticisinden, üyesine kim oLursa oLsun gereken neyse yapacağım.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Güç farkı kabuL ediLebiLir. Ama bunu burada sürekLi herkesin suratına suratına LaubaLice vurmanı ben kabuL etmiyorum ve izin vermiyorum. BeLLi sınırLar ve saygı çerçevesinde yapacaksın yapacaksanda.

Neyse bundan sonra yorum yapmıyorum. Konuyu sürekLi takip edicem ve en küçük aşağıLamada, küçük düşürmede yöneticisinden, üyesine kim oLursa oLsun gereken neyse yapacağım.
    Bu konuyu gündeme sen getirdin abi.Rakibi küçük düşüresim geldi.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Ne aşağılama var, ne küçük düşürme.
    FB'nin üstünlüğünü kabul edemediğinizden dolayı başka bir yöneticinin takip etmesini kabul etmek ile başlayabilirsiniz.

Öncelikle benden özür dilemelisiniz.

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

başka bir yöneticinin takip etmesini kabul etmek ile başlayabilirsiniz.
    Yorumun bu kısmına katılıyorum, yazdığınız tehditvari mesaj size hiç yakışmadı eXcitinG

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by NikolaiBelinski View Post
    Yorumun bu kısmına katılıyorum, yazdığınız tehditvari mesaj size hiç yakışmadı eXcitinG
    Hayatımda en nefret ettiğim ve kabuL edemeyeceğim tek davranış başka birisini kendini birşey sanarak aşağıLamak ve onu küçük düşürmektir. İstersen tehdit aLgıLa istersen nasıL aLgıLarsan aLgıLa. Sen kendi yazdıkLarına inanıyor ve hakLı buLuyorsan probLem yok. Zaten bu tarz kişiLerede Lafımız yok. Lafımızın kimLere oLduğu gayet açık.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

FB'nin üstünlüğünü kabul edemediğinizden dolayı başka bir yöneticinin takip etmesini kabul etmek ile başlayabilirsiniz.

Öncelikle benden özür dilemelisiniz.

Sen burada ki bütün GaLatasaray taraftarLarından özür diLe bende senden diLeyeyim.

Sen burada ki bütün GaLatasaray taraftarLarından özür diLe bende senden diLeyeyim.
    gerçekten güzel bir yorum sizi tebrik ediyorum sayın eXcitinG

Galatasaraylı arkadaşlardan özür dilenmesi gerekli bencede.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Özür dilenmesi gereken bir şey söylemedim ama tehditvari konuşmalar ile kibirden bahsetmek gerçekten özür dilenmesi gereken bir konu.

Yöneticilik böyle yapılmaz.

Ben tamamen teknik konuşuyorum ama siz sözde küçür düşürmekten, ceza vermekten, kibirden bahsediyorsunuz inanılır gibi değil. Maç hakkında zerre görüşünüz dahi yok değil mi?

bkz. itidal

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Mesaj Yetkileri