Quote Originally Posted by Rind-i Şeyda View Post
Madem basında çıkan haberler üzerinden konular işleniyor. Forumdaki avukat ve savcıları o konuya yönlendirelim daha mantıklı olur. Bu insanlar basın-yayın olmadan nasıl bilgi edinebilirler ? Dava sonuçlanmadan evvel bu konunun olması abes o zaman..
Ben kendimden örnek vereyim, ben basında bir haber okuduysam ve benim için önemliyse, giderim bunu kurumun resmi internet sayfasında veya sosyal ağ hesaplarından araştırırım, gerçekten böyle bir bilgi var mı yok mu?

Kendisine haksızlık yapılan kişiye zaman kaybettirmek olmaz mı bu ? Bir ceza kesin kanıtlara bağlanır, sınırı neyse ona göre verilir. Ayrıca ben hiç bir yazıda insanlar ana avrat küfür etsinler demiş miydim ya da bu serbestiliğin onlara tanınmasını istemiş miyim ki bu şekilde bir cümle kurdunuz ?

Tartışmayı bilmeyen bir insanı forumda barındırın da demedim. Ben ahlak dışı mesajlar kalsın, kimse ceza almasın da demiyorum.
Facebook NTVspor hesabına bir bakmanı istiyorum. Orada tartışma var.

Tartışmadan insanlar nasıl fikir edinebilirler, bunun bile önüne geçiliyor.
Hak eden cezasını alsın. Benim mesajım silindi ise. Ben de cezamı alırım. Bundan zerrece de gocunmam. Fakat insanlar birbirleriyle sürekli yumuşak huylu olamayabilirler.

Yani insani şeylerin ahlak çerçevesinde uygulanmasının hiç bir mahsuru yoktur bence. Ahlak dışı olursa ceza da öngörülürse cezasını alan da kusura bakmasın, gocunmasın.
Şu anda tartışabiliyorsak, kurallar çerçevesinde herkes tartışabilir. Tabi tartışmadan kasıt burada ön plana çıkıyor.

Halen hangi konuda sıkıntı yaşadığını, nerede mesajın silindiğini belirtmeni bekliyorum