Quote Originally Posted by Rind-i Şeyda View Post
Evet, ben bu alanlardan bîhaberim. Fakat bu yanlış yaptığım anlamına gelemez, gelmemeli. Ayrıca bilmeden de olsa tüm forumu ilgilendiren bir şey yapmış olmam beni sevindirdi.
Bir şeyin yapılmaması gerektiğini bile bile yapmak yönetime göre yanlış, kişisel fikrine göre doğru olabilir.

Konular kilitleniyor, mesajlar siliniyor özel mesajlar atıyoruz; cevap alamıyoruz. Taraftar forumlarında ortalık elbette ateşlenecek, ağır ithamlar ve iftiralar olmadığı müddetçe bunun sakıncası nedir ?
Sorunda burada, şu anda resmi bir açıklama olmadan, basının dilinden olmuşçasına konuşmalar, o zaman bırakalım insanlar facebook'ta ki gibi ana avrat gitsinler..

Bir GS-FB maçında oyuncular birbirlerine nasıl giriyorlar mesela ? Profesyonel futbolcu bile bu ruhu taşıyor. Taraftar neden taşımasın. Birbirine girsin herkes demiyoruz, tabi ki. Bu da bu şekilde algılanmasın.
Bizim bundan yana bir çekincemiz yok ki ama tartışmayı bilmeyenler için ceza grubu var. Eğer kendine haksızlık yapıldığını düşünen varsa dediğimiz gibi biz hatamızı kabul ederiz ama bunu bize bildirmeden (destek masasını kullanarak) haberimiz olmaz.

Zaten benim üstüne değindiğim nokta taraftarlık falan değil. Her alanda sanki böyle işliyor forum. İnsanların birbirleriyle tartışması çok normal. Küfürleşmesi abestir. Bunu engellemek yöneticilerin değil, öncelikle buradaki insanların şahsi karakterlerinin gereğidir. Bu karakteri barındırmıyorsa bir kişi, mesajı silinir cezasını alır, meydandan çekilir. Bunlar olağan şeyler. Ama en basit şeylerin bile silinmesi bilmiyorum, çok garip hoşuma gitmiyor açıkçası.

Ki sırf bu konu altında üyeleri de gözlemlerseniz, ne demek istediğimi anlarsınız.
Örneklerle gelirsen daha sevinirim. Her silinen bir mesajın bir cevabı mutlaka olmalı. Verilmediyse araştırırız, sorgularız.