Açıkçası belli bir çoğunluğun yönetimin hareketlerinden ve habersiz verdiği cezalardan rahatsız olduğu aşikar. Kurallar yazıyor ama sanırım bu kurallar anayasanın bazı maddeleri gibi yoruma açık kurallar.Hakaret ne demek ? Hangi kelimeleri içerir ? Bunlar uçsuz bucaksız kavramlar diye düşünüldüğü için bize anlam veremediğimiz cezalar verilebiliyor. Bende zamanında hakaretten ceza aldım ve itiraz ettiğimde mesajımda tartıştığım kişiye hakaret etmediğim halde hakaret " ima " ettiğim düşünüldüğü için ceza aldım. Yine farklı bir olayda yöneticiler yorumlayarak ve bana göre haksız bir şekilde ceza vermeyi uygun gördüler. Ben bu kuralların "yoruma açık olmayan" kurallar haline getirilmesini ve verilen cezaların veya silinen mesajların üst düzey yöneticiler tarafından daha dikkatli takip edilmesini talep ve rica ediyorum. Ayrıca bir önerim var ve o da şudur ki ;
Mesajların silinmesine gerek görmüyorum. Onun yerine düzeltme butonu kullanılarak mesajın silinip yerine silen yöneticinin silme nedenini ve nickini yazmasının daha mantıklı olduğunu düşünüyorum. Mesela benim mesajlarım silindi 1-2 kere ve yoğun olduğumdan dolayı tam olarak hatırlayamıyorum yazdım mı yazmadım mı, acaba netten dolayı gitmedi mi vb. düşünüyorum ve bazen mesajı tekrar atmayı bile düşünüyorum. Ayrıca silen yöneticinin kim olduğunu bilmediğimiz için ayrı bir kargaşaya düşüyoruz. Benim mesajımın kim tarafından silindiğini bilemediğim için silen kişiden nedenini de öğrenemiyoruz. Ayrıca kendi fikirlerine ters gelen düşüncelerin yazılı olduğu mesajların bazı kişiler tarafından silindiğine de rastgelmedim değil.
Teşekkürler.
Football is simple,but Football Manager is not