Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
31 ile 46 arası toplam 46 sonuç

Konu: Mesajların silinmesi...

Nesil
    2008
    Yer
    Kayseri

Quote Originally Posted by Vieri View Post
    Bir şeyin yapılmaması gerektiğini bile bile yapmak yönetime göre yanlış, kişisel fikrine göre doğru olabilir.

Sorunda burada, şu anda resmi bir açıklama olmadan, basının dilinden olmuşçasına konuşmalar, o zaman bırakalım insanlar facebook'ta ki gibi ana avrat gitsinler..

Bizim bundan yana bir çekincemiz yok ki ama tartışmayı bilmeyenler için ceza grubu var. Eğer kendine haksızlık yapıldığını düşünen varsa dediğimiz gibi biz hatamızı kabul ederiz ama bunu bize bildirmeden (destek masasını kullanarak) haberimiz olmaz.

Örneklerle gelirsen daha sevinirim. Her silinen bir mesajın bir cevabı mutlaka olmalı. Verilmediyse araştırırız, sorgularız.
    Sizin kadar düzenli yazamıyorum, afedersiniz.
    Devam edeyim...
    Elinizde bir panel var, bu panelden silinen mesajlara, özel mesajlara kadar her şeyi istatistiki olarak, içeriğiyle görebilirsiniz.

Madem basında çıkan haberler üzerinden konular işleniyor. Forumdaki avukat ve savcıları o konuya yönlendirelim daha mantıklı olur. Bu insanlar basın-yayın olmadan nasıl bilgi edinebilirler ? Dava sonuçlanmadan evvel bu konunun olması abes o zaman..

Kendisine haksızlık yapılan kişiye zaman kaybettirmek olmaz mı bu ? Bir ceza kesin kanıtlara bağlanır, sınırı neyse ona göre verilir. Ayrıca ben hiç bir yazıda insanlar ana avrat küfür etsinler demiş miydim ya da bu serbestiliğin onlara tanınmasını istemiş miyim ki bu şekilde bir cümle kurdunuz ?

Tartışmayı bilmeyen bir insanı forumda barındırın da demedim. Ben ahlak dışı mesajlar kalsın, kimse ceza almasın da demiyorum.

Tartışmadan insanlar nasıl fikir edinebilirler, bunun bile önüne geçiliyor.
    Hak eden cezasını alsın. Benim mesajım silindi ise. Ben de cezamı alırım. Bundan zerrece de gocunmam. Fakat insanlar birbirleriyle sürekli yumuşak huylu olamayabilirler.

Yani insani şeylerin ahlak çerçevesinde uygulanmasının hiç bir mahsuru yoktur bence. Ahlak dışı olursa ceza da öngörülürse cezasını alan da kusura bakmasın, gocunmasın.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Herkesin kendi penceresinden haklı olduğunu dile getirerek başlamak en doğrusu diye düşünüyorum.

Bu tarz konularla ilgili olarak destek merkezi çağrımızı tam olarak anlatamadık. Bir yöneticinin yapması ayrı bir değerlendirme konusudur. Ancak Rind-i Şeyda'yı üye olarak değerlendirdiğimizde konuyu açma nedeni nedir bakalım. Kendi değerlendirmesi içerisinde gereksiz yere silinmesidir. Normalde bu başlığın bu anlamda devam etmesi gerekmez mi? Bence gerekir. CeNTeR_TR gelerek karatahtadan bahsetmiştir. Bu konunun açılan bu başlıkla bir alakası var mıdır? Bence yoktur. Mesaj silme bambaşka bir konudur, kara tahta alanı bambaşka bir konudur. Sonra Börk ve kalemci atılan üye kim diye sormuşlar. Konu turnuva alanında yapılan bir noktaya girmiştir. Peki bunun açılan konu ile alakası var mıdır? Bence yoktur. Turnuva alanında verilen bir ceza ile mesajların silinmesi farklı konulardır. Sonra Achelous hesabından William Rookwood gelip aldığı cezayı tartışmaya açmıştır. Bunun mesajların silinmesi ile bir alakası var mıdır? Bence yine yoktur. Onun cezası ayrı bir konudur, mesajların silinmesi bambaşka bir konudur.

Şimdi bizler destek merkezini kullanalım dediğimizde herkeste şu düşünce oluşuyor.

"Ulu orta konuşamıyorlar."

Hayır yukarıda bahsini ettiğim gibi açılan konuyu herkes kendi derdi üzerinden yorumlayarak cepheyi genişlettikçe genişletiyor. Konu mesajların silinmesi diye açılmıştı. Alınan cezalardan, forumdaki başlıkların işlevselliğine kadar gitti. O yüzden herkes sorununu destek merkezinden açarsa konular sapmadan konuşulur. Tabi bu arada örnek olarak isimlerini verdiğim arkadaşlarımız yanlış anlamasınlar. Sadece örneği çok güzel denk geldiği için belirtme ihtiyacı hissettim.

Umarım bu kez destek merkezine neden yönlendiriyoruz anlatabilmişimdir.

Nesil
    2001
    Yer
    Istanbul

Quote Originally Posted by Rind-i Şeyda View Post
    Madem basında çıkan haberler üzerinden konular işleniyor. Forumdaki avukat ve savcıları o konuya yönlendirelim daha mantıklı olur. Bu insanlar basın-yayın olmadan nasıl bilgi edinebilirler ? Dava sonuçlanmadan evvel bu konunun olması abes o zaman..
    Ben kendimden örnek vereyim, ben basında bir haber okuduysam ve benim için önemliyse, giderim bunu kurumun resmi internet sayfasında veya sosyal ağ hesaplarından araştırırım, gerçekten böyle bir bilgi var mı yok mu?

Kendisine haksızlık yapılan kişiye zaman kaybettirmek olmaz mı bu ? Bir ceza kesin kanıtlara bağlanır, sınırı neyse ona göre verilir. Ayrıca ben hiç bir yazıda insanlar ana avrat küfür etsinler demiş miydim ya da bu serbestiliğin onlara tanınmasını istemiş miyim ki bu şekilde bir cümle kurdunuz ?

Tartışmayı bilmeyen bir insanı forumda barındırın da demedim. Ben ahlak dışı mesajlar kalsın, kimse ceza almasın da demiyorum.
    Facebook NTVspor hesabına bir bakmanı istiyorum. Orada tartışma var.

Tartışmadan insanlar nasıl fikir edinebilirler, bunun bile önüne geçiliyor.
    Hak eden cezasını alsın. Benim mesajım silindi ise. Ben de cezamı alırım. Bundan zerrece de gocunmam. Fakat insanlar birbirleriyle sürekli yumuşak huylu olamayabilirler.

Yani insani şeylerin ahlak çerçevesinde uygulanmasının hiç bir mahsuru yoktur bence. Ahlak dışı olursa ceza da öngörülürse cezasını alan da kusura bakmasın, gocunmasın.
    Şu anda tartışabiliyorsak, kurallar çerçevesinde herkes tartışabilir. Tabi tartışmadan kasıt burada ön plana çıkıyor.

Halen hangi konuda sıkıntı yaşadığını, nerede mesajın silindiğini belirtmeni bekliyorum
    Mustafa Budak
    Turksportal

"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.
    Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"
    Bertolt Brecht

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Yeri geliyor bende kullanıyorum, hatta araba kullanırken bazen küfürler ediyorum ama burada düzenin sağlanması için bir adap olmalı kararı verdik, kullanmayı yasakladık ve bunu kurallara yansıttık.

Kendine yapılan hak etmediğini düşündüğün bir davranışı bizlere iletirsen, seni kimse dinlemese ben dinlerim
    Abi bunu Ö.M ile belirtemez mi acaba bak kardeşim lan yazdığını gördüm bu seferlik burdan seni uyarayım bir daha yazarsan ceza sistemini kullancam diye. Nedir yani ceza vererek kendilerini tatmin etme duygusundalar mı acaba?

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Quote Originally Posted by DisCo View Post
    CeNTeR_TR gelerek karatahtadan bahsetmiştir. Bu konunun açılan bu başlıkla bir alakası var mıdır?
    Quote Originally Posted by CeNTeR_TR View Post
    He birde şöyle bir durum var ;

Forum'da açılan bir alt başlık var '' Kara Tahta '' diye http://forum.turksportal.net/vb/forumdisplay.php?f=406

Açılma sebebini ceza alan üyelerin neden ceza alındığına dair , neden atıldığına dair sebepler yazılıyor ve oradan isteyen istediğini görebiliyor cezalarla ilgili ama boşa açılmış gibi duruyor.Bugün dün gece forumda olan bir üyenin atıldığı gördüm ama sebebi nedir ne bilen var ne eden (:

Burasıda aktif hale getirilmeli bence.
    Ayrı bir konu mu açsaydım Disco ? Yoksa bu şekilde hazır bir konuda dile getirmem mi daha uygun olurdu ? Kaldı ki ayrı bir konu açsam '' silinecek '' bunu benim bildiğim kadar sende iyi biliyorsun.

Şuanda bu konunun silinmemesi bile şaşırtıcı gerçekten takdir edilesi bir durum
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Nesil
    2010
    Yer
    Rize #53, Mersin #33

Bende bu konudan şöyle bir anlam çıkardım. Cepheyi genişletiyorum biraz ama kusura bakmayın. Şimdi herkesi memnun etmek gibi bi gayeniz yok zaten olmasıda oldukça güç bi durumdur bu kadar kişiyi memnun etmek. Ama şöyle bi durum varki genel anlamda yönetimle bi kopukluk var demekki. Hani mesaj silinmesi olsun, cezalar olsun yada yönetimin tavrı olsun. Bu yazılanları şu şunla alakalı bu bunla alakalı diye ayırsak ( tabi haklısınız ama ) değişen bişey yok bunlar genel sıkıntılar zaten.

Genel anlamda yönetimle üyelerin arasında bi kopukluk var. Rind-i Şeyda ( ismini bilmiyorum kusuruma bakmasın ) abimiz iyiki açmış konuyu hem yaş itibari ile hem rütbe itibari ile sözü daha geçerlidir bizden. Burda cidden böyle bi konu açmaya cesaret edemeyenler var e durum böyle olunca başka teldende olsa herkes eteğindeki taşları döküyor mecburen.

Yani konu saptıranların bizler olduğuna inanmıyorum. Tartışılması gereken bir sürü konu var. Ha şöylede bişey var ciddiye alırmısınız orasınıda ben bilemem.

Nesil
    2008
    Yer
    Kayseri

Ben kendimden örnek vereyim, ben basında bir haber okuduysam ve benim için önemliyse, giderim bunu kurumun resmi internet sayfasında veya sosyal ağ hesaplarından araştırırım, gerçekten böyle bir bilgi var mı yok mu?

Facebook NTVspor hesabına bir bakmanı istiyorum. Orada tartışma var.

Şu anda tartışabiliyorsak, kurallar çerçevesinde herkes tartışabilir. Tabi tartışmadan kasıt burada ön plana çıkıyor.

Halen hangi konuda sıkıntı yaşadığını, nerede mesajın silindiğini belirtmeni bekliyorum

Kendi şikayetimin derdinde değilim. Öncelikle bunu bilmenizi isterim.

Anlaşamadığımız ya da anlamak istemediğiniz bir nokta var.

"Hakaret, iftira ve ağır itham içeren mesajlar silinmesin" demiyorum ben. Silinsin sonuna kadar arkasındayım. Ama buradaki arkadaşların da bir fikri beyan etmeleri neden anormal ki. Önceki silinen mesajların içeriğinden hareketle ben bu forumda 50000 tane mesaj daha silerim. Kurallar insiyatif barındırabiliyorsa, mesajlar da farklı yorumlar içerebilir.

Nesil
    2009
    Yer
    İskenderun

Tamam seviye bir konuda iyi ama insanlar özelikle bizim insanımzı bu kadar seviye bozar onuda söylemeden geçemeyeceğim.İnsan yeri gelir şuan ki seviyede duramaz.Mesajların silinmesi hoş değil.En azından o mesajda kimin ne olduğunu belli oluyor.Siz silince kimse bir şey anlamıyor o halde nasıl biliyorlarsa önceden adam ile o şekilde devam ediyorlar kontağa

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Ayrı bir konu mu açsaydım Disco ? Yoksa bu şekilde hazır bir konuda dile getirmem mi daha uygun olurdu ? Kaldı ki ayrı bir konu açsam '' silinecek '' bunu benim bildiğim kadar sende iyi biliyorsun.

Şuanda bu konunun silinmemesi bile şaşırtıcı gerçekten takdir edilesi bir durum
    Tabi ki ayrı konu açmalısın. Bu konu mesajların silinmesiyle ilgili hali hazırda bir konudur. Forumdaki başlıklarda eksik kalan yönlerin veya alınan farklı cezaların konuşulacağı yer değildir. İki farklı konuyu açtıktan sonra bunlar neden destek merkezinde olmalıdır. Çünkü herkes olaya kendi derdinden yaklaşıyor. Gönül isterdi ki herkes mesajların silinmesiyle ilgili konuşsun. Alınan cezalarla ilgili açılan bir başlıkta herkes cezasından bahsetsin. O zaman destek merkezi olmazdı.

Zaten yukarda anlattıklarımdan sonra hala birşeyleri ifade edemediysem onda da benim hatam vardır.

Nesil
    2001
    Yer
    Istanbul

Önyargılarla hareket etmeyi bırakalım artık, uygun gördüğün için burada getirmenide sorgulamıyoruz sadece uygun olmadığından bahsetmiş Disco. Sen sıkıntın olan konuyu açtında seni cezalandırdık mı veya kızdık mı ? : )
    Mustafa Budak
    Turksportal

Bertolt Brecht

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Açıkçası belli bir çoğunluğun yönetimin hareketlerinden ve habersiz verdiği cezalardan rahatsız olduğu aşikar. Kurallar yazıyor ama sanırım bu kurallar anayasanın bazı maddeleri gibi yoruma açık kurallar.Hakaret ne demek ? Hangi kelimeleri içerir ? Bunlar uçsuz bucaksız kavramlar diye düşünüldüğü için bize anlam veremediğimiz cezalar verilebiliyor. Bende zamanında hakaretten ceza aldım ve itiraz ettiğimde mesajımda tartıştığım kişiye hakaret etmediğim halde hakaret " ima " ettiğim düşünüldüğü için ceza aldım. Yine farklı bir olayda yöneticiler yorumlayarak ve bana göre haksız bir şekilde ceza vermeyi uygun gördüler. Ben bu kuralların "yoruma açık olmayan" kurallar haline getirilmesini ve verilen cezaların veya silinen mesajların üst düzey yöneticiler tarafından daha dikkatli takip edilmesini talep ve rica ediyorum. Ayrıca bir önerim var ve o da şudur ki ;

Mesajların silinmesine gerek görmüyorum. Onun yerine düzeltme butonu kullanılarak mesajın silinip yerine silen yöneticinin silme nedenini ve nickini yazmasının daha mantıklı olduğunu düşünüyorum. Mesela benim mesajlarım silindi 1-2 kere ve yoğun olduğumdan dolayı tam olarak hatırlayamıyorum yazdım mı yazmadım mı, acaba netten dolayı gitmedi mi vb. düşünüyorum ve bazen mesajı tekrar atmayı bile düşünüyorum. Ayrıca silen yöneticinin kim olduğunu bilmediğimiz için ayrı bir kargaşaya düşüyoruz. Benim mesajımın kim tarafından silindiğini bilemediğim için silen kişiden nedenini de öğrenemiyoruz. Ayrıca kendi fikirlerine ters gelen düşüncelerin yazılı olduğu mesajların bazı kişiler tarafından silindiğine de rastgelmedim değil.

Teşekkürler.
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Quote Originally Posted by Corpus View Post
    Açıkçası belli bir çoğunluğun yönetimin hareketlerinden ve habersiz verdiği cezalardan rahatsız olduğu aşikar. Kurallar yazıyor ama sanırım bu kurallar anayasanın bazı maddeleri gibi yoruma açık kurallar.Hakaret ne demek ? Hangi kelimeleri içerir ? Bunlar uçsuz bucaksız kavramlar diye düşünüldüğü için bize anlam veremediğimiz cezalar verilebiliyor. Bende zamanında hakaretten ceza aldım ve itiraz ettiğimde mesajımda tartıştığım kişiye hakaret etmediğim halde hakaret " ima " ettiğim düşünüldüğü için ceza aldım. Yine farklı bir olayda yöneticiler yorumlayarak ve bana göre haksız bir şekilde ceza vermeyi uygun gördüler. Ben bu kuralların "yoruma açık olmayan" kurallar haline getirilmesini ve verilen cezaların veya silinen mesajların üst düzey yöneticiler tarafından daha dikkatli takip edilmesini talep ve rica ediyorum. Ayrıca bir önerim var ve o da şudur ki ;

Mesajların silinmesine gerek görmüyorum. Onun yerine düzeltme butonu kullanılarak mesajın silinip yerine silen yöneticinin silme nedenini ve nickini yazmasının daha mantıklı olduğunu düşünüyorum. Mesela benim mesajlarım silindi 1-2 kere ve yoğun olduğumdan dolayı tam olarak hatırlayamıyorum yazdım mı yazmadım mı, acaba netten dolayı gitmedi mi vb. düşünüyorum ve bazen mesajı tekrar atmayı bile düşünüyorum. Ayrıca silen yöneticinin kim olduğunu bilmediğimiz için ayrı bir kargaşaya düşüyoruz. Benim mesajımın kim tarafından silindiğini bilemediğim için silen kişiden nedenini de öğrenemiyoruz. Ayrıca kendi fikirlerine ters gelen düşüncelerin yazılı olduğu mesajların bazı kişiler tarafından silindiğine de rastgelmedim değil.

Teşekkürler.
    İmzamı atarım

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Bu konunun açılmasına neden olan mesajı ben sildim. Konu içinde yazan arkadaşlardan bazılarının mesajlarını da yine ben sildim. Neden sildiğim konusunda açıklama yapmayacağım. Forum kuralları belli. Aşağıda bahsettiğim mesajların sahipleri benle iletişme geçebilir. Onlara gerekli açıklamayı yaparım.

Konu silinen mesajlardan farklı bir boyuta yürümüş ama silinen mesajların içeriğine ve detayına girmeden birkaç şey yazmak istedim. Irkçılık ülkemizde de çokça karşılaştığımız bir durum. Irkçılıkla alakalı bir konuya, konuda bahsi geçen ülkenin sorun yaşadığı zümreye gönderme yapmak normal bir yorumdan ziyade, bu konuda hassas olan kişileri kışkırtmaya sebep olabilecek bir mesajdır bence. Aynı konuda bir ülkeyi ve tabii olan insanları genelleme yaparak suçlayıcı ithamlarda bulunmak da bir nevi ırkçılıktır, nefret söylemidir.

Belki de forum içinde özel bir durumla ilgili açılıp da en çok mesaj yazılan konulardan birisi 3 Temmuz'la başlayan sürecin konuşulduğu konudur.

Bu konu fazlasıyla hassas bir konu. Benim bu süreçte çocukluğumdan beri büyük bir aşkla bağlandığım kulübümün de adının geçmesi nedeniyle neler yaşadığımı, neler hissettiğimi anlatmam çok zor. Bu operasyonla ilgili ben de mesajlar yazdım. Operasyonun siyasi olduğunu düşündüğümü belirttim. Gördüm ki birçok Fenerbahçe taraftarı da böyle düşünüyormuş. Ama bu düşüncenin dayanağı benim aklımın, mantığımın ve algımın yorumundan başka birşey değil. Öznel bir düşünce yani, objektif değil. Zaten siyasetin yasak olduğu bir ortama siyasi içerikli yazılan mesaj hassas zaman geçiren en azından benim yaşadıklarımı yaşayan kişilerde farklı yorumlanmaya neden olacaktır. O konunun orada tartışmaya açılmasının amacının bir kanı yaratmak, düşünce empoze etmek değil, yaşananlarla ilgili yapıcı ve bilgilendirici yorumlar yapılması, konu ile ilgili haberlere yer verilmesi olduğunu düşünüyorum. Bir maçta yaşananlarla ilgili söylemin, vurgu yapılan kısmının konuyla ilgisi yoktu.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Quote Originally Posted by Corpus View Post

Teşekkürler.

Ek not : Şunuda eklemek isterim ki bazı arkadaşlara neden bu konuyu dağıttınız yeni başlık açın denmiş. Bunun için suçu bizde değil kendinizde aramanız gerekir. Forumda yöneticilere bir "güvensizlik" ortamı hakim demek ki bu kişiler güvenemeyip zaten herkesin gördüğü ve mesajın silinmesi halinde bile okunmuş olacak bir yere mesaj atıyorlar. Belkide her takımın yaptığı gibi Turksportal forumu da bu yaz döneminde toplanıp özeleştiri yapmalı veya bir yöneticilerden memnuniyet anketi açmalı ...
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Öncelikle Burak abi'ye (DisCo) katıldığımı belirtmek istiyorum.Konu silinen mesajları şikayet amacıyla açılmış,bir yanda Kara tahta'dan şikayet edilmiş,bir yandan muhtemelen 2-3 sene alınan cezanın hesabı sorulmuş.Bu yüzden destek merkezi var.Destek merkezinin açılmasının ne kadar isabetli bir karar olduğunu gösterdi bana doğrusu bu konunun açılması.

Tabii bu kadar sorunun bu konu altında dile getirilmesi belli bir birikmişliğin bir sonucu.Bu da sizin hatanız doğrusunu söylemek gerekirse.Bir üye forumla ilgili yanlış giden bir şeyler olduğunu düşünüp buna eleştiri getirdiğinde biz bu eleştirileri göz ardı etmiyoruz.Futbol forumlarında siyasetin konuşulmasının engellenmesinin yanlış olduğunu mu düşünüyorsunuz? O zaman gelip Öneri ve Eleştiriler forumunda böyle bir konu açmanız gerekir.Genel olarak yönetimin forumundaki tutumundan mı rahatsızsınız.Yine burada dile getirmelisiniz.Ama sadece şikayetiniz sizin silinen mesajınızla ilgiliyse bunu da destek merkezinde dile getirmeniz gerekiyor.Çünkü bu sizle,yönetim arasındadır.Bu farkı tam olarak kavrayamamış olan bazı arkadaşlar var gördüğüm kadarıyla,(bana böyle geldi en azından) bu yüzden belirtmek istedim.

Eleştiri getirme konusunda çekinceleri olanlar da var sanırım.Bu önyargının oluşmasında bizimde hatamız vardır mutlaka.Sorunların dile getirilmemesinde tüm suçu üyelere yüklemek haksızlık olacaktır bu açıdan baktığımızda.Bununla ilgili şunu söylemek istiyorum,yukarıda belirttiğim fark doğrultusunda eleştirilerinizi belirtme konusunda çekinmeyin lütfen.Varsa bir sıkıntı gidermeye çalışalım.Sonuçta bu forumun olmazsa olmazlarından birisi de siz,üyelersiniz.

Şimdi konu altındaki fikrim olan eleştirilere tek tek açıklama getirmek istiyorum.

Öncelikle World Hollow "lan" dediği için uyarı aldığından şikayetçi olmuş.Aldığı uyarı puanlarına baktım.Lan yazdığı için almış olduğu bir uyarı yok.Muhtemelen önceki dönemlerde almış bu uyarıyı ve genel af kapsamında silinmiş aldığı uyarı puanı.Bazen yönetim olarak yanlış yaptırımlarda bulunuyoruz ve bu yanlışlar beraberinde başka yanlışları da getiriyor.Argo kullanımı kullanımı konusunda bir ara acayip bir sıkı yönetim sergilemiştik.Bu durum zamanla içinden çıkılamaz bir hale geldi ve bundan dolayı bu hataya devam etmemek için bu uygulamaya son verdik.Hatta yanlış hatırlamıyorsam verilen cezaları sıfırlamıştık bu yüzden.Bu dönemde ceza alan arkadaşlarımızdan özür dilemekten başka yapabileceğimiz bir şey yok.Fakat bu arkadaşlarımızında geçmiş dönemlerde yapmış olduğumuz uygulamalardan dolayı bizi suçlamamaları gerekiyor.Hatasına vardığımız uygulama konusunda sırf herkese eşit davranacağız diye devam etmemiz ne kadar mantıklıdır?

Center_Tr'nin belirttiği kara tahta konusu,uyarı puanından dolayı ceza alan üyelerin hepsini belirtiyoruz ama direk atılan üyeler konusunda kara tahtadan duyurulan oluyor,duyurulmayan oluyor.Bu konuda alınmış ortak bir kararımız yok doğrusu.Açıkcası çok önemli bir sıkıntı olduğunu da sanmıyorum.Kim siteden neden atılmış çok merak ediyoruz diyorsanız,onu da açıklarız.Çok önemli bir konu değil dediğim gibi.

Futbol alanında siyaset konusuna gelirsek.Şu şike soruşturması sürecinde ilk başta siyasi muhabbetlerin yapılmasına izin verdik.Ancak baktık ki durum içinden çıkılmaz bir hal alıyor,bu yüzden tekrar kısıtlamaya gittik.Siyaset konusunda geçmişten gelen bir takım tecrübelerimiz var ve bu yüzden forumlarımızda siyasetin tartışılmasını istemiyoruz.Kusura bakmayın fakat bu konuda önerebileceğimiz tek şey,siyasetin yasak olmadığı başka platformlarda fikirlerinizi belirtmeniz veya tartışmanızdır.

Açıkcası bu eleştiriler ayrı ayrı başlıklarda gelseydi ve ona göre cevap verseydik,daha sağlıklı bir ortam olacaktı kesinlikle.Böyle çok karman çorman oldu doğrusu.Zaten bu yüzden belli bir düzenimiz var ama bu konuda bu düzenden çok uzaklaşıldı.Bu yazıyı yazmak için de uzun bir süre ayırmam gerekti.Neyse bu konu altında yazacaklarım şimdilik bu kadar.Verilecek cevaplara göre elimden geldiğince yanıtlamaya çalışacağım.
    So what?
    Saike

Nesil
    2001
    Yer
    Istanbul

Merhaba,

Konuya yazıp düşüncelerini aktaran tüm üyelerimize sonsuz şükranlarımızı sunuyoruz.

Konunun seyri açısından baktığımız zaman, hem konunu daha fazla dağılmaması hemde
    bizlerin bu eleştirilerinizi değerlendirmemiz açısından bir takım konu başlıkları çıkarttık ve konuyu kitledik.

Konu başlıklarını sizlerle paylaşmak istiyoruz.

- Yönetim tarafından mesajlara müdahale sıklığı
    - Müdahale edilen mesajların silinme sebebinin üyeye belirtilmesi
    - Tartışma haklarında esneklik ve hakların gözden geçirilmesi
    - Ceza alan üyelerin bildirimlerinin açıklanması

Yönetim olarak bu başlıklar üzerinde değerlendirmelerimizi yaparak sizlere ayrıca duyuru yapacağız. Eğer bu konuya yazma cevabı olduğunu düşünen bir üyemiz varsa lütfen bize Turksportal Destek Merkezi aracılığıyla ulaşsın.

Yönetim ile ilgili eleştiri ve sorunlarınız için Turksportal Destek Merkezi'nde sizi her zaman dinlemeye hazırız.
    Mustafa Budak
    Turksportal

Bertolt Brecht

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12

Mesaj Yetkileri