1 ile 30 arası toplam 14489 sonuç

Konu: Büyük Şike Soruşturması

Hybrid View

Del Piero_10 Misafir

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    Juventus şikeden dolayı düşürülmedi, tehdit ve şantajdan dolayı düşürüldü (Silahlı suç örgütü).

Milan şikeden dolayı düşürülmedi, -30 puan ile başladı.

İtalya'da olanın Türkiye'de olmasından daha doğal bir şey olamaz.

Aziz Yıldırım ve ve diğer FB yöneticileri eğer (3den fazla kişi ise suç örgütü kapsamında değerlendirilebileceğinden) suç örgütü kapsamında değerlendirilmese idi telefonları dinlenemeyecekti, olası bulgular asla delil niteliği taşımayacaktı.

Dinleme yapılması için zorunlu gereken durumları birazdan ekliyorum.
    Tehdit ve şantajdan değil, yöneticilerinin hakemleri atayan şahıs ile yaptığı telefon görüşmelerinden dolayı. Yani konuşma içeriğine bakılmaksızın konuşmaların varlığı nedeniyle düşürüldü. İçerikte tehdit, şantaj, şike gibi bir olaya rastlanmadığı, bu görüşmelerin de tüm kulüp yöneticileri tarafından yapıldığı sonradan belgelendi.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Del Piero_10 View Post
    Tehdit ve şantajdan değil, yöneticilerinin hakemleri atayan şahıs ile yaptığı telefon görüşmelerinden dolayı. Yani konuşma içeriğine bakılmaksızın konuşmaların varlığı nedeniyle düşürüldü. İçerikte tehdit, şantaj, şike gibi bir olaya rastlanmadığı, bu görüşmelerin de tüm kulüp yöneticileri tarafından yapıldığı sonradan belgelendi.
    Luciano Moggi'nin hakemleri arayarak tehdit ve şantaj ettiği ithamı ile ceza verildi.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Del Piero_10 Misafir

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    Luciano Moggi'nin hakemleri arayarak tehdit ve şantaj ettiği ithamı ile ceza verildi.
    Yanlış bir bilgi. Luciano Moggi'nin hakemler ile yaptığı tek bir görüşme yok.

Nesil
    2010
    Yer
    Rize #53, Mersin #33

Quote Originally Posted by Del Piero_10 View Post
    Yanlış bir bilgi. Luciano Moggi'nin hakemler ile yaptığı tek bir görüşme yok.
    İyide o soruşturma Luciano Moggi'nin itirafı ile aydınlanmadı mı ben mi yanlış hatırlıyorum.

Del Piero_10 Misafir

Quote Originally Posted by A.FaruK View Post
    İyide o soruşturma Luciano Moggi'nin itirafı ile aydınlanmadı mı ben mi yanlış hatırlıyorum.
    Ahmet Çakar birkaç kez 'İtalya'da itiraf olmuştu' gibi bir kelam ettiği için akıllarda böyle kalmış olabilir. İtiraf olmadı, aksine Moggi tüm itirazları kazandı.

Mesaj Yetkileri