Quote Originally Posted by sananes View Post
Baransulardan falan bahsederken hiç sizi düşünmemiştim gerçekten.Gereksiz yere alınmışsınız bunun dışında yunanistan örneğimi kendi düşüncelerinizle yorumlamışsınız bence yanılıyosunuz ama fikrin bu sonuçta değiştiremem.İtalya'dan da yola çıkabiliriz.Benim bildiğim 2 şampiyonluğu alında Juventus'un peki o 2 sene için avrupada aldığı başarılar ne oldu?Yenilmeden gruptan falan çıkıyordu o seneler Juve.İtalya'ya bu yüzden yaptırım oldu mu? olmadı mı? başka sorum yok.
Avrupa'dan men olayını ilk yazan benim diye biliyorum, o nedenle üzerime alındım. Ben illa ki men edecekler demiyorum hem ama düşüncem bana mantıklı geliyor, böyle bir şey olursa kesinlikle şaşırmam.

Juventus'un olayında aradan 2 sene geçiyor, orada soruşturma 2 sene sonra başlatılıyor ve hızlı bir karar alınabiliyor. Yani o 2 şampiyonluk ve Avrupa'da fırtına gibiyken kimse şike ile ilgili bir iddia ortaya atmamıştı, bir dava yoktu. Bizdeki durumda, şüphe var, iddialar var, tutuklular var ama karar yok. İtalyanlar karar vermeden ligi başlatmadı diye biliyorum. Bir de olayın İtalya vs Türkiye boyutu var, kimin lobisinin güçlü olduğu ortada.