Quote Originally Posted by Fietra 10 View Post
Bir de şu lafa hastayım ''orjinal alın Türkçe olsun '' Elin Alman'ı İngiliz'i Fransız'ı Danimarka'lısı , Norveç'lisi oynasın oyunu Türkçe dil seçeniğinde bende İngilizce ya da Almanca o da olmadı ''Amerikan İngilizce''sinde ! oynayacagım oyunu..Bilmediğin bir dil ile hem de alakası olmayan bir dil ile oyunu onyamaya! çalışacagız sonra adamların keyfi yerine geldimi Türkçe yapacaklar oldu tamam..Dünyada hiç bir şirkette böyle bir strateji olmaz..Türkçe falan çıkartmazlar umursamıyorlar umursamayacaklar..Kimse kimseyi kandırmasın 'orjinal alırsanız' olacak diye..
buna katılıyorum hiçbişi anlamadığım bi oyuna neden 80 lira vereyim ki kimse beni bu durumdan dolayı kınamasın kimsenin haddine değil çünkü 80 lira benim için önemli bi ücret ben inanıyorum ki orijinal sayısı yüzde yüz artsa bile bu adamlar yapmayacaklar. önce müşteriyi memnun ediceksin sonra müşteri hizmetinbedelini ödeyecek yoksa satıcıyı memnun edip sonra ürün almak diye bir şey yok SI bıraksın bu ayakları delikanlı gibi çıkartmıcaz desin eyvalllah diyelim. oyun türkçe olursa ancak bütçemi ayırırım çünkü 80 lira az buz bişi değil.