Originally Posted by
burakurhan
Buradaki yorumlarin cogu zaten FM 2011 icindi.Biz de bekliyoruz oyunun cikmasini ama eminin bu kadar yaygara kopmasaydi yine ayni sekilde kalacakti.
Benim derdim bu da degil acikcasi. Ben yaklasik 6 senedir buraya uyeyim,cok mesaj yazmam ama cok takip ederim,bu sene cok enteresan seyler goruyorum forumda.
Dia,Sercan orneginden giderek konusuyorum.Ozellikle 2sinin hizlari arasindaki tutarsizlik ne kadar dile getirilirse getirilsin,burada o arastirmaci(!) arkadaslar o tutarsizligi savunma geregi duyuyor.Hele ki daha enteresani Galatasaray arastirmacisini ilgilendiren bir konuda yorum yaparken Ankaragucu,IBB,X veya Y takimin arastirmacisi da gelip arkadasini korumak adina yorumlar yapiyor.Sirf yapilan hatayi kabullenmemek adina,yirtinip duruyorlar.Sonra da biz zor is yapiyoruz kolaysa gelin siz yapin.Bir de siz yapin da gorelim gibi sacmasapan is bilmez yorumlar yapiliyor.
Dipnot olarak,avatarimdaki resmi bizzat kendim Manchester Utd-Bursaspor macinda cektim,1 sene boyunca UEFA icin calistim,Bursaspor kulubu icin calistim,son 5 senemi Bursa'da gecirdim.Ama sizin MANU macinda gormussunuzdur dediginiz Sercani ben hic goremedim malesef.
Iddia ediyorum,Dia'nin hizi 17 ise Sercan'in hizi max 15 tir. Madem kiyaslama yapiyoruz bu da benim kiyasim.