1 ile 30 arası toplam 76 sonuç

Konu: [12.0.0] Volkan Demirel

Hybrid View

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

araştırmacıları tebrik etmek lazım açıkcası benim gözlemime göre volkana bu değerleri vermezdim en fazla 140-145 ca verirdim volkana. Çünkü türkiye liginde tazameta, sercan ve gökhan ünal gibi topçulara karşı oynadığı sürece iyi ve ya kötü bir kaleci olduğunu anlayamayız ki, örnek olarak fenerbahçenin 4-5 sene önce katıldığı şampiyonlar ligi örnek gösteriliyor oradan sevilla karşısında oynadığı oyun örnek gösteriliyor. yalnız şöyle birşey varki; bir kalecinin gol yememesi ve ya yemesi o kalecinin kötü ve ya iyi olduğunu göstermez. bu hem takıma göre hemde defans hattına göre de değişir. fenerbahçe son 2 yılda çok az pozisyon veren bir takım volkana çok fazla birşeyde düşmüyordu, düşse bile karşı karşıya kaldığında gol çevirecek adamların bitiriciliği fmde 8 yada 9 bu yüzden volkana verilen değerler çok bile.
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by William Rookwood View Post
    araştırmacıları tebrik etmek lazım açıkcası benim gözlemime göre volkana bu değerleri vermezdim en fazla 140-145 ca verirdim volkana. Çünkü türkiye liginde tazameta, sercan ve gökhan ünal gibi topçulara karşı oynadığı sürece iyi ve ya kötü bir kaleci olduğunu anlayamayız ki, örnek olarak fenerbahçenin 4-5 sene önce katıldığı şampiyonlar ligi örnek gösteriliyor oradan sevilla karşısında oynadığı oyun örnek gösteriliyor. yalnız şöyle birşey varki; bir kalecinin gol yememesi ve ya yemesi o kalecinin kötü ve ya iyi olduğunu göstermez. bu hem takıma göre hemde defans hattına göre de değişir. fenerbahçe son 2 yılda çok az pozisyon veren bir takım volkana çok fazla birşeyde düşmüyordu, düşse bile karşı karşıya kaldığında gol çevirecek adamların bitiriciliği fmde 8 yada 9 bu yüzden volkana verilen değerler çok bile.
    aynı forvetlere karşı vasat performans gösterip, napoli'ye transfer olan ve ardından italya milli takımına seçilen de sanchis hakkındaki yorumlarını da merak ediyorum?
    ronaldo, ibrahimovic ve nistelrooy gibi dünya klasında oyuncuların da hollanda ligi gibi defansif anlamda yerlerde sürünen bir ligden çıktığını hatırlatayım.
    tamam volkan'ın hiç bir özelliği yükselmesin, hatta düşürülsün ama artık terk edin şu ön yargılarınızı.
    türkiye ligi kalitesiz oyunculardan oluşan bir lig değil. bu ligin sorunları; takımların tempolu oyun anlayışını benimsememesi, sahaların kalitesiz olması, hakemlerin kötü olması, futbola farklı açılardan bakan teknik direktörlerin az olması ve yıllardır berbat federasyonlar ve kulüp başkanları tarafından yönetiliyor olması.
    şunu da özellikle belirtmek isterim ki; temposuz futbol oynanmasının en büyük nedenleri; saha zeminlerinin ve hakem yönetimlerinin kötü olması.

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Quote Originally Posted by S4mp1y0N View Post
    aynı forvetlere karşı vasat performans gösterip, napoli'ye transfer olan ve ardından italya milli takımına seçilen de sanchis hakkındaki yorumlarını da merak ediyorum?
    ronaldo, ibrahimovic ve nistelrooy gibi dünya klasında oyuncuların da hollanda ligi gibi defansif anlamda yerlerde sürünen bir ligden çıktığını hatırlatayım.
    tamam volkan'ın hiç bir özelliği yükselmesin, hatta düşürülsün ama artık terk edin şu ön yargılarınızı.
    türkiye ligi kalitesiz oyunculardan oluşan bir lig değil. bu ligin sorunları; takımların tempolu oyun anlayışını benimsememesi, sahaların kalitesiz olması, hakemlerin kötü olması, futbola farklı açılardan bakan teknik direktörlerin az olması ve yıllardır berbat federasyonlar ve kulüp başkanları tarafından yönetiliyor olması.
    şunu da özellikle belirtmek isterim ki; temposuz futbol oynanmasının en büyük nedenleri; saha zeminlerinin ve hakem yönetimlerinin kötü olması.

de sanctis türkiye liginde kötüydü fakat o sırada galatasarayın defansı nasıldı? skibbe döneminde bol atak oynayan defansı ikinci planda tutan bir taktik anlayışı vardı. yukarıda da bahsettiğim gibi bir kaleciyi tek başına değerlendirmek yanlış olur. açıkcası ben şuana kadar volkanın almanya, belçika hırvatistan gibi karşılaşmalarda bir tane olumlu hareketini hatırlamıyorum? 2008de kalede rüştü vardı biliyorsun o yaştaki rüştü bile çok daha etkili olmuştu kalede.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

de sanctis türkiye liginde kötüydü fakat o sırada galatasarayın defansı nasıldı? skibbe döneminde bol atak oynayan defansı ikinci planda tutan bir taktik anlayışı vardı. yukarıda da bahsettiğim gibi bir kaleciyi tek başına değerlendirmek yanlış olur. açıkcası ben şuana kadar volkanın almanya, belçika hırvatistan gibi karşılaşmalarda bir tane olumlu hareketini hatırlamıyorum? 2008de kalede rüştü vardı biliyorsun o yaştaki rüştü bile çok daha etkili olmuştu kalede.
    de sanchis oynuyorken de gs'nin defansında servet-sabri-hakan vardı, hala da aynı isimler var.
    defans oyuncuları istediği kadar iyi olsun takım savunması iyi olmadıktan sonra fazla bir fark yaratamazlar. rüştü euro 2008'de iki maçta oynadı yanılmıyorsam; almanya maçında klose'den yediği golü tekrar izlemeni öneririm.
    neyse fanatik bir tutumla yazdığın her halinden belli, boşu boşuna tartışıp ta başlığı kirletmeyelim. hayırlı geceler.

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Quote Originally Posted by S4mp1y0N View Post
    de sanchis oynuyorken de gs'nin defansında servet-sabri-hakan vardı, hala da aynı isimler var.
    defans oyuncuları istediği kadar iyi olsun takım savunması iyi olmadıktan sonra fazla bir fark yaratamazlar. rüştü euro 2008'de iki maçta oynadı yanılmıyorsam; almanya maçında klose'den yediği golü tekrar izlemeni öneririm.
    neyse fanatik bir tutumla yazdığın her halinden belli, boşu boşuna tartışıp ta başlığı kirletmeyelim. hayırlı geceler.

fanatik mi? şuanda en objektif şekilde ne gördüysem onu yazıyorum. bir çok oyuncu profili incelendi ne beşiktaşlısı ne galatasaraylısı ne bursalısı ne trabzonlusu futbolcu profillerine bu kadar itiraz etmedi. napılsın fenerbahçeli futbolculara bütün özellikleri 20 mi yapılsın? asıl fanatiklik budur. eminim ki volkan avrupa da oynasaydı 155 pa verilmezdi biz biraz cömert davranıyoruz futbolculara. türkiyede shelton, ısaac, kahe, fatih tekke, gökhan ünal, mehmet yılmaz ve sercan yıldırımın karşı karşıya kaldığı pozisyonlarla , benzemayla messiyle higuainle rooney ile karşı karşıya kalıpta gol olmasını engelleyen bir kaleci arasında ki farkı anlamanızı bekliyorum.

[QUOTE=volkanın almanya, belçika hırvatistan gibi karşılaşmalarda bir tane olumlu hareketini hatırlamıyorum? 2008de kalede rüştü vardı biliyorsun o yaştaki rüştü bile çok daha etkili olmuştu kalede.[/QUOTE]

fikir sahibi olmadan önce bilgi sahibi olun lütfen, volkan henüz hiçbir hırvatistan maçında kaleyi korumadı ve euro 2008'de kalede volkan vardı kırmızı kart görene kadar, sonrasında rüştü geçti kaleye, hırvatistan maçında ve almanya maçında hatalı goller yiyen de oydu...
    volkan maç içinde hata yapınca konsantrasyonu düşen bir oyuncu yani genel manada düşük düşük değil aksine çok motive bir kaleci...
    birebirlere gelince siz kırk tane kötü örnek sayarsınız bende kırk tane iyi... iki seneye öncesine kadar kalesini çok çabuk boşaltıp birebirlerde çok kolay gol yiyordu ama 2 senedir aynı şekilde gol yemedi hiç volkan... soğukkanlılıkla rakibini kalesinde bekleyip, topa konsantre olarak bir çok pozisyonda başarılı olmuştur son dönemlerde...
    araştıma değerlerinin geçen seneye ait veriler üzerinden olduğunu sıklıkla belirtiyorsunuz ancak kişisel değerlendirmeleriniz hep tarihi olaylara dayanıyor ne yazık ki... iyi kötü olabilir ama kötünün de iyi olabileceğini de kabul etmek gerekir, yoksa derdimiz ne fenerbahçe ne de volkan...

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Düzeltme olarak yazıyorum ; Çek Cumhuriyeti maçının son dakikasında kırmızı kart görene kadar Volkan oynadı kalede.İsviçre maçındaki performansını da özellikle izlemenizi öneririm
    Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.

Mesaj Yetkileri