Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
35. You may not vote on this poll
  • Beşiktaş kazanır

17 48.57%
  • Berabere biter

2 5.71%
  • Galatasaray kazanır

16 45.71%
1 ile 30 arası toplam 326 sonuç

Konu: [11.Hafta] Beşiktaş - Galatasaray

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    Bana kuLübeLere pet, çakmak atıLmayan bir derbi maçı göster. Ondan sonra sana sonuna kadar katıLacağım.

FazLa taktık Hasan mevzusuna bence Burak.
    Diğer stadlarda atılmıyor demiyorum ki. Derbiyi bırak hazırlık maçında millet birbirine giriyor. Şayet deseydim atılmayan bir derbi göstermek boynumun borcu olurdu.

Her stadta atılıyor ve bugün burada da atıldı. Sadece eleştirilmeyi kabul etmiyorsunuz. Her yerde var, oyuncu tahrik etti vs. Adamı öldürdüm çünkü canım istedi, ev soydum çünkü açtım gibi oluyor.

Maçı aynen benim gibi derin yaşayan ama o an mantığını koruyabilen Beşiktaş taraftarıda o tribünlerde vardı. İnsanlara elleriyle atmayın işareti yapıyorlardı. Adamlar azınlıklar diye suçlu mu oldular, atanlar mı haklı oldu. Bence gerçek taraftar, mantığını koruyabilen bu insanlardır.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by DisCo View Post
    Diğer stadlarda atılmıyor demiyorum ki. Derbiyi bırak hazırlık maçında millet birbirine giriyor. Şayet deseydim atılmayan bir derbi göstermek boynumun borcu olurdu.

Her stadta atılıyor ve bugün burada da atıldı. Sadece eleştirilmeyi kabul etmiyorsunuz. Her yerde var, oyuncu tahrik etti vs. Adamı öldürdüm çünkü canım istedi, ev soydum çünkü açtım gibi oluyor.

Maçı aynen benim gibi derin yaşayan ama o an mantığını koruyabilen Beşiktaş taraftarıda o tribünlerde vardı. İnsanlara elleriyle atmayın işareti yapıyorlardı. Adamlar azınlıklar diye suçlu mu oldular, atanlar mı haklı oldu. Bence gerçek taraftar, mantığını koruyabilen bu insanlardır.

Emin oL bunu yapanLarın çoğuda maçtan sonra keşke yapmasaydık diyecektir ama yapıLıyor işte. Bundan 10-15 yıL sonra da aynı şeyLeri konuşacağız. Bu hiçbir zaman değişmeyecek.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Mesaj Yetkileri