Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
35. You may not vote on this poll
  • Beşiktaş kazanır

17 48.57%
  • Berabere biter

2 5.71%
  • Galatasaray kazanır

16 45.71%
Sayfa 8 / 11 İlkİlk ... 678910 ... SonSon
211 ile 240 arası toplam 326 sonuç

Konu: [11.Hafta] Beşiktaş - Galatasaray

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Almeida'nın rol kestiği posizyonu biraz hatırlatırmısınız ?

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by ozaniel View Post
    Kışkırttılar, oyuncular tahrik etti diyerek küfür etmek ve yabancı madde atmak, mini etek giydi diye tecavüz ettim demeye benziyor. Sonra Van için soyunup kendi şovunu yaptı aynı taraftar, ne kadar samimi iyi niyetli insanlar di mi?
    Beşiktaş taraftarının yaptığı kesinlikle doğru değil ki ben zaten Beşiktaş taraftarının Türkiye'nin veya Dünyanın bir numarası olduğunu düşünmüyorum.Fakat verdiğin örnekler pek tutarlı değil.Tabii ki küfretmek veya yabancı madde atmak doğru davranışlar değil ama bu ülkede her takımın taraftarları aynı reaksiyonu gösteriyorlar.Galatasaray'lıların da bunu bilmelerine rağmen ve de oyuncularının yaptıklarını göz ardı ederek salt Beşiktaş taraftarını eleştirmeleri de samimi değil.(senin Galatasaray'lı olmadığını biliyorum) Bu gereksiz reaksiyon milli hastalığımız.Daha bugün halısaha maçında lan dedi diye milletin birbirine girdiğini gördükten sonra,bana bu akşamki maçta yaşanılanlar çok da anormal gelmiyor.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Night_Mare17 View Post
    Büyük taraftar = Futbolcuya küfretme , rakip takıma küfretme , rakip takım antrenörünün kafasına madde atma , rakip takım oyuncularını yabancı madde yağmuruna tutma.

2. koyulaştırdığım yeri de yazıp büyük taraftar diyebiliyorsunuz bilemiyorum.
    Arkadaş fukara edebiyatına gerçekten gerek yok ya. Hiç mi stada gidip maç seyretmediniz? Takım yaldır yaldır bastırıyor , taraftar bir an önce gol gelsin istiyor , birbiri ardına pozisyonlar kaçıyor ama rakip takımdan bir oyuncu devlet tiyatrosuna gelmiş gibicesine oynayabiliği kadar oynuyor.

Taraftar psikolojisi bu. Sen oturduğun yerde hakemin en ufak hatalı kararında ağzına geleni sayıp sövüyorsun. Yanlış mıyım ? Hepimiz yapıyoruz bunu , yapmıyorum diyen polyannacılğı bıraksın.

Adam orda vermiş parasını stada gitmiş , avazı çıktığı kadar takımını destekliyor. Sen olsan sinirlenmez misin ? Yok gayet sakin maçımı izlemeye devam ederim diyorsan ben bu yazdıklarımın hepsini geri alırım. Ama yok haklısın diyorsan BEŞİKTAŞ taraftarına dil uzatmayı bırak maçını yorumla canım kardeşim.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Dünya'da sanki sahaya ilk çakmak atan taraftarız gibi konuşuyorsunuz. Sahaya atılanı övüyorum gibi yanlış anlaşılmasın. Tribünden maç izledinizmi bilmiyorum ama son dakikalara girilmişken ve rakip oyuncusu zamana oynuyorsa ayrıca parantez açıyorum maçı hak ettiyseniz bu taraftarı çileden çıkarır.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Çok net golümüzü vermedi elit (!) hakemimiz. Faulle alakası yoktu o pozisyonun, defalarca izledim tekrar tekrar. G.Saraylı futbolcuların sürekli olarak oyunu soğutma adına yere yatması, zaman geçirmeye kalkışması ve son dakikalarda Beşiktaş taraftarlarının sahaya yabancı maddeler atması maçın en büyük eksisiydi, olmadı. Maçın hakkı da kesinlikle bizimdi, çok gol kaçırdık. Semih ve Muslera G.Saray'ı ipten aldı. Çok iyi ve şanslı günlerindeydiler. Bu beraberlikle artık zirveden iyice uzaklaştık. Bari Fernandes'i sahada görelim artık bundan sonrasında da, bir de onu yollamak zorunda kalmayalım devre arasında.
    Last edited by footballer33 : 21.Kasım.2011 at 00:22

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Maç bittikten sonra bir süre G.Saray soyunma odasına gidememiş atılan yabancı maddelerden dolayı. Bu dakikalarda Felipe Melo'nun da taraftarlara yaptığı çirkin hareketler var.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by DisCo View Post
    Hasan Şaş'ta görebildin mi? O zaman o da taraftarı tahrik etmek için yaptı. Sahaya atılan ufak cisimler süzüle süzüle kendini göstere göstere gelmez. Belki hiç birşey değmediği halde numara yaptı. Bunu ispat edemiyorum, değmediğini de edemiyorum.

O zaman kesin konuşmamak lazım.
    Hasan Şaş için eleştirilerde haklısınız.Diğer konudaysa düşündüklerimi yeterince açıkladığımı düşünüyorum.Zaten bu tarz muhabbetleri uzatmak da pek mantık işi değil.Bu yüzden daha fazla yazmayacağım bu konu hakkında cevap hakkı doğmadıkça.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by anil luque View Post
    Adam orda vermiş parasını stada gitmiş , avazı çıktığı kadar takımını destekliyor. Sen olsan sinirlenmez misin ? Yok gayet sakin maçımı izlemeye devam ederim diyorsan ben bu yazdıklarımın hepsini geri alırım. Ama yok haklısın diyorsan BEŞİKTAŞ taraftarına dil uzatmayı bırak maçını yorumla canım kardeşim.
    Ben sinirlenirim. Benim burada eleştirdiğim nokta sinirlenme değildir. Sahaya birşey atmam, normalde beni komaya sokacak Melo'ya ufacık yaşımla tehditkar parmak sallamam. Eğitim farkı buradan geliyor zaten. Sonucu düşünmeden para verdin diye, destekledin diye, takımın iyi oynuyor diye insanların canına ya da yaralanmasına kastedemezsin. Bunlar her stadta oluyor. Her stadta da eleştirilmesi gerekiyor.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Keita'ya da yaptığı hareket Galatasaray formasına yakışmadı demiştim Eboue'ye de aynısını diyorum (Tabi eğer çarpan başka bir cisim yoksa). Sadece bu yapılan 2 hareket yüzünden çirkef takım olarak adlandırılmakta ne kadar uygundur bilemiyorum.

Açık konuşayım maç başlarında Beşiktaş taraftarının tezahuratlarına ayağımla tempo tutuyordum. Önceden beri beğendiğim bir taraftar grubuydu Çarşı. Ama her geçen yıl değerini kaybediyor.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Hasan Şaş'ta görebildin mi? O zaman o da taraftarı tahrik etmek için yaptı. Sahaya atılan ufak cisimler süzüle süzüle kendini göstere göstere gelmez. Belki hiç birşey değmediği halde numara yaptı. Bunu ispat edemiyorum, değmediğini de edemiyorum.

O zaman kesin konuşmamak lazım.
    Ayrıca bu yoruma da katılıyorum. Başka bir bakış açısından bakarsak, Eboue'nin sırtına çarpan cisimleri hepimiz gördük. Eğer rol yapacak olsaydı asıl orda yapardı. İstese orda da kendini yere atardı hiç biriniz birşey diyemezdiniz.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Necip bıçak altında

Beşiktaş'ın Galatasaray ile yaptığı derbide sakatlanan Necip Uysal, ameliyat edildi.

Karşılaşmanın ikinci yarısında Veli Kavlak'ın yerine oyuna dahil olan ancak bir pozisyonda Ujfaluji'nin müdahalesiyle sağ ayak kaval kemiğinden sakatlanarak oyundan çıkan Beşiktaşlı futbolcu, Fiyapı İnönü Stadı'ndan hastaneye götürüldü.

Beşiktaş Kulübü Basın Sözcüsü Mete Düren, genç oyuncunun kaval kemiğinde 10 santimetre uzunluğunda 5 santimetre derinliğinde bir yarılma oluştuğunu belirterek, ''Necip şu an ameliyat ediliyor. Daha sonra tomografisi çekilecek. Bacağında kırıklar da olabilir. Sakatlığının düzelmesi birkaç ayı bulabilir'' dedi.

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Sakatlıklar gerçekten can sıkıcı umarım uzun sürmez ve iyileşirler.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Hasan Şaş için eleştirilerde haklısınız.Diğer konudaysa düşündüklerimi yeterince açıkladığımı düşünüyorum.Zaten bu tarz muhabbetleri uzatmak da pek mantık işi değil.Bu yüzden daha fazla yazmayacağım bu konu hakkında cevap hakkı doğmadıkça.
    Cevap hakkını ister istemez doğuracağım. Çünkü düşüncene saygım var ama olayı değerlendirme boyutunu konuşmak istiyorum ve zaten bu doğrultuda yazıyorum.

Eboue çirkef, numaracı, sahtekar çünkü kafasına birşey gelmediği halde kafasını tuttu. Destekleyici sebep kafasına gelen birşey görmedik, sırtına çarpan pet şişe var.

Hasan Şaş'ın da kafasına bir cisim çarptığını ben çıplak gözle göremedim, üstüne ona çarpan pet şişe bile yok. Hasan Şaş'ta eleştirilere hak veriyorsun. Sahterkarlık kriteri ne oluyor onu anlayamadım. Oyuncunun kafasına birşey çarptığı görünmezse ve yerde kıvranırsa sahtekar, teknik ekipten birisine olursa haklıdır mı oluyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Anadolu Yakası

Uy geçmiş olsun Necip kardeşime o ne abi ya

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Sabri nin bağLar kopmuş, Necip te kırık var. Bu maçın nasıL bir atmosferde geçtiğini gösteriyor. Seyircinin geriLmesini bu kadar abartmamaLı. Tamam pet atmasın, çakmak atmasın, küfür etmesin ama, takımın durumu ortada, kazanmaya ihtiyacı var. Oynuyorsunda, goLe yakınsın, bir türLü geLmiyor. Takımın kazanmasını için eLinden geLen herşeyi yapıyorsun tribünde ve oLmuyor. GeriLir arkadaş. Ben ekranda geriLiyorum, oradaki taraftar da geriLir. Bu kadar abartmayın. Herkes geriLiyor, başka stadLarda da aynıLarı oLuyor. Uzatmayın. Çok büyütüLecek oLayLar oLmadı. Her derbide gördüğümüz senaryoLar. Derbi bu, küfürde oLuyor, pette, çakmakta... Kavga oLan derbiLerde gördük. Sahaya inenLerin oLduğu derbiLeride gördük.

BarceLona taraftarı da küfür ediyor. ReaL taraftarı da çakmak atıyor. İnter taraftarı da Pet atıyor. Bu futboLun doğasında var. Keşke hiç oLmasa. Ama oLuyor.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Cevap hakkını ister istemez doğuracağım. Çünkü düşüncene saygım var ama olayı değerlendirme boyutunu konuşmak istiyorum ve zaten bu doğrultuda yazıyorum.

Eboue çirkef, numaracı, sahtekar çünkü kafasına birşey gelmediği halde kafasını tuttu. Destekleyici sebep kafasına gelen birşey görmedik, sırtına çarpan pet şişe var.

Hasan Şaş'ın da kafasına bir cisim çarptığını ben çıplak gözle göremedim, üstüne ona çarpan pet şişe bile yok. Hasan Şaş'ta eleştirilere hak veriyorsun. Sahterkarlık kriteri ne oluyor onu anlayamadım. Oyuncunun kafasına birşey çarptığı görünmezse ve yerde kıvranırsa sahtekar, teknik ekipten birisine olursa haklıdır mı oluyor.

Hasan Şaş'a da birşey gelmemiş olabilir.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by LaigLeNoiR View Post
    Hasan Şaş'a da birşey gelmemiş olabilir.
    Oda ihtimaller arasında ama gözden kaçıyor. Çünkü taraftarın sahaya birşey atmasına kulp bulmak gerekiyordu. Eboue'nin olayını göstermek hele de çarpan birşey görünmüyorken üstüne su şişesi varken gayet mantıklı görünüyor. Oysa bu taraftar kimse tahrik etmeden de küfür ediyordu ve sahaya yabancı madde atıyordu.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Bana kuLübeLere pet, çakmak atıLmayan bir derbi maçı göster. Ondan sonra sana sonuna kadar katıLacağım.

FazLa taktık Hasan mevzusuna bence Burak.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ben sinirlenirim. Benim burada eleştirdiğim nokta sinirlenme değildir. Sahaya birşey atmam, normalde beni komaya sokacak Melo'ya ufacık yaşımla tehditkar parmak sallamam. Eğitim farkı buradan geliyor zaten. Sonucu düşünmeden para verdin diye, destekledin diye, takımın iyi oynuyor diye insanların canına ya da yaralanmasına kastedemezsin. Bunlar her stadta oluyor. Her stadta da eleştirilmesi gerekiyor.
    Ya Burak Abi insanlar o anda onu mu düşünüyor sanki ? Meloyla teke tek kalsak beni döver ya durduğum yerden birşey yapmayayım falan. Bu mudur yani ? Ya en basitinden pes oynarken bile gol kaçınca bilmem ne olunca hop oturup hop kalkıyoruz. Kaldı ki derbii atmosferinde takımı için elinden geleni yapan taraftardan bahsediyoruz. Tekrar söylüyorum taraftarın sahaya attığı maddeleri veya Eboue'ye edilen küfrü savunmak gibi bir niyetim yok. Ama bu taraftar bunu durup dururken yapmadı ve sabrının taşması için gereken herşey vardı ortamda. Anlatmaya çalıştığım nokta bu.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    Bana kuLübeLere pet, çakmak atıLmayan bir derbi maçı göster. Ondan sonra sana sonuna kadar katıLacağım.

FazLa taktık Hasan mevzusuna bence Burak.
    Diğer stadlarda atılmıyor demiyorum ki. Derbiyi bırak hazırlık maçında millet birbirine giriyor. Şayet deseydim atılmayan bir derbi göstermek boynumun borcu olurdu.

Her stadta atılıyor ve bugün burada da atıldı. Sadece eleştirilmeyi kabul etmiyorsunuz. Her yerde var, oyuncu tahrik etti vs. Adamı öldürdüm çünkü canım istedi, ev soydum çünkü açtım gibi oluyor.

Maçı aynen benim gibi derin yaşayan ama o an mantığını koruyabilen Beşiktaş taraftarıda o tribünlerde vardı. İnsanlara elleriyle atmayın işareti yapıyorlardı. Adamlar azınlıklar diye suçlu mu oldular, atanlar mı haklı oldu. Bence gerçek taraftar, mantığını koruyabilen bu insanlardır.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Dünya da kafasına Pet geLdi diye, ya da çakmak geLdi diye hastaneye giden veya öLen oLmadı, oLmazda. GüzeL bir geriLim fiLmi anLatıyormuşsun gibi okudum resmen.

yok artık. Zaten o maddeLer futboLcuLara ya da başkaLarına zarar verecek cinsten oLsa stada sokuLmaz ki zaten zarar verebiLecek maddeLer stada sokuLmaz.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Diğer stadlarda atılmıyor demiyorum ki. Derbiyi bırak hazırlık maçında millet birbirine giriyor. Şayet deseydim atılmayan bir derbi göstermek boynumun borcu olurdu.

Her stadta atılıyor ve bugün burada da atıldı. Sadece eleştirilmeyi kabul etmiyorsunuz. Her yerde var, oyuncu tahrik etti vs. Adamı öldürdüm çünkü canım istedi, ev soydum çünkü açtım gibi oluyor.

Maçı aynen benim gibi derin yaşayan ama o an mantığını koruyabilen Beşiktaş taraftarıda o tribünlerde vardı. İnsanlara elleriyle atmayın işareti yapıyorlardı. Adamlar azınlıklar diye suçlu mu oldular, atanlar mı haklı oldu. Bence gerçek taraftar, mantığını koruyabilen bu insanlardır.

Emin oL bunu yapanLarın çoğuda maçtan sonra keşke yapmasaydık diyecektir ama yapıLıyor işte. Bundan 10-15 yıL sonra da aynı şeyLeri konuşacağız. Bu hiçbir zaman değişmeyecek.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Beşiktaşlı arkadaşlar o çakmaklar şişeler Almeida'ya Quaresma'ya gelse yıkmıştı şimdi burayı

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Terim Maç sonu açıklamalarında çok güzel konuşmuş.Sanırım böyle bir maçtan sonra bunu Türkiye'de söyleyebilecek nadir teknik adamlardan.Avrupa'da Beşiktaş oynarken Beşiktaşlıyız Trabzon oynarken Trabzonluyuz dedi.Ne olursa olsun Fatih Terim yine rakibe gül uzattı.Karşı taraftan başka şeyler gelsede.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post
    Beşiktaşlı arkadaşlar o çakmaklar şişeler Almeida'ya Quaresma'ya gelse yıkmıştı şimdi burayı
    Kimse burada atılanları övmüyor zaten. Galatasaraylılar kendi istedikleri gibi anlamaya çalışıyorlar.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Sigara da öldürür diyor. Anında ölen kaç kişi gördün. Zaten bundan dolayı herkes içiyor.

Yarın öbür gün Allah uzak etsin diyelim birinin sinirine, gözüne, kulağına gelecek ve sonuçlarını göreceğiz. Belki hiç duymadığın birşeyi söyleyeceğim; hapşırırken kemik kırılıyorsa onlarında etkili tesiri vardır. Dediğin gibi sürekli olmadığı için atmak haktır.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by Suicider View Post
    Terim Maç sonu açıklamalarında çok güzel konuşmuş.Sanırım böyle bir maçtan sonra bunu Türkiye'de söyleyebilecek nadir teknik adamlardan.Avrupa'da Beşiktaş oynarken Beşiktaşlıyız Trabzon oynarken Trabzonluyuz dedi.Ne olursa olsun Fatih Terim yine rakibe gül uzattı.Karşı taraftan başka şeyler gelsede.
    Büyük hoca farkı bu işte. GeriLimin üstüne geriLim iLe gitmiyor. Atmosferden anLıyor, duyguLarı anLıyor. O yüzden zaten İmparator.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Açıkcası konuşulan konu Eboue olduğu için Hasan Şaş'a fazla odaklanmamıştım.Bu mesajından sonra dikkatlice seyrettim,cisim gözükmüyor gerçekten.Fakat şu da var.Hasan Şaş'ın numara yapması oyunun gidişatını etkilemez.Ama Eboue kafasına gelmeyen şey için kafasını tutup numara yapması oyunun soğuması adına yapılmış olabilir.(sağlık ekiplerini gelmesi,o sırada taraftarların sinirlenip daha çok madde atarak maçın oynanması engelleme vs.) Neyse bu konuları tartışmak çok gereksiz gerçekten.Ve ayrıca sıkıcı da.Şurada maçı konuşacağımıza,takıldığımız noktalara bak.Maçla alakalı bir tane teknik-taktik analiz yorumu yok.Hani medyayı eleştiriyoruz ya genelde,önce bir dönüp kendimize bakmamız gerekiyor sanırım.
    So what?
    Saike

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Sigara da öldürür diyor. Anında ölen kaç kişi gördün. Zaten bundan dolayı herkes içiyor.

Yarın öbür gün Allah uzak etsin diyelim birinin sinirine, gözüne, kulağına gelecek ve sonuçlarını göreceğiz. Belki hiç duymadığın birşeyi söyleyeceğim; hapşırırken kemik kırılıyorsa onlarında etkili tesiri vardır. Dediğin gibi sürekli olmadığı için atmak haktır.

GeriLim fiLmLerini bırakaLım artık. SAW izLer gibi oLduk resmen. Fatih hocanın izLediği yoLdan gideLim. Maç bitti, oLanLar oLdu. İşin doğrusu da ne kadar konuşursak konuşaLım bunLar düzeLmeyecek ve her zaman oLacak. O yüzden fazLa tartışmaya gerek yok.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Van için Pascal Nouma ve Hayko Cepkin de soyunmuş.

Sayfa 8 / 11 İlkİlk ... 678910 ... SonSon

Mesaj Yetkileri