Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
35. You may not vote on this poll
  • Beşiktaş kazanır

17 48.57%
  • Berabere biter

2 5.71%
  • Galatasaray kazanır

16 45.71%
1 ile 30 arası toplam 326 sonuç

Konu: [11.Hafta] Beşiktaş - Galatasaray

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Hasan Şaş için eleştirilerde haklısınız.Diğer konudaysa düşündüklerimi yeterince açıkladığımı düşünüyorum.Zaten bu tarz muhabbetleri uzatmak da pek mantık işi değil.Bu yüzden daha fazla yazmayacağım bu konu hakkında cevap hakkı doğmadıkça.
    Cevap hakkını ister istemez doğuracağım. Çünkü düşüncene saygım var ama olayı değerlendirme boyutunu konuşmak istiyorum ve zaten bu doğrultuda yazıyorum.

Eboue çirkef, numaracı, sahtekar çünkü kafasına birşey gelmediği halde kafasını tuttu. Destekleyici sebep kafasına gelen birşey görmedik, sırtına çarpan pet şişe var.

Hasan Şaş'ın da kafasına bir cisim çarptığını ben çıplak gözle göremedim, üstüne ona çarpan pet şişe bile yok. Hasan Şaş'ta eleştirilere hak veriyorsun. Sahterkarlık kriteri ne oluyor onu anlayamadım. Oyuncunun kafasına birşey çarptığı görünmezse ve yerde kıvranırsa sahtekar, teknik ekipten birisine olursa haklıdır mı oluyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Quote Originally Posted by DisCo View Post
    Cevap hakkını ister istemez doğuracağım. Çünkü düşüncene saygım var ama olayı değerlendirme boyutunu konuşmak istiyorum ve zaten bu doğrultuda yazıyorum.

Eboue çirkef, numaracı, sahtekar çünkü kafasına birşey gelmediği halde kafasını tuttu. Destekleyici sebep kafasına gelen birşey görmedik, sırtına çarpan pet şişe var.

Hasan Şaş'ın da kafasına bir cisim çarptığını ben çıplak gözle göremedim, üstüne ona çarpan pet şişe bile yok. Hasan Şaş'ta eleştirilere hak veriyorsun. Sahterkarlık kriteri ne oluyor onu anlayamadım. Oyuncunun kafasına birşey çarptığı görünmezse ve yerde kıvranırsa sahtekar, teknik ekipten birisine olursa haklıdır mı oluyor.

Hasan Şaş'a da birşey gelmemiş olabilir.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by LaigLeNoiR View Post
    Hasan Şaş'a da birşey gelmemiş olabilir.
    Oda ihtimaller arasında ama gözden kaçıyor. Çünkü taraftarın sahaya birşey atmasına kulp bulmak gerekiyordu. Eboue'nin olayını göstermek hele de çarpan birşey görünmüyorken üstüne su şişesi varken gayet mantıklı görünüyor. Oysa bu taraftar kimse tahrik etmeden de küfür ediyordu ve sahaya yabancı madde atıyordu.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Bana kuLübeLere pet, çakmak atıLmayan bir derbi maçı göster. Ondan sonra sana sonuna kadar katıLacağım.

FazLa taktık Hasan mevzusuna bence Burak.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    Bana kuLübeLere pet, çakmak atıLmayan bir derbi maçı göster. Ondan sonra sana sonuna kadar katıLacağım.

FazLa taktık Hasan mevzusuna bence Burak.
    Diğer stadlarda atılmıyor demiyorum ki. Derbiyi bırak hazırlık maçında millet birbirine giriyor. Şayet deseydim atılmayan bir derbi göstermek boynumun borcu olurdu.

Her stadta atılıyor ve bugün burada da atıldı. Sadece eleştirilmeyi kabul etmiyorsunuz. Her yerde var, oyuncu tahrik etti vs. Adamı öldürdüm çünkü canım istedi, ev soydum çünkü açtım gibi oluyor.

Maçı aynen benim gibi derin yaşayan ama o an mantığını koruyabilen Beşiktaş taraftarıda o tribünlerde vardı. İnsanlara elleriyle atmayın işareti yapıyorlardı. Adamlar azınlıklar diye suçlu mu oldular, atanlar mı haklı oldu. Bence gerçek taraftar, mantığını koruyabilen bu insanlardır.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Diğer stadlarda atılmıyor demiyorum ki. Derbiyi bırak hazırlık maçında millet birbirine giriyor. Şayet deseydim atılmayan bir derbi göstermek boynumun borcu olurdu.

Her stadta atılıyor ve bugün burada da atıldı. Sadece eleştirilmeyi kabul etmiyorsunuz. Her yerde var, oyuncu tahrik etti vs. Adamı öldürdüm çünkü canım istedi, ev soydum çünkü açtım gibi oluyor.

Maçı aynen benim gibi derin yaşayan ama o an mantığını koruyabilen Beşiktaş taraftarıda o tribünlerde vardı. İnsanlara elleriyle atmayın işareti yapıyorlardı. Adamlar azınlıklar diye suçlu mu oldular, atanlar mı haklı oldu. Bence gerçek taraftar, mantığını koruyabilen bu insanlardır.

Emin oL bunu yapanLarın çoğuda maçtan sonra keşke yapmasaydık diyecektir ama yapıLıyor işte. Bundan 10-15 yıL sonra da aynı şeyLeri konuşacağız. Bu hiçbir zaman değişmeyecek.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Açıkcası konuşulan konu Eboue olduğu için Hasan Şaş'a fazla odaklanmamıştım.Bu mesajından sonra dikkatlice seyrettim,cisim gözükmüyor gerçekten.Fakat şu da var.Hasan Şaş'ın numara yapması oyunun gidişatını etkilemez.Ama Eboue kafasına gelmeyen şey için kafasını tutup numara yapması oyunun soğuması adına yapılmış olabilir.(sağlık ekiplerini gelmesi,o sırada taraftarların sinirlenip daha çok madde atarak maçın oynanması engelleme vs.) Neyse bu konuları tartışmak çok gereksiz gerçekten.Ve ayrıca sıkıcı da.Şurada maçı konuşacağımıza,takıldığımız noktalara bak.Maçla alakalı bir tane teknik-taktik analiz yorumu yok.Hani medyayı eleştiriyoruz ya genelde,önce bir dönüp kendimize bakmamız gerekiyor sanırım.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Maçla alakalı bir tane teknik-taktik analiz yorumu yok.Hani medyayı eleştiriyoruz ya genelde,önce bir dönüp kendimize bakmamız gerekiyor sanırım.
    Maçın öne çıkan konusu bu olduğu için konuşuldu. Maçın analizini başta yapmıştım. Galatasaray maça iyi başlayacak ve yakaladığını atarsa iş değişir demiştim. Olmazsa Beşiktaş baskılı oynar ve atar diye devamını getirmiştim. Tek eksik yanı golü atamaması oldu.

Playoff'un olduğu bir ligde bu beraberlik kimseye birşey kaybettirmedi. Fenerbahçe ve Trabzonspor'a da birşey kazandırmadı. Yoksa iki takımda ciddi yara almıştı.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

takıldığımız noktalara bak.Maçla alakalı bir tane teknik-taktik analiz yorumu yok.Hani medyayı eleştiriyoruz ya genelde,önce bir dönüp kendimize bakmamız gerekiyor sanırım.

Dedik ya Muslera iyi oynadı diye
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Mesaj Yetkileri