1 ile 30 arası toplam 32 sonuç

Konu: Kanatsız 4-3-3: Mucize sonuçlar, bol gol

Hybrid View

teşekkürler denemeye çalışacağım.

Quote Originally Posted by reisbulut View Post
    teşekkürler denemeye çalışacağım.

rica ederim başka takımlarda deneyemediğim için deneme imkanınız olursa nasıl sonuçlar aldığınızı paylaşırsanız sevinirim...

Quote Originally Posted by antares1287 View Post
    rica ederim başka takımlarda deneyemediğim için deneme imkanınız olursa nasıl sonuçlar aldığınızı paylaşırsanız sevinirim...
    Şuan 2 maçta denedim. Napoli ile maçlar 0-0 ve 1-0 bitti. Dikkatimi çeken unsurlardan birisi şutlar gerek ceza sahası içi olsun gerekse ceza sahası dışı olsun çoğu ya kaleyi tutmuyo. iki maçta toplamda 36 şut çektim 6 sı kaleyi tuttu acaba bunun nedeni ne olabilir. bunun yanısıra topa daha çok ben sahip oluyorum.

Quote Originally Posted by reisbulut View Post
    Şuan 2 maçta denedim. Napoli ile maçlar 0-0 ve 1-0 bitti. Dikkatimi çeken unsurlardan birisi şutlar gerek ceza sahası içi olsun gerekse ceza sahası dışı olsun çoğu ya kaleyi tutmuyo. iki maçta toplamda 36 şut çektim 6 sı kaleyi tuttu acaba bunun nedeni ne olabilir. bunun yanısıra topa daha çok ben sahip oluyorum.
    Forvetteki oyuncuların bitiricilik ve soğukkanlılık özellikleri çok önemli özellikle de solda ve ortada oynattığmız forvetlerimiz için bunlar düşük olabilir.Topa sahip olmada önde olma ve 2 maçta 36 şut önemli bir rakam demek ki pozisyon buluyor takım ama son vuruşlarda biraz etkisiz kalıyor bir de takım yeni bir taktiğe geçince bunun bir alışma süreci oluyor 3-4 hafta kadar sonrasında takım tam olarak oturuyor taktiğin familiarity si %100 olana kadar additional focus area yı teamwork, workload u da very high olarak ayarlarsanız uyum sürecini en kısa sürede atlatabilirsiniz diye düşünüyorum...

benim taktiğe ne kadar da çok benziyoo

Quote Originally Posted by abdulmuttalip View Post
    benim taktiğe ne kadar da çok benziyoo
    Senin bu forumda bir 4-5-1 taktiğini görmüştüm ama sen de böyle bir taktik yapmaya başlamışsan kader ortağıyız diyelim umarım başarılı sonuçlar almışsındır bu taktikle bana çok iyi getirileri oldu...

Mesaj Yetkileri