1 ile 30 arası toplam 32 sonuç

Konu: Kanatsız 4-3-3: Mucize sonuçlar, bol gol

Hybrid View

Quote Originally Posted by reisbulut View Post
    Taktikle 1. sezon geçirdim. (Napoli ile 2014-2015 sezonunu)
    Ligde son 6 hafta kala şampiyonluğu ilan edince son 6 maç başka taktik denedim o taktikle 5 galibiyet 1 beraberlik aldım onun dışındaki bütün sonuçları bu taktikle aldım tatile gitmedim.

BAZI MAÇLAR

KADRO PERFORMANSIM

Muhteşem sonuçlar ne denilebilir ki kardeşim tebrik ederim.Ayrıca kariyer verilerini paylaşarak bana katkıda bulunduğum için teşekkür ederim.Bu benim ilk taktik paylaşımımdı baya emek verdim bu taktik için ama fazla kişiden ilgi görmedi taktik senin dışında olumlu yada olumsuz yorum yazan yada kariyer verilerini paylaşan pek yok bu da bu forumda başka paylaşımlar yapmak için biraz şevkimi kırdı açıkçası...

Quote Originally Posted by antares1287 View Post
    Muhteşem sonuçlar ne denilebilir ki kardeşim tebrik ederim.Ayrıca kariyer verilerini paylaşarak bana katkıda bulunduğum için teşekkür ederim.Bu benim ilk taktik paylaşımımdı baya emek verdim bu taktik için ama fazla kişiden ilgi görmedi taktik senin dışında olumlu yada olumsuz yorum yazan yada kariyer verilerini paylaşan pek yok bu da bu forumda başka paylaşımlar yapmak için biraz şevkimi kırdı açıkçası...
    Öncelikle teşekkür ediyorum tebriğin için kardeş. Bende genelde özellikle bu şekilde geri dönüş yapmazdım ama gerçekten bu taktik şuan için favorim FM2012 de. Ama bunu başka takımlarında deneyip burada geri dönüşüm yapmasını isterdim. Karşılıklı fikir alışında bulunulmalı. Ben genelde hep bu şekilde hazır taktik kullanırım sadece bu napoli kariyerimde ilk 2 sezon 2,3 taktiğin karışımını birleştirdim ve bir taktik yapmıştım onunla oynaadım. daha sonra hazır taktik diye isimlendirdiğm başka fm severlerin taktiklerini kullandım. Burada bende bazen bakıyorum bu aralar çok geri dönüşler olmuyor. Tabi bu durum senin de dediğin gibi şevk kırıyor gerçekten.

Mesaj Yetkileri