1 ile 30 arası toplam 32 sonuç

Konu: Kanatsız 4-3-3: Mucize sonuçlar, bol gol

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Oynadığınız maçların sonuçlarını bizimle paylaşırsanız iyi bir ölçüt olacaktır.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Quote Originally Posted by LaigLeNoiR View Post
    Oynadığınız maçların sonuçlarını bizimle paylaşırsanız iyi bir ölçüt olacaktır.
    Şu anda 2017 yılında olduğum ve takımımda regen çok olduğu için oyuncular fazla tanınmadığı için Fenerbahçe üzerinden burda örnek verdim kardeşim.Yukarıda da dediğim gibi Grimsby kariyerimde sadece bu taktiği deneyebildim ama şöyle yapayım Premier Lig'e çıktığımdan beri bu taktikten önceki ve sonraki maçlarımı koyayım.

çizgiyle ayırdığım yere kadar her türlü taktiği deneyip rezil olduğum oyunu bırakma noktasına geldiğim bölüm çizgiden önce sadece Arsenal maçında bu taktiği deneyip Manchester maçında defansif bir taktikle oynamıştım ama sonuç ortada ondan sonrası da bu taktiğe kesin dönüş yapıp bu taktikle oynadığım bölüm...

ve bu da takımın durumu gördüğünüz gibi bunu 22.7 yaş ortalamasıyla ligin en genç,maaş ortalaması açık ara en düşük ve medya beklentisi 20.lik olan takımla yaptık...

Mesaj Yetkileri