Oynanan futbolda hoşuma gidiyor. Şuana kadar 4. sezonumun devre arası bitti. 19 maçta 16 galibiyet 3 beraberlikle namağlup liderim. Şampiyonlar Ligindede 6 maçta 5 galibiyet 1 mağlubiyet aldım.
Şunu sormak istiyorum Workload(Very High) ve Additional Focus Areayı(Teamwork) değiştireyimmi Şuan için Familiarity full. Fakat senin tavsiyenle Very High ve Teamwork yapmıştım bunları değiştirince Familiarity tekrar düşüyo.
Merak etiğim ve senin maçlarında adığın şu sonuçların istatistiklerini istiyorum. Forvetlerin Gol ve Asist dağılımını birde 3 orasaha oyuncusunu.
Birde maçı önde götürdüğümüz anlarda tavsiyen vardı onu resimlesen dizilişi sen nasıl yapıyorsun. Diğer değiştirdiğin ayarları nasıl yapıyorsun. Bunlar Real Barça denk gelirse Ş.L. de orda kullanmak için. Şuan son 16 dayım Hamburgla eşleştim. Şimdiden teşekkürler herşey için.
Rica ederim iyi sonuçlar aldığınızı görmek beni mutlu ediyor.Eğer familiarity full ise workload kısmını average a düşürebilirsin.Oyuncu istatistiklerine gelince onları takımımdaki çoğu oyuncum regen olduğu için koymadım.Ama şöyle söyleyeyim Advanced Forward olarak oynayan oyuncum genelde gollerimi atıyor,ondan sonra poacher ım geliyor deep-lying olarak oynayan forvetim ise az gol atıp çok gol attırıyor ligin asist krallığında 2.sırasında.Ayrıca sağda oynayan stoperimde toplamda 11 golle bana katkıda bulundu.Önde olduğumuz maçlarda skor korumaya yönelik yapacağımız taktik de şu şekilde:
![]()
Teşekkür ediyorum verdiiğin cevaplar için ve böyle güzel bir taktik yaptığın için.
Ben Napoli kariyerimde ilk 2 sezon kendi taktiğimi kullandım.(Daha doğrusu 3 taktiği harmanlayıp oluşturduğum taktiği) Bunlarda çok başarılı oldum ama ligde çok gol yiyordum Ş.L. istediğim yerlere gelemiyordum. Şuana kadar senin taktiğin güzel bazen ilginç sonuçlar alsamda. 3. sezonda senin taktiğinde dahil olmak üzere bir çok taktik denedim 4. sezonda ise şuana kadar sadece senin taktiği kullanıyorum.
Sezonu bitirince tekrar resim koyarım İNŞALLAH.
Senin bu taktik İNTERİN teknik adamının sonu oldu
4. sezonumun 26 haftası rakip İnter ilk maç 6-4 kazanmıştım. 2. maçı 10 kişi kalmama rağmen ilk yarıda bulduğum gollerle 3-0 aldım. 3. golde Leandro tam vuracaken karompalde topu Lucio kendi kalesine gönderdi. Hamsik yaptığı 3 asistle maça damgasını vurdu.