Sayfa 3 / 4 İlkİlk 1234 SonSon
61 ile 90 arası toplam 99 sonuç

Konu: FM 2012'de ilk kariyerim başlıyor

ERMAN ERGİN VE CELALEDDİN KOÇAK KIRKLARELİSPOR'DA

Kırklarelispor tecrübeli iki futbolcu ile anlaşma imzaladı.Futbolcular yarın kampa katılacaklar

ERMAN ERGİN

CELALEDDİN KOÇAK

Nesil
    2011
    Yer
    Eskişehir

Quote Originally Posted by ahmetkaptan1905 View Post
    evet var ama 23 yaş altı oyuncuları alman gerekiyor ayrıca bunlar bana gelmeyi kabul eden adamlar kimlerle ugraştım bi bilsen ama adamlar reddediyorlar kulübün itibarından dolayı transfer yapamıyorum resmen şimdi bedelsiz olarak bi kaç adamla görüşüyorum onları kadroya katarsak güzel olucak bakalım görücez bu arada yabancı oyuncu önerilerine acıgım
    Meksika ya git Meksika

Canım Çekti Bak Bende Bir Kırıkkalespor Kariyeri Açayım Nasıl Olsa Hep Karıştırıyorlar Bizi Hemşeri Sayılırız

Bank Asya'da Başarılar Şöyle Sağlam 2-3 Zenci Bulursan Rahat Edersin

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Quote Originally Posted by wolffather View Post
    Meksika ya git Meksika

bunu degerlendiricem

ESKİ FENERBAHÇELİ KEMAL ASLAN KIRKLARELİSPORLA SÖZLEŞME İMZALADI !!

Kemal Aslan kariyerini yeniden canlandırmak istediği için Kırklarelispor ve Ahmet Kaptanın çok büyük bir şans oldugunu düşündügünü ve burda oldugunu söyledi Kemal Aslan taraftarın kendilerine güvenmelerini istedi.

Nesil
    2011
    Yer
    Eskişehir

hım bu transfer iyi işte bir de şu celaleddinin yüzü hiç yabancı gelmiyor Bu arada takımının ismi ne kadar zor söyleniyor öyle

Kırklarelispor celaleddin eski trabzonspor lu

ZAFER DEMİRAY,ALİ YILMAZ VE İSMAİL GÜLDÜREN KIRKLARELİSPOR'DA

Transfer çalışmalarına son sürat devam eden Ahmet Kaptan ve ekibi Zafer Demiray Ali Yılmaz ve İsmail Güldüren ile anlaşmaya vardı.Geçen sezon sakatlıklar dolayısıyla yaşadıgı sorunları tekrar yaşamak istemeyen Kaptan bol alternatifli bir kadro kurmak istedikleri için transferde aktif bir şekilde hareket edeceklerini bildirdi.

Zafer Demiray

İsmail Güldüren

TOLGA DOĞANTEZ KIRKLARELİSPORLA SÖZLEŞME İMZALADI

Kırklarelispor Türk futbolunun tecrübeli isimlerini kadrosuna katmaya devam ediyor.Son olarak Tolga Doğantez le kadrosuna takviye yapan Kırklarelispor bu sezon için önemli hedefleri oldugunu bir kez daha gösterdi.

bunu degerlendiricem

ESKİ FENERBAHÇELİ KEMAL ASLAN KIRKLARELİSPORLA SÖZLEŞME İMZALADI !!

Kemal Aslan kariyerini yeniden canlandırmak istediği için Kırklarelispor ve Ahmet Kaptanın çok büyük bir şans oldugunu düşündügünü ve burda oldugunu söyledi Kemal Aslan taraftarın kendilerine güvenmelerini istedi.

dogru söylüyor renkdaş meksikaya git demiş dogru demiş 2. ligleri özellikle norveç hatta estonya liglerine fln bak itibari düşük liglerin tümüne bak heleki 2. 3. liglerine sana verdigim raporda takıma gelen oyuncu bulamadın galiba :/

Quote Originally Posted by BaGa TaRKaN View Post
    Canım Çekti Bak Bende Bir Kırıkkalespor Kariyeri Açayım Nasıl Olsa Hep Karıştırıyorlar Bizi Hemşeri Sayılırız

Bank Asya'da Başarılar Şöyle Sağlam 2-3 Zenci Bulursan Rahat Edersin

tavsiyelerini bekilyorum o konuda 200K trasfer bütcesi var

Quote Originally Posted by Gratel View Post
    dogru söylüyor renkdaş meksikaya git demiş dogru demiş 2. ligleri özellikle norveç hatta estonya liglerine fln bak itibari düşük liglerin tümüne bak heleki 2. 3. liglerine sana verdigim raporda takıma gelen oyuncu bulamadın galiba :/

renkdaş valla teklif gönderdim ama gelen olmadı tekrar bi kontrol etcem o listeyi iyi aklıma getirdin

renkdaş valla teklif gönderdim ama gelen olmadı tekrar bi kontrol etcem o listeyi iyi aklıma getirdin

he bak bakalım inş işini görür sende varmı bilmiyorm pivot klüb isterken yerde trial fln diye bir sekme var oraya basınca ayrıyetten yedek maçları gibi deneme ligi açıyor kendi bulup oyuncuları test ediyor klüb galiba bir sürü oyuncu getiriyor denemeye işini görüp alabiliyorsun ama takımım GALATASARAY sende varmı bilmem o dedigim özellik

he bak bakalım inş işini görür sende varmı bilmiyorm pivot klüb isterken yerde trial fln diye bir sekme var oraya basınca ayrıyetten yedek maçları gibi deneme ligi açıyor kendi bulup oyuncuları test ediyor klüb galiba bir sürü oyuncu getiriyor denemeye işini görüp alabiliyorsun ama takımım GALATASARAY sende varmı bilmem o dedigim özellik

pilot kulüp için başvurdum başgana ama bakalım ne olcak tekrar bi bakarım bi ara ben ona bu arada listeden adam bulamadım ya bitek lenny vardı onuda xerex kapmış

pilot kulüp için başvurdum başgana ama bakalım ne olcak tekrar bi bakarım bi ara ben ona bu arada listeden adam bulamadım ya bitek lenny vardı onuda xerex kapmış
    pivot klüb demek istemedim deneme klübü bu oyuncuları otomatik buluyor klüb deniyor beyenirsen alırsın bende var öle bir şey sende varmı bilmiyorm liginde takımında obaje ve okoli fln gelmiyormu scorza enzo var lenny gibi pamic alen , ahmed soukouna , N'Diaye Alassane , Nyassi Sainey , N'suki Givestin , Trecarichi Lucas ve isma Fofana bunlardan biri bille gelmiyor mu ( başdak iisimler soyadları olabilir) recep niyaz , muhammed Demirci kiralanmıyor mu

Nesil
    2011
    Yer
    Eskişehir

Muhammed bana gelmedi çürüyor BJK de

Muhammed bana gelmedi çürüyor BJK de

o muhammed banada gelmedi beşiktaşın yedekler takımını bırak adam 18 yaş altında ve kiralamak istiyorum gelmiyor

Nesil
    2011
    Yer
    Eskişehir

o muhammed banada gelmedi beşiktaşın yedekler takımını bırak adam 18 yaş altında ve kiralamak istiyorum gelmiyor
    yaw senin takımının ismi bile zor söyleniyor ondan gelmemiştir ama benim takım yılların Sarıyeri Ne ararsan var burada... Dedim ki ona bak gel koçum bizde sahil var, balık var, martılara simit atma var, kız desen sarıyerli kızlarımız güzeldir dedim. Yok kabul etmedi arkadaş bundan sonra yüzüne bile bakmam köftehorun. Bak buraya yazıyorum bir gün gelecek o bana gelecek ben onu almayacağım

yaw senin takımının ismi bile zor söyleniyor ondan gelmemiştir ama benim takım yılların Sarıyeri Ne ararsan var burada... Dedim ki ona bak gel koçum bizde sahil var, balık var, martılara simit atma var, kız desen sarıyerli kızlarımız güzeldir dedim. Yok kabul etmedi arkadaş bundan sonra yüzüne bile bakmam köftehorun. Bak buraya yazıyorum bir gün gelecek o bana gelecek ben onu almayacağım

valla olum bende aynı durumdayım şimdi transferleri paylaşıcam birazdan bak bakalım ne diyceksin 3 tane yabancı aldım

İŞTE KARŞINIZDA KIRKLARELİSPOR'UN YENİ TRANSFERLERİ

ALİ YILMAZ

BERKİN KAMİL ARSLAN

CELALEDDİN KOÇAK

ERMAN ERGİN

ERSAN TEKKAN

GRANT KEKANA

İSMAİL GÜLDÜREN

KEMAL ASLAN

METİN FİDAN

SOFİANNE HANNİ

THANDANİ NTSHUMAYELO

TOLGA DOĞANTEZ

YUSUF DOĞAN

ZAFER DEMİRAY

İŞTE TRANSFER GEÇMİŞİ

defans transferi çokiyi defans ve defansif oyuncular çokiyi berkin aslan fln onalrı söylemeye gerekyok.D

adem demir gözüme çapdı serbest oyuncu 25 yaşlarında senin ligi idare etcek forvet olurmu bibakıver

Nesil
    2011
    Yer
    Eskişehir

Ali Yılmaz da çok iyidir. Şu anda Sarıyer de en iyi oyuncularımdan 2. lig de aldığın yabancılarda kaliteli

defans transferi çokiyi defans ve defansif oyuncular çokiyi berkin aslan fln onalrı söylemeye gerekyok.D
    eyvallah kardeşim

adem demir gözüme çapdı serbest oyuncu 25 yaşlarında senin ligi idare etcek forvet olurmu bibakıver
    adem büyüğe bakıcam bi teşekkürler ama forvet olarak ibrahim yılmaz ibrahim selen can tutal ve bi kaç forvetim daha var ve idare ediyor onlar su anda

Ali Yılmaz da çok iyidir. Şu anda Sarıyer de en iyi oyuncularımdan 2. lig de aldığın yabancılarda kaliteli
    bakıp görücez kardeşim

Nesil
    2011
    Yer
    Eskişehir

eyvallah kardeşim

adem büyüğe bakıcam bi teşekkürler ama forvet olarak ibrahim yılmaz ibrahim selen can tutal ve bi kaç forvetim daha var ve idare ediyor onlar su anda

bakıp görücez kardeşim
    Arkadaşım o forvetler ile Banka Asya da işin zor Oynadığın taktiği bilmiyorum tabii ki ama çok zor bu elemanlar ile gol bulman. Şimdi transferlerine daha detaylı baktım. Aşağıda da aldığın oyunculara iyi demişim ama kadro dağılımı nedeni ile şimdi fikirlerimi söyleyeyim. Yabancı hakkının 2 tanesini orta saha da kullanman olmamış bence. Bir tane Poacher nitelikte forvet almalıydın Bank Asya'nın tozunu alsın. Kanat taktiği ile oynayacaksan bir tane kanat almalıydın hızlı. Orta sahanın ortasına aldığın tandani miydi neydi o mesela çok iyi bir transfer... Tam CM-Support veya BMW-Support... Defansa aldığın yabancı gibi bir çok alabileceğin Türk oyuncu var. Yani aldığın 3 yabancıdan 1 i benden geçer not aldı Ama bunlar kötü olduğu için değil yanlış anlama altta da belirttim iyi oyuncular ama senin durumun biraz BJK ye dönmüş Orta sahası ve kanatları çok iyi olan ama defans kanatları olmayan bir takım ne kadar takım olur Hani squad harmony diye bir seçenek var takım yöneticilerinin kadro kalitesi dağılımı hakkında senin hakkında düşündükleri işte burası diplerde haberin olsun

Süper Lige değil çıkmak Play-off lara kalacağından şüpheliyim

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Transferler takıma göre çok güzel, oyuncular takıma alışıp sistem oturduktan sonra işini kolaylaştırırlar.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Arkadaşım o forvetler ile Banka Asya da işin zor Oynadığın taktiği bilmiyorum tabii ki ama çok zor bu elemanlar ile gol bulman. Şimdi transferlerine daha detaylı baktım. Aşağıda da aldığın oyunculara iyi demişim ama kadro dağılımı nedeni ile şimdi fikirlerimi söyleyeyim. Yabancı hakkının 2 tanesini orta saha da kullanman olmamış bence. Bir tane Poacher nitelikte forvet almalıydın Bank Asya'nın tozunu alsın. Kanat taktiği ile oynayacaksan bir tane kanat almalıydın hızlı. Orta sahanın ortasına aldığın tandani miydi neydi o mesela çok iyi bir transfer... Tam CM-Support veya BMW-Support... Defansa aldığın yabancı gibi bir çok alabileceğin Türk oyuncu var. Yani aldığın 3 yabancıdan 1 i benden geçer not aldı Ama bunlar kötü olduğu için değil yanlış anlama altta da belirttim iyi oyuncular ama senin durumun biraz BJK ye dönmüş Orta sahası ve kanatları çok iyi olan ama defans kanatları olmayan bir takım ne kadar takım olur Hani squad harmony diye bir seçenek var takım yöneticilerinin kadro kalitesi dağılımı hakkında senin hakkında düşündükleri işte burası diplerde haberin olsun

Süper Lige değil çıkmak Play-off lara kalacağından şüpheliyim
    hacı inş play off lara kalmadan süper lig e cıkarımda seni mahcup ederim ayrıca dedigin gibi bir cok forvete teklif sundum ama kulüp itibarından dolayı gelmeyi kabul etmediler kulüp itibarı bölgeselde hala bunların nasıl geldiklerine bile şaşırıyorum ben böyle bir takımla transfer yapmak kolay degil kardelim anlıycagın

Quote Originally Posted by balde_mir_07 View Post
    Transferler takıma göre çok güzel, oyuncular takıma alışıp sistem oturduktan sonra işini kolaylaştırırlar.
    inş bakalım lig başlıycak yakında ve görücez neler olucak neler biticek

Nesil
    2011
    Yer
    Eskişehir

hacı inş play off lara kalmadan süper lig e cıkarımda seni mahcup ederim ayrıca dedigin gibi bir cok forvete teklif sundum ama kulüp itibarından dolayı gelmeyi kabul etmediler kulüp itibarı bölgeselde hala bunların nasıl geldiklerine bile şaşırıyorum ben böyle bir takımla transfer yapmak kolay degil kardelim anlıycagın

inş bakalım lig başlıycak yakında ve görücez neler olucak neler biticek
    Sarıyer de aynı değil mi yaw itibar konusunda bende çok zorluk çektim bir de sende hangi ligler açık? Ondan da olabilir!

Bu arada zor işin be Ahmet (gerçek isim ne? Ben Volkan) bekliyorum maçların SS'lerini benimkilere de göz at ama

Sarıyer de aynı değil mi yaw itibar konusunda bende çok zorluk çektim bir de sende hangi ligler açık? Ondan da olabilir!

Bu arada zor işin be Ahmet (gerçek isim ne? Ben Volkan) bekliyorum maçların SS'lerini benimkilere de göz at ama

kardeşim gerçek ismimde ahmet bu arada maçlara başlayamadım bi türlü ya cumartesi günü gs maçı vardı pazar günü lefterin cenazesi ibb nin maçı vardı bu gün allahın izniyle başlıycam şimdi artık bu arada senin maç ss lerinede bakıcam kardeşim

Nesil
    2011
    Yer
    Eskişehir

kardeşim gerçek ismimde ahmet bu arada maçlara başlayamadım bi türlü ya cumartesi günü gs maçı vardı pazar günü lefterin cenazesi ibb nin maçı vardı bu gün allahın izniyle başlıycam şimdi artık bu arada senin maç ss lerinede bakıcam kardeşim
    Bak bak ama ben çıktım süper lige haberin olsun Ahmet

Bak bak ama ben çıktım süper lige haberin olsun Ahmet
    hayırlıolsun darısı ahmetin başına

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Öncelikle bank asya da başarılar. Benim tek diyeceğim 2 yıldızlı çok oyuncun var. Kadroyu geniş tutmak istemişsin anlaşılan ama böyle kulüplerin maaş bütçesi çok yok onları daha iyi oyunculara harcasaydın

Sayfa 3 / 4 İlkİlk 1234 SonSon

Mesaj Yetkileri