Canım Çekti Bak Bende Bir Kırıkkalespor Kariyeri AçayımNasıl Olsa Hep Karıştırıyorlar Bizi Hemşeri Sayılırız
Bank Asya'da Başarılar Şöyle Sağlam 2-3 Zenci Bulursan Rahat Edersin![]()
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
bunu degerlendiricem![]()
ESKİ FENERBAHÇELİ KEMAL ASLAN KIRKLARELİSPORLA SÖZLEŞME İMZALADI !!
Kemal Aslan kariyerini yeniden canlandırmak istediği için Kırklarelispor ve Ahmet Kaptanın çok büyük bir şans oldugunu düşündügünü ve burda oldugunu söyledi Kemal Aslan taraftarın kendilerine güvenmelerini istedi.
![]()
hım bu transfer iyi işte bir de şu celaleddinin yüzü hiç yabancı gelmiyorBu arada takımının ismi ne kadar zor söyleniyor öyle
![]()
Kırklarelisporcelaleddin eski trabzonspor lu
![]()
ZAFER DEMİRAY,ALİ YILMAZ VE İSMAİL GÜLDÜREN KIRKLARELİSPOR'DA
Transfer çalışmalarına son sürat devam eden Ahmet Kaptan ve ekibi Zafer Demiray Ali Yılmaz ve İsmail Güldüren ile anlaşmaya vardı.Geçen sezon sakatlıklar dolayısıyla yaşadıgı sorunları tekrar yaşamak istemeyen Kaptan bol alternatifli bir kadro kurmak istedikleri için transferde aktif bir şekilde hareket edeceklerini bildirdi.
Zafer Demiray
İsmail Güldüren
![]()
he bak bakalım inş işini görürsende varmı bilmiyorm pivot klüb isterken yerde trial fln diye bir sekme var oraya basınca ayrıyetten yedek maçları gibi deneme ligi açıyor kendi bulup oyuncuları test ediyor klüb galiba bir sürü oyuncu getiriyor denemeye işini görüp alabiliyorsun ama takımım GALATASARAY sende varmı bilmem o dedigim özellik
![]()
pivot klüb demek istemedim deneme klübü bu oyuncuları otomatik buluyor klüb deniyor beyenirsen alırsınbende var öle bir şey sende varmı bilmiyorm liginde takımında
obaje ve okoli fln gelmiyormu
scorza enzo var lenny gibi pamic alen , ahmed soukouna , N'Diaye Alassane , Nyassi Sainey , N'suki Givestin , Trecarichi Lucas ve isma Fofana bunlardan biri bille gelmiyor mu ( başdak iisimler soyadları olabilir) recep niyaz , muhammed Demirci kiralanmıyor mu
![]()
Muhammed bana gelmedi çürüyor BJK de![]()
yaw senin takımının ismi bile zor söyleniyor ondan gelmemiştirama benim takım yılların Sarıyeri
Ne ararsan var burada... Dedim ki ona bak gel koçum bizde sahil var, balık var, martılara simit atma var, kız desen sarıyerli kızlarımız güzeldir dedim. Yok kabul etmedi arkadaş bundan sonra yüzüne bile bakmam köftehorun. Bak buraya yazıyorum bir gün gelecek o bana gelecek ben onu almayacağım
![]()
defans transferi çokiyi defans ve defansif oyuncular çokiyi berkin aslan fln onalrı söylemeye gerekyok.D
adem demir gözüme çapdı serbest oyuncu 25 yaşlarında senin ligi idare etcek forvet olurmu bibakıver![]()
Ali Yılmaz da çok iyidir. Şu anda Sarıyer de en iyi oyuncularımdan 2. lig dealdığın yabancılarda kaliteli
![]()
Arkadaşım o forvetler ile Banka Asya da işin zorOynadığın taktiği bilmiyorum tabii ki ama çok zor bu elemanlar ile gol bulman. Şimdi transferlerine daha detaylı baktım. Aşağıda da aldığın oyunculara iyi demişim ama kadro dağılımı nedeni ile şimdi fikirlerimi söyleyeyim. Yabancı hakkının 2 tanesini orta saha da kullanman olmamış bence. Bir tane Poacher nitelikte forvet almalıydın Bank Asya'nın tozunu alsın. Kanat taktiği ile oynayacaksan bir tane kanat almalıydın hızlı. Orta sahanın ortasına aldığın tandani miydi neydi o mesela çok iyi bir transfer... Tam CM-Support veya BMW-Support... Defansa aldığın yabancı gibi bir çok alabileceğin Türk oyuncu var. Yani aldığın 3 yabancıdan 1 i benden geçer not aldı
Ama bunlar kötü olduğu için değil yanlış anlama altta da belirttim iyi oyuncular ama senin durumun biraz BJK ye dönmüş
Orta sahası ve kanatları çok iyi olan ama defans kanatları olmayan bir takım ne kadar takım olur
Hani squad harmony diye bir seçenek var takım yöneticilerinin kadro kalitesi dağılımı hakkında senin hakkında düşündükleri işte burası diplerde haberin olsun
Süper Lige değil çıkmak Play-off lara kalacağından şüpheliyim![]()
Transferler takıma göre çok güzel, oyuncular takıma alışıp sistem oturduktan sonra işini kolaylaştırırlar.
...
hacı inş play off lara kalmadan süper lig e cıkarımda seni mahcup ederim ayrıca dedigin gibi bir cok forvete teklif sundum ama kulüp itibarından dolayı gelmeyi kabul etmediler kulüp itibarı bölgeselde hala bunların nasıl geldiklerine bile şaşırıyorum ben böyle bir takımla transfer yapmak kolay degil kardelim anlıycagın
inş bakalım lig başlıycak yakında ve görücez neler olucak neler biticek
Öncelikle bank asya da başarılar. Benim tek diyeceğim 2 yıldızlı çok oyuncun var. Kadroyu geniş tutmak istemişsin anlaşılan ama böyle kulüplerin maaş bütçesi çok yok onları daha iyi oyunculara harcasaydın