1 ile 30 arası toplam 99 sonuç

Konu: FM 2012'de ilk kariyerim başlıyor

Hybrid View

Quote Originally Posted by Gratel View Post
    defans transferi çokiyi defans ve defansif oyuncular çokiyi berkin aslan fln onalrı söylemeye gerekyok.D
    eyvallah kardeşim

Quote Originally Posted by Gratel View Post
    adem demir gözüme çapdı serbest oyuncu 25 yaşlarında senin ligi idare etcek forvet olurmu bibakıver
    adem büyüğe bakıcam bi teşekkürler ama forvet olarak ibrahim yılmaz ibrahim selen can tutal ve bi kaç forvetim daha var ve idare ediyor onlar su anda

Quote Originally Posted by wolffather View Post
    Ali Yılmaz da çok iyidir. Şu anda Sarıyer de en iyi oyuncularımdan 2. lig de aldığın yabancılarda kaliteli
    bakıp görücez kardeşim

Nesil
    2011
    Yer
    Eskişehir

Quote Originally Posted by ahmetkaptan1905 View Post
    eyvallah kardeşim

adem büyüğe bakıcam bi teşekkürler ama forvet olarak ibrahim yılmaz ibrahim selen can tutal ve bi kaç forvetim daha var ve idare ediyor onlar su anda

bakıp görücez kardeşim
    Arkadaşım o forvetler ile Banka Asya da işin zor Oynadığın taktiği bilmiyorum tabii ki ama çok zor bu elemanlar ile gol bulman. Şimdi transferlerine daha detaylı baktım. Aşağıda da aldığın oyunculara iyi demişim ama kadro dağılımı nedeni ile şimdi fikirlerimi söyleyeyim. Yabancı hakkının 2 tanesini orta saha da kullanman olmamış bence. Bir tane Poacher nitelikte forvet almalıydın Bank Asya'nın tozunu alsın. Kanat taktiği ile oynayacaksan bir tane kanat almalıydın hızlı. Orta sahanın ortasına aldığın tandani miydi neydi o mesela çok iyi bir transfer... Tam CM-Support veya BMW-Support... Defansa aldığın yabancı gibi bir çok alabileceğin Türk oyuncu var. Yani aldığın 3 yabancıdan 1 i benden geçer not aldı Ama bunlar kötü olduğu için değil yanlış anlama altta da belirttim iyi oyuncular ama senin durumun biraz BJK ye dönmüş Orta sahası ve kanatları çok iyi olan ama defans kanatları olmayan bir takım ne kadar takım olur Hani squad harmony diye bir seçenek var takım yöneticilerinin kadro kalitesi dağılımı hakkında senin hakkında düşündükleri işte burası diplerde haberin olsun

Süper Lige değil çıkmak Play-off lara kalacağından şüpheliyim

Mesaj Yetkileri