Arkadaşım o forvetler ile Banka Asya da işin zorOynadığın taktiği bilmiyorum tabii ki ama çok zor bu elemanlar ile gol bulman. Şimdi transferlerine daha detaylı baktım. Aşağıda da aldığın oyunculara iyi demişim ama kadro dağılımı nedeni ile şimdi fikirlerimi söyleyeyim. Yabancı hakkının 2 tanesini orta saha da kullanman olmamış bence. Bir tane Poacher nitelikte forvet almalıydın Bank Asya'nın tozunu alsın. Kanat taktiği ile oynayacaksan bir tane kanat almalıydın hızlı. Orta sahanın ortasına aldığın tandani miydi neydi o mesela çok iyi bir transfer... Tam CM-Support veya BMW-Support... Defansa aldığın yabancı gibi bir çok alabileceğin Türk oyuncu var. Yani aldığın 3 yabancıdan 1 i benden geçer not aldı
Ama bunlar kötü olduğu için değil yanlış anlama altta da belirttim iyi oyuncular ama senin durumun biraz BJK ye dönmüş
Orta sahası ve kanatları çok iyi olan ama defans kanatları olmayan bir takım ne kadar takım olur
Hani squad harmony diye bir seçenek var takım yöneticilerinin kadro kalitesi dağılımı hakkında senin hakkında düşündükleri işte burası diplerde haberin olsun
Süper Lige değil çıkmak Play-off lara kalacağından şüpheliyim![]()