1 ile 30 arası toplam 99 sonuç

Konu: FM 2012'de ilk kariyerim başlıyor

Hybrid View

Nesil
    2011
    Yer
    Eskişehir

Quote Originally Posted by ahmetkaptan1905 View Post
    o muhammed banada gelmedi beşiktaşın yedekler takımını bırak adam 18 yaş altında ve kiralamak istiyorum gelmiyor
    yaw senin takımının ismi bile zor söyleniyor ondan gelmemiştir ama benim takım yılların Sarıyeri Ne ararsan var burada... Dedim ki ona bak gel koçum bizde sahil var, balık var, martılara simit atma var, kız desen sarıyerli kızlarımız güzeldir dedim. Yok kabul etmedi arkadaş bundan sonra yüzüne bile bakmam köftehorun. Bak buraya yazıyorum bir gün gelecek o bana gelecek ben onu almayacağım

Quote Originally Posted by wolffather View Post
    yaw senin takımının ismi bile zor söyleniyor ondan gelmemiştir ama benim takım yılların Sarıyeri Ne ararsan var burada... Dedim ki ona bak gel koçum bizde sahil var, balık var, martılara simit atma var, kız desen sarıyerli kızlarımız güzeldir dedim. Yok kabul etmedi arkadaş bundan sonra yüzüne bile bakmam köftehorun. Bak buraya yazıyorum bir gün gelecek o bana gelecek ben onu almayacağım

valla olum bende aynı durumdayım şimdi transferleri paylaşıcam birazdan bak bakalım ne diyceksin 3 tane yabancı aldım

Mesaj Yetkileri