1 ile 30 arası toplam 72 sonuç

Konu: Moussa Sow

Hybrid View

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by Jaswege View Post
    Kesinlikle katılmıyorum. Dün akşam GS maçında da özellikle izledim Sow'u; Ayağında hem top tutan hem top süren, rakibi eksiltmek için çalıma giren ve başarılı olan, son vuruşlarda çok iyi ve çok pres yapıp koşan bir Sow gördüm.
    Ayaginda top tutma ve arkadaslarina dagitma konusunda Semih veya Necati kadar degil bence.

Dripling konusunda ise Burak Yilmaz da o kadar dripling yapiyor ama onun icin de dripling becerisi iyi olan bir oyuncu diyemeyiz. Genis alan kosucusu bu oyuncular.

Pres yapmaya gelince, bence biraz bataklikta gul bulmak gibi olmus. Diger oyuncular pek pres yapmayinca, cok da iyi olmayan bir ozelligi cok iyiymis gibi gorunuyor bence. Guiza veya Elmander kadar pres yapabildigini gormedim ben simdiye kadar.

Vuruslar cok iyi, topsuz kosular cok iyi, fizik zaten cok iyi ama diger ozellikleri bir forvet oyuncusu icin bile vasat veya vasat alti. Niang'i orta saha oynatsan top teknigi ve pas alis/verisi pek siritmazdi. Sow'un ise siritir/siritiyor.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Quote Originally Posted by perpetua View Post
    Ayaginda top tutma ve arkadaslarina dagitma konusunda Semih veya Necati kadar degil bence.
    Açıkcası ayağında top tutma kısmına katılmıyorum.

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2006
    Yer
    2 kıtada birden olandan;)

Quote Originally Posted by perpetua View Post

Dripling konusunda ise Burak Yilmaz da o kadar dripling yapiyor ama onun icin de dripling becerisi iyi olan bir oyuncu diyemeyiz. Genis alan kosucusu bu oyuncular.

Pres yapmaya gelince, bence biraz bataklikta gul bulmak gibi olmus. Diger oyuncular pek pres yapmayinca, cok da iyi olmayan bir ozelligi cok iyiymis gibi gorunuyor bence. Guiza veya Elmander kadar pres yapabildigini gormedim ben simdiye kadar.

Vuruslar cok iyi, topsuz kosular cok iyi, fizik zaten cok iyi ama diger ozellikleri bir forvet oyuncusu icin bile vasat veya vasat alti. Niang'i orta saha oynatsan top teknigi ve pas alis/verisi pek siritmazdi. Sow'un ise siritir/siritiyor.
    ayağında top tutmak ne ile alakalı teknik mi? öyleyse yıllardır söylüyorum baros'un tekniği düşmeli diye ama hep 13-14. necati de zaten aynı değeri alıyor. oysa sizin de dediğiniz gibi necati topu tutar dağıtır, tıpkı dün elmander'e yaptığı asist gibi. ama baros'un yapması olanaksız bir pozisyon. şimdi oyunda hangi değer fark yaratıyor bu konuda ömer abi?

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by ForCimbom View Post
    ayağında top tutmak ne ile alakalı teknik mi? öyleyse yıllardır söylüyorum baros'un tekniği düşmeli diye ama hep 13-14. necati de zaten aynı değeri alıyor. oysa sizin de dediğiniz gibi necati topu tutar dağıtır, tıpkı dün elmander'e yaptığı asist gibi. ama baros'un yapması olanaksız bir pozisyon. şimdi oyunda hangi değer fark yaratıyor bu konuda ömer abi?
    Aynen Baros duser, Necati belki artar.

FM 2013 icin ozellikle forvet ve kanat oyuncularinin teknik/pas ozelliklerini tekrar gozden gecirmemiz gerektigini dusunuyorum.

Mesaj Yetkileri