1 ile 30 arası toplam 72 sonuç

Konu: Moussa Sow

Hybrid View

Nesil
    2007

Quote Originally Posted by perpetua View Post
    Ceza alani golcusu olarak tanimladigimi hatirlamiyorum. Tam tersine, savunmanin arasina ve arkasina atilacak toplarda etkili bir oyuncu.

Ayrica bu sezon Lille'de sag acik oynadigi mac sayisi 1 (Inter maci).
    1- Savunmanın arkasına atılan toplarda etkili olabilmek ile sağ açık veya sağ kenar forvet oynamak aynı şey değil.

2- Böyle çok emin konuşmadan biraz daha inceleme yapmak lazım. Lig maçlarını geçtim, Sow sadece Şampiyonlar Ligi grup maçlarının bile yarısında kenarlarda oynadı. Hazard "sahte 9" rolünde ike:

İnter maçı dışında, Fransa'daki CSKA Moskova maçında da sağ önde oynadı. Hatta Trabzon maçında da kenardaydı.

http://www.uefa.com/uefachampionslea...hes/index.html

Siz de bana böyle resmi kaynaklar sunarsanız, memnun olurum.

Ayrıca zaten Lille de zaman zaman, Senegal milli takımında da genellikle sağda oynuyor dedim. Adam sağ açıktır diye bir iddiam da yok. Ama bu adam bence iyi gol vuruşları olan, iyi sarkan bir golcü tanımlamasından daha fazlası.

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by ttarlabasi View Post
    1- Savunmanın arkasına atılan toplarda etkili olabilmek ile sağ açık veya sağ kenar forvet oynamak aynı şey değil.

2- Böyle çok emin konuşmadan biraz daha inceleme yapmak lazım. Lig maçlarını geçtim, Sow sadece Şampiyonlar Ligi grup maçlarının bile yarısında kenarlarda oynadı. Hazard "sahte 9" rolünde ike:

İnter maçı dışında, Fransa'daki CSKA Moskova maçında da sağ önde oynadı. Hatta Trabzon maçında da kenardaydı.

http://www.uefa.com/uefachampionslea...hes/index.html

Siz de bana böyle resmi kaynaklar sunarsanız, memnun olurum.

Ayrıca zaten Lille de zaman zaman, Senegal milli takımında da genellikle sağda oynuyor dedim. Adam sağ açıktır diye bir iddiam da yok. Ama bu adam bence iyi gol vuruşları olan, iyi sarkan bir golcü tanımlamasından daha fazlası.
    Umarim yanlis anlamazsin ama oyuncularin sahada oynadigi mevkinin resmi kaynagi oldugunu ilk defa okuyorum.

Oyuncunun tabloda UEFA tarafindan yerlestirildigi yere bakacak olursak, Trabzon'da Glowacki sag stoper, Giray ise sol stoper oynamis.

Bu Inter macinda Trabzon'un dizilisi. 25 numara olan Alanzinho'yu sola yerlestirmisler.

Bu da Alanzinho'nun en cok hangi bolgelerde oynadigini gosteren isi haritasi.

Nedense resmi kaynak(!) oyunun cogunda merkezde olan Alanzinho'yu sol kanada koymus. Bir de Halil'e bakalim.

O da ne. Halil daha cok solda oynamis.

Hadi Trabzon Avrupa'da cok bilinen bir takim degil. Bir de Inter'e bakalim.

Zarate'nin isi haritasi. Sol kanatta cok zaman gecirmis diyor. Hatta savunmaya cok yardima da gelmis diyor.

Inter'in dizilisi Zarate sag forvet diyor. 28 numara.

Neyse. Umarim resmi kaynak meselesi konusunda bakis acimin ne oldugunu gostermistir bu ufak ornek. Ozellikle gunumuzde bati avrupali takimlarin cok yer degistirerek oynadigini dusunursek oyuncularin kagit uzerinde durdugu gibi oynamadiklari bir gercek.

Sow'un kanatta nasil oynayacagina gelince.
    Podolski de bitiriciligi cok iyi, oyun kurma becerisi vasat olan bir oyuncu.
    Tomas Muller'in top teknigi ve dripling becerisi cok mu iyi?
    Hulk da kanat oynuyor. Onun oyun kurma becerisi, teknigi nasil?

Tek tip oyuncu yok sonucta.

Nesil
    2011
    Yer
    Papaz'ın Çayırı

Quote Originally Posted by perpetua View Post
    Zarate'nin isi haritasi. Sol kanatta cok zaman gecirmis diyor. Hatta savunmaya cok yardima da gelmis diyor.

Inter'in dizilisi Zarate sag forvet diyor. 28 numara.
    Yanlış bir şey görmüyorum ben.

Tabloları TS'ye göre yapmışlar.

Sağ açık başlayan Zarate TS'a göre sol taraftan geliyordu. Yani onu karşılayan isim Cale. (Artık her kimse sağ bekdeki)

Mesaj Yetkileri